..Slavek Krepelka píše:
Před hodinou jsem přijel z posledního dne semináře Eric Pearl.
![Eusa Think :ethink:](./images/smilies/eusa_think.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jestli je to dotaz mimo zdejší téma, tak se omlouvám za plevelení
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ahoj, Hanka.
..Slavek Krepelka píše:
Před hodinou jsem přijel z posledního dne semináře Eric Pearl.
ceskymo píše:Diky, citim to stejne, jenom to "logicky" zduvodneni mi nejde...
Nesouhlasím. To je projev Tvé vlastní nejistoty a posuzování se proti druhým. Neřídíš tím co jsi, ale tím, co ty si myslíš, že si o Tobě budou myslet druzí. Hele panenko, podívej se na Kdyby se ta ženská nepřenesla přes to, že vypadá jak strašidlo v porovnání ke kde komu kdo vyleze na jeviště, v životě neudělá díru do světa. Když už něco napíšeš, možná to po sobě uprav, ale nemaž. Nikdy nevíš, kdo si z toho vezme co pozitivního. T, co zní Tobě jako blábol si určitě najde své ocenění, pkud je to upřímné.ceskymo píše: PS: Este jsem napsala dalsi hafo, ale smazala, pac mi to zni jako blaboly... to je prave ta potiz se slovama.
Jde skutečně o rekonektivní terapii a stejného Erika.hanka píše: ... Eric Pearl .. to jméno mi připomíná Rekonektivní terapii ....
hanka píše: Tu terapii jste dělali s rozpohybovanýma rukama (jako vidíme na videu) nebo jde hlavně o vyvolání toho pocitu v rukou i bez pohybu?
Ty energie jsou dvojího druhu - jedna je Tvoje vlastní a druhá je "zvnějšku".hanka píše:Po nějakém čase jsem ale zjistila, že se stávám "potravou" pro energetické zloděje a neuměla jsem se tomu bránit ...
To, co jsem Ti k tomu řekl, nepochází ze mne, ale z Pearla. Považuj to za kus semináře, který nezveřejňuje. Osobně to vidím přeci jen trochu jinak. Když se člověk podívá na systém čaker, je celkem jasné, že se dají prostorově pochytat silnější a slabší místa a taky cíleně, ale taky se daj jednotlivé čakry natahovat a kombinovat, podobně jako se natahuje pole mezi dvěma a více magnety, ale jen podobně. V tom se mi jeví jako příhodnější vysvětlení a praktikování rukou od Bengstona. Jenže aj Pearl mluví o vychytání správných míst a to se projevuje u pacienta především nekontrolovatelným pohyben očních víček, takže je tam pro začátečníky viditelná reakce. Tady bych asi měl podotknout, že naprosto famózně funguje jedna rika v sedmé čakře a druhá kdekoliv, jak se cítí. Vyzkoušeno. Akorát jsem ještě fyzicky nevyřešil, jak natáhnout ruce přes většinu lidí, abych došáhl až na dolní konec tělahanka píše: Ptám se na ty pohyby rukou ....
hanka píše: Děláš dobře, že jsi se v rekonektivním léčení našel
hanka píše: Po nějakém čase jsem ale zjistila, že se stávám "potravou" pro energetické zloděje a neuměla jsem se tomu bránit ... přestala jsem s tím...
To jsem tehdy nevěděla, poctivě jsem dávala energii ze svéhopoota píše: Ty energie jsou dvojího druhu - jedna je Tvoje vlastní a druhá je "zvnějšku".
Eric Pearl: Uzdrav sebe i druhéhanka píše:Na tu knížku od Erika se těším čím dál tím víc .......
poota píše: K té knížce ....
Eric zdůrazňuje, že při působení "nevysíláš", ale pouze "přijímáš" - přenos mezi Tebou a pacientem probíhá tak nějak automaticky a tím líp, čím míň se o něj staráš - máš se soustředit jenom na kontrolování "zpětné vazby". Takže pokud léčíš jenom sebe, tak "přijímáš" úplně stejně a rozdíl je jenom v tom, že už se to nikam dál nijak nepřenáší, ale působí to rovnou na Tebe.Slavek Krepelka píše:"Pokud chcete léčit sebe, vžijte se při vyvolání pocitů do role pacienta."...
Jak, pacient, když vysílám?
U Silvovy metody je léčení naprogramované tak, že léčením kohokoli současně léčíš hlavně sám sebe.Slavek Krepelka píše:...léčitelé, jsou naprosto zafixovaný na to pomoct druhým a "dávat", ale zapomínají na to, že by aspoň sem tam měli taky pouze přijímat.
poota píše: .... Eric zdůrazňuje, že při působení "nevysíláš", ale pouze "přijímáš" ...