Nazdar Nsoči. Ty tobolky jsou vymyšlené pro změkčilé bílé tváře, aby jim hřebíček nepozvedl bachorek do krku.Nso ci píše: ... chcela by som sa spýtať, či sa hrebíček musí užívať iba natobolkovaný.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
Ahoj, Slávek.
Nazdar Nsoči. Ty tobolky jsou vymyšlené pro změkčilé bílé tváře, aby jim hřebíček nepozvedl bachorek do krku.Nso ci píše: ... chcela by som sa spýtať, či sa hrebíček musí užívať iba natobolkovaný.
alfka píše:no a co přidávat do praní ocet ?
Slavek Krepelka píše: Hádám, že jsem taky Apač.![]()
![]()
![]()
jo jo, tobolky jsou pro bílé tváře, náš kmen zhltne polívkovku a ani nepohne okem.... ALE.... nevěřím tomu, že se hřebíčkovým drijákem "odparazituješ"...imho tudy cesta nevede, neobejdeme se bez "těžké" chemie.... pořád platí imho....Slavek Krepelka píše:Nazdar Nsoči. Ty tobolky jsou vymyšlené pro změkčilé bílé tváře, aby jim hřebíček nepozvedl bachorek do krku.Nso ci píše: ... chcela by som sa spýtať, či sa hrebíček musí užívať iba natobolkovaný.Tvrdý Apačové tobolky na hřebíček nepotřebujou. Hádám, že jsem taky Apač.
![]()
![]()
Bacha na MMS2 a podobně, tam už je to poněkud jinak i u Apačů.
Ahoj, Slávek.
No hřebíček lidé často podceňujou. Ale je pravda, že stopro není... Jak u koho a podle typů a velikosti breber...jardax píše:nevěřím tomu, že se hřebíčkovým drijákem "odparazituješ"
No z jednoho pytlíku hřebíčku (zn. např. Avokádo) se udělá cca 36 tobolek. Takže bys měla zvládnout - tedy pokud bys si chtěla postupovat podle mého návodu (při maximální dávce) asi tak 2/5 pytlíku na jeden zátah, což je přesně 14,4 kusů tobolek...Nso ci píše:A ten obsah lyžice je od oka, preto, lebo netuším, koľko sa zmestí do takej tobolky.
Měl by náhodou na sobě pytlík napsáno, kolik je v něm gramů? To by se to hned jinak dávkovalo. Ahoj, Slávek.Palo píše: No z jednoho pytlíku hřebíčku (zn. např. Avokádo) se udělá cca 36 tobolek.
Ony ty extrémy vadí všemu, i železu atp. Není tedy divu, že by vadily i breberkám. Již jsem někde zašpekuloval na tohle téma s tím, že pokud jsou brebery kyselinotvorné, jako třeba brabenci, stejně jako brabencům jim bude vadit zásada jako třeba vápno, ale maj šanci se bránit zvýšením kyselosti. Pokud však je zakápneme kyselinou, zvýšenou kyselostí se bránit nemůžou a zásadotvornost neumí. Z toho důvodu mám pocit, že naše těla se brání patogenům, tedy těm povětšinou kyselinotvorným zvýšením kyselosti, spíše než zvýšením zásadovosti a může to mít něco společného i s povahou člověkakolecko píše: ... ale je to pravý opak sody, co doporučuje Clarková - jedině, že by jim vadily oba extrémy...obě možnosti rozrušovaly jejich těla
Pytlíky doma už nemám... Hádám, že 200 g.Slavek Krepelka píše:Měl by náhodou na sobě pytlík napsáno, kolik je v něm gramů? To by se to hned jinak dávkovalo.
Ahoj Slávku,Slavek Krepelka píše:Ony ty extrémy vadí všemu, i železu atp. rozumně dávkovaný..... To bude zas průzkumkolecko píše: ... ale je to pravý opak sody, co doporučuje Clarková - jedině, že by jim vadily oba extrémy...obě možnosti rozrušovaly jejich těla![]()
Ahoj, Slávek.
No ináč, když jsme už u toho praní... Místo prášku na bílé prádlo, jak jsem zjistil od kámoše, je výborný perkarbonát, je poměrně levný, netoxický, vhodný i pro alergiky a nestojí moc. Kilovka vydrží asi na 30 praní a prodává se všude možně i za nekřesťanský prachy - co jsem slyšel, tak třeba za tisícovku za kilo pro ty, co to tohle neví a kupují to vesele dál zkrz spokojenost...alfka píše:...k tomu octu, do praní...