Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zda sa ze vsetko co sa da vymysliet uz bolo vymyslene.

Příspěvek od Iv »

lacho píše: Podla tohto clanku to vypada, ze ak sa jedinec nema bat toho co vymyslel, musi to podavat ako kolektivnu pracu a okamzite co najmasovejsie zverejnit vsetky ciastkove vysledky.
:good:

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
JiMi
Zasloužilý člen

Dobré ráno s novým týdnem

Příspěvek od JiMi »

Začátek dalšího týdne, maily, zkartování vyprchaných dokumentů, ranní káva, Britské listy, U pramene, příjemný stereotyp, který dává člověku alespoň pocit, že věci jsou tak, jak by měly být.

Ale nejspíš budu muset vynechat to ranní pročítání zpráv. To mě dost čast rozhodí takovým způsobem, že to pak ovlivní i zbytek dne. A pak se tady člověk vycintává na fóru, nemaje jiného způsobu, jak se své depresivní nálady zbavit. Tak co to bylo dneska ? říká si určitě pozorný čtenář ...

To jen že na BL zase někdo připomněl, jak pěkně rychle jako národ DEBILNÍME.
Tak jak za komančů byla povinnost pracovat, teď za totalitního kapitalismu je zase povinnost dochodit jakoukoliv střední školu, stůj co stůj.
Tak jak je nám vštěpováno, že nejvyšší instancí je soud (vyšší je už jen ten boží), tak můžeme v přímých přenosech veřejnoprávní TV sledovat, jak se ta lvice s hřívou pasuje do role zvěstovatele objektivních skutečností.
No a evrgríín se zdražováním energií, ten to jen dotváří a já jsem zase mohl ustřihnou další dílek ze svého metru, který jsem si nalajnoval před pár lety, když jsem se snažil odhadnout reálnou (skutečnou) cenu energie, a kupodivu, začíná to fungovat.

A tak, maje za sebou další pracovní víkend, jen jsem si tak při kávě opět všimnul tohoto titulku a zase chci říct, že ne VE, ale společnost se zničí sama. Společnost a její divný výmysl - peníze.
Co vlastně dnes vyjadřují peníze ? Hodnotu práce ? Hodnotu zlata ? Budou mi k něčemu, až se to sesype ?

Co vychovávají dnešní školy, to je otřes. Máme doma děti, které právě dokončily jedno ZŠ a druhé gymnázium. Bída a utrpení. Na třídních schůzkách jsem byl jednou a musel jsem utéct, protože to je ještě horší. Na straně učitelů to je hrůza a je to výsledek doby, ale před katedrou, to je společenská objednávka. K čemu by byli excelentní pedagogové s autoritou, když si je nikdo z rodičů nepřeje. Ta rodičovská zvěř, obhajující debilitu svou i svých potomků.... to je maso. Samozřejmě, doma se mi dostalo přivítání, No nevím, kdo je větší debil. Ty by jsi svým děckám ten mobil ani nekoupil. Víš jak by se pak cítili ? Víš jací by to pak byli chudáci ? No, měla pravdu. Když ho sám nepotřebuju, tak bych ho asi ani nikomu nekupoval.

A ještě něco mě zas na BL dnes potěšilo. Že si tam všimli fenoménu komunikace. To dneska slyšíte úplně odevšad. Ale lidi neumějí číst, psát už vůbec ne, komunikaci si představují jako odříkávání naskriptovaných textů, případně asertivně nekompromisní monolog. To jen, že jsem si včera večer povídal s Infolinkou Poštovní spořitelny. To byla služba. Hlavně že je zadarmo.
O co šlo ? Člověk si zřídí elektronické bankovnictví, čumí do ceníku jak vejr, skoro všechno zadarmo, ty položky co jsou za peníze, na ty si dám pozor. Buch, první měsíc, poplatek za elektronické bankovnictví 56 Kč.
Nejde o 56 Kč. Ale mělo to být téměř zadarmo. Takže spíš jen princip. Volám tu Infolinku, pane od 1.6. máme nový sazebník. Čumím do internetu a fakt. Položka za zjištění zůstatku na účtu u sporožira 2,- Kč.
Čert aby to zpral. Ptám se té paní, to mi jako chcete říct, že za každou stránku, kde na mě vyskočí zůstatek na mém účtu platím 2 Kč ?
Ne, to jen když kliknete na službu (položka MENU) Zjištění zůstatku. Ostatní služba jsou zdarma. Ptám se té paní, jaký to teda má smysl, když kompletní výpis pohybů a historie je zdarma (včetně zůstatků), aby jednorázová informace o aktuálním zůstatku byla zpoplatněna ? A Infolinka: nevím, ale od 1.6. máme nový sazebník.

No není to nádhera ? Mě je to teď už jedno. Já si každý měsíc projedu nový sazebník a podívám se, jestli tam zas lišáci nestrčili nějakou pastičku, ale co lidi ? Myslí tady někdo na lidi ? Jak říkal Švejk: Co blázníte ? Vždyť jsou tu lidi !

Opravdu společnost, ve které je radost žít a odevzdávat jí víc jak 50% všech statků.
No, poslední kapička kávy dopadla mazi klávesy, jdeme roztáčet kola ekonomiky.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Nie len 50%.. Uvedomil som si to, keď sa nedávno porovnávala cenotvorba mlieka - v každej marži, v každom medzičlánku od kravy do hrnku si štát zoberie svoju daň. Ak prepravca prevezie mlieko z kravína do mliekárne, platí cestnú daň, náklady na vozidlo, mzdy, etc. a to všetko chce predsa nazad, tak to vopchá na plecia mliekarní, tá to isté, a nakoniec v cene mlieka platíme štátu daň min. 30%.
Prakticky všetky položky nášho života máme zdaňované niekoľkonásobne. ZLATÝ FEUDÁLNY DESIATOK !!!

JiMi
Zasloužilý člen

Příspěvek od JiMi »

chiq píše:Nie len 50%..
ZLATÝ FEUDÁLNY DESIATOK !!!
Zdravím,
to byl jen takový superrychlý odhad, těch 50%. Když k přímým daním (včetně zdravotní a sociální daně a včetně odvodů zaměstnavatele) cca 45% napočítáme všechny DPH a spotřební daně, tak si myslím že to bude i hrubě přes 60%. Ale stejně je to jako údaj k ničemu. Odpověď na to je NO A CO ?

Proto se mi líbí jako definice volné energie cokoliv, co není postiženo státním šimlem a je opravdu k volnému užití. časem stejně dospějeme k tomu, že jediná opravdu volná energie (a ještě občas i uvědomělá) je obyčejná lidská práce.

Ale jo, pravdu máš v tom ZLATÝ DESÁTEK.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: MATRIX

Příspěvek od Elektro »

MilMAX píše:Tušíte vůbec jak funguje celý tento systém?
Viděl jsem seznam slov které scannuje server FBI v internetu a jsou tam slova : bomba, droga, letadlo, únos, ....... ale taky vodík, elektrolýza, vyvíječ, joe cell
- víte kdo je nejvěrnějším návštěvníkem těchto stránek .... a nepřispěje a nepřispěje - jenom čeká .. a pak - ne nic se nestane, nejsme už v 60-tých letech. Nicméně MATRIX je třeba respektovat a nebo si vyhrabte díru
Ten Matrix ešte nie je dokončený a teda nie plne funkčný. Ale všetci tak poddajný ako ty vlastne budujú matrix vlastnými rukami a z vlastnej vôle ho naviše aj mentálne posilňujú. A verím, že bude dosť takých, ktorí dokončeniu matrixu zabránia a ja patrím z vlasnej vôle k nim, lebo ak sa matrix dokončí, tak človek prestane byť človekom. A ja chcem, aby všetci moji potomkovia ľuďmi ostali. :evil: :!: :!: :!:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

FBI ,Matrix,Bin Ládin,Busch a jiná sebranka

Příspěvek od Iv »

Všichni tito ogaři mně mohou políbít...víte co.Žádné rozsévání strachu a obav,konec,dnes je to pomaloučku bezzubý dědek a jejich moc jde do lamprdonu.Mohu Vám potvrdit,že díky i tomuto Webu nyní již je mezi lidmi tolik informací,že toto již zastavit nejde.Ikdyž tento Web vypnou,jsou již mezi námi přátelé,kteří již komunikují nejen přes Net,to se již nedá zastavit.Jsem už na to dost starý abych seděl v koutě a třepal se strachem,dnes bych toho moc už neztratil,možná pár roků života,ale kdybych se choval ustrašeně a zalezl do díry,tak na "vrchu" by mně asi zfackovali za to,že jsem neudělal to,co jsem udělat měl pro budoucí generace.Tento Web je nejrozšířenější v celé ČR a SK a toho kopírování od nás do zahraničí je taky do alelujá.Takže se netřepte jako Sulc a vždy se postavte tak,jak to cítíte vnitřně,opravdově,bez nějakých - ale,co kdyby,není to názor většiny-! Ne,když vnitřně cítíte,že jdete správnou cestou ,tak jí běžte.Strach nechte ovcím,které poslouchají bez přemýšlení a vy jste lidé,kteří jsou od Univerza obdařeni svou svobodnou vůlí,tak ji používejte a strach nechte svíčkovým bábám.Máte dar citu a mozku,tak to používejte!!!!Žádný jiný živý tvor na této planetě tento DAR nemá.Vemte si humbuk s naftou,kdy cena jde závratně nahoru.Zase hra na strach.Podívejte se na ceny nafty např. v Rusku.Cena je kolem 17,-.Ano ,vidíte dobře,takže něco není v pořádku,že!To jsou ty páky na strach,postavte se jim svým rozhledem a zachovejte klid.Vše je dobré a je to tak,jak to má být,postavte se proti Univerzu a spláčete,tak jak dnešní mocní tohoto světa!Moc jim toho času nezbývá,tak cca 4. roky,tak ať si to ještě užijí a naládují si svá panděra a myslí si o sobě,že jsou hvězdy,jaký omyl,přejte jim to!!
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 15 čer 2008 23:25, celkem upraveno 2 x.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

FBI ,Matrix,Bin Ládin,Busch a jiná sebranka

Příspěvek od Iv »

Ticho po pěšině,všichni zalezli do děr.......Hezký!

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

A my to víme

Příspěvek od 1220 »

víme a můžeme to povědět: Na okraji mikrokosmu, jímž je tvořen člověk jsou styčné body. Tyto body mají svoje vibrace, které mohou harmonovat
s makrokosmem, zejména s galaktickým středem. Kdo zaleze do díry,bude odstíněn,toť vše.Čím hloub, tím víc.
:hip: :bye: :baby:
K.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

. ČÍM HLOUB, TÍM VÍC. To si musím zapamatovat , stojí to za to. Není to o ceně nafty nebo ropy. Je to znehodnocení peněz. Ty už nejsou to, co bývaly a tiskne si je stát v množství, které mu vyhovuje. Jak píše iv, strach je dobrý nástroj a ovladatelnost stáda občanů vše potvrzuje. Podaří li se vám odpoutat se od strachu, budete volní. Nezávislost je nejvzácnější stav a málokdo si na tuto metu může sáhnout. Je to zlaté rouno pro každého svobodomyslného člověka. Nebude to však moc obecné. Lidí naladěných na stejnou frekvenci svobody je velice málo. Málokdo si uvědomuje pravý stav věci a cítí tohu po změně. Z těchto lidí se rekrutují ti, kteří jsou ochotni vzít osud do vlasních rukou. A z těch vzejde pár jedinců. kteří aktivně přispívají k nějaké změně. Takže, nebojme se toho, že nám někdo nerozumí. Je to normální, že podobných existencí je jako do mariáše. Ostatní to berou jako úděl a nebo třeba já, který si pro sychr k těm vyhlídkám na volnou energii pořídil pět kubíků nafty za velice sympatický peníz. Beru to jako výraz osobní svobody. Každý děláme , co umíme.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Oko

Příspěvek od Iv »

Tak přeci aspoň jeden párek hledajícich poutníku,pochopili,není to moc,ale je.Dík.

jarda ovčák svitavy

chiq

Tak tato souvislost mi unikala. V mnoha zemích je dvojí zdanění zločinem. U nás to je realita. A myšlenka daněného mléka od krávy až do spižírny, respektive do regálů supermarketu je opravdu působivá . Chce se mi zvracet...........

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: FBI ,Matrix,Bin Ládin,Busch a jiná sebranka

Příspěvek od pepo.bn »

Iv píše:...Žádný jiný živý tvor na této planetě tento DAR nemá...
Iv zdravím Ťa. Takéto tvrdenie môže povedať len niekto , kto toho vela o "prírode" nevie . Mal som o tebe vyššiu mienku . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
jarda ovčák svitavy

zdravím pe po

Pokud tedy víš něco o citech z říše flory či fauny, rád se poučím, stejně jako o důsledcích činosti mozku......... Představil jsem si žáby na vodních skůtrech nebo klokany v offroadových závodech skrze austrálii....Instinkty a pudy nejsou city. Ani láskyplné olizování psíkem nemá s city mnoho společného. Nemáš důvod ztrácet o ivovi mínění. rozhodně ne skrze tento úhel pohledu. Všichni vědí, že mám ekofarmu a úcta ke všemu živému mi opravdu nechybí.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

lev a jiskra

Příspěvek od 1220 »

Zdravím Pepu, nemělo li to být pouze vyzobávání z kontextu, tak bych docela byl vděčný, za vysvětlení, jaké city mát lev ke svojí družce, když jí mláďata po předchozím samci usmrtí, zdali i sežere, nevím. Kdyby byla silnější než on, tak to skončilo i jeho smrtí. Já vnímám přírodu jako plně funkční model k vývoji toho co není vidět. K vývoji vědomí. Je posetý smrtmi všech zůčastnělých individuí. Je mnoho lidí, kteří si určité jiskry toho, co vůbec vědomí je,nevšimnou, a tak jim nezbývá než se svým vědomím pohybovat na úrovni obalů projevených věcí. Zaplať pán bůh za to , kočka vidí myši a teplo za kamny a bude se lísat a tím bojovat za svoje a nic víc. Člověk pokud není z druhé temné strany,a nežije z odlesků, ji nenakopne ani zaživa nevyudí nad ohněm.
Jinak v klidu , i jiné názory jsou možné a těším se na ně. :oops:
K.
Ps : viděl jsem lidi kteří škemrali o špetku drogy a váleli se ve vlastních výkalech , pak jsem viděl psychlogy, kteří potřebovali léčbu, ti zase byli ve spojení s pacienty, které úspěšně vyráběli, taky jsem viděl léčitele, kerý vyléčil cca 5000 rakovin a pak sám na ni umřel, bylo toho víc.
Svět vypadá jako křížovka, je to ale jenom výzva. ;)

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: zdravím pe po

Příspěvek od pepo.bn »

jarda ovčák svitavy píše:Pokud tedy víš něco o citech z říše flory či fauny, rád se poučím, stejně jako o důsledcích činosti mozku......... Představil jsem si žáby na vodních skůtrech nebo klokany v offroadových závodech skrze austrálii....Instinkty a pudy nejsou city. Ani láskyplné olizování psíkem nemá s city mnoho společného. Nemáš důvod ztrácet o ivovi mínění. rozhodně ne skrze tento úhel pohledu. Všichni vědí, že mám ekofarmu a úcta ke všemu živému mi opravdu nechybí.
Jarda ovcak svitavy zdravim Ta. Aj stebielko travi dokjal "zije" ma svoju "dusu" a pritom mozog nema . Pravom koho alebo coho sa clovek pasuje za "pupok sveta" vsetkeho ziveho na tejto zemi ? Je mi uprimne velmi luto kazdeho jedinca (cloveka) co povisuje svoje ego nad "prirodou" a jej mudrostou. PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Odpovědět

Zpět na „Universum“