Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Jak řešit cikánskou otázku

Příspěvek od poota »

chiq píše:... "nikto nemá právo vedieť, k akému etniku sa ten konkrétny Déžo hlási" ;)
To zase není tak složité.
Kterýkoli Cikán se může oficielně prohlásit za Čecha, a přitom se současně vydávat za Roma, kdykoli mu z toho momentálně plyne nějaká výhoda. Přitom ho nikdo nesmí nazvat Cikánem, protože to lze považovat za nadávku a diskriminaci.

Na podobné téma:
Při demonstraci v Belgii rozhání policie dav a hlásí: "Valoni nalevo a Vlámové napravo!"
"A kadě máme ísť my Belgičania, hhh?"

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Proti opálenejm nic, ale proti cigánům všechno..... Už se lidi bojí nazvat věci pravými jmény, aby nebyli společenskou inkvizicí nařčeni z čarodějnictví.... Farizejství a pokrytectví ve vstahu k cigánům cítím jako dobře zapařený fusakle a odmítám se něčeho podobného účastnit.
Všichni vědí, jak se ten dobytek chová a moderní inkvizice žádá mlčení.
Nikoli.... Jako Jan Hus budu o tomto etniku kázat pravdu i na hořící hranici.
Je to vina všech, co se mlčením účastní této parazitické frašky. Je to zločin vůči nemohoucným pracovitým lidem, kteří musí trpět omezenými prostředky, jen aby to monstretnikum nemohlo vyřvávat ty svoje žvásty o diskriminaci. Četl někdo něco od cigána??
Nějakou knihu či báseň, nemyslím nápisy na záchodě....
Znáte nějakýho sportovce z toho etnika....???
Vynálezce či zlepšovatele???
Podílel se tento xindl nějak významě na českých dějinách??? Nemyslím rekordy ve statistice kriminality.....
Má skvělá matka celej život dřela a má 6000 důchodu. Cigánka, co nikdy nedělala a dostala grátis byt od města má 12000 důchod .Moje matka na tentýž byt šetřila 20 let....
Jsou to zločiny proti lidskosti, a my musíme pouze držet hubu, páč tak žádá církev svatá.
Přijde doba, kdy se vztahy narovnají a opět se bude měřit stejným metrem a stejnou holí.Přijde požehnaná doba a tento nelidský systém se zhroutí jako domeček z karet a já budu dosmrti tančit radostí u táborových ohňů
Do té doby budu v tomto nesmiřitelný a nenapravitelný.

Animal
Starší člen

Re: mno...

Příspěvek od Animal »

jarda ovčák píše:Proti opálenejm nic, ale proti cigánům všechno..... Už se lidi bojí nazvat věci pravými jmény, aby nebyli společenskou inkvizicí nařčeni z čarodějnictví.... Farizejství a pokrytectví ve vstahu k cigánům cítím jako dobře zapařený fusakle a odmítám se něčeho podobného účastnit.
Všichni vědí, jak se ten dobytek chová a moderní inkvizice žádá mlčení.
Nikoli.... Jako Jan Hus budu o tomto etniku kázat pravdu i na hořící hranici.
Je to vina všech, co se mlčením účastní této parazitické frašky. Je to zločin vůči nemohoucným pracovitým lidem, kteří musí trpět omezenými prostředky, jen aby to monstretnikum nemohlo vyřvávat ty svoje žvásty o diskriminaci. Četl někdo něco od cigána??
Nějakou knihu či báseň, nemyslím nápisy na záchodě....
Znáte nějakýho sportovce z toho etnika....???
Vynálezce či zlepšovatele???
Podílel se tento xindl nějak významě na českých dějinách??? Nemyslím rekordy ve statistice kriminality.....
Má skvělá matka celej život dřela a má 6000 důchodu. Cigánka, co nikdy nedělala a dostala grátis byt od města má 12000 důchod .Moje matka na tentýž byt šetřila 20 let....
Jsou to zločiny proti lidskosti, a my musíme pouze držet hubu, páč tak žádá církev svatá.
Přijde doba, kdy se vztahy narovnají a opět se bude měřit stejným metrem a stejnou holí.Přijde požehnaná doba a tento nelidský systém se zhroutí jako domeček z karet a já budu dosmrti tančit radostí u táborových ohňů
Do té doby budu v tomto nesmiřitelný a nenapravitelný.
Jardo zjavne tu v téjto hre nie len tebe unikaju suvyslosti ("Talmud") - http://pokec.azet.sk/8janosik88 . Jak si to "oni" s potešením medzi sebou vravievajú "Nemá z toho rozum",. Nic si z toho nerob , i s tym sa da i ako gojim pokjal sa neprekročia pomyslné hranice prežiť život jakštakš v klude . Ako skuseny (podotykam že na rozdiel od "nich" pracujem sam) hladač schovaných ale i stratených dusi si dovolim tvrdit že niet pre živého človeka na tejto zemi takeho miesta kam by sa pred ''nimi'' schovat , takže nedoporucujem gojimom do tejto temi "pichat" - je to velmi tenky lad pod ktorý pri neuváženom počine v téjto veci polahky so sebou stiahne i vlastnú rodinu . Len málokedy to končieva tým že "veci" okolo nás prestávajú akoby len tak samé od seba fungovať... . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Takto mění ubrus motorkáři.

Příspěvek od aNONym »

:D Non

[youtube][/youtube]

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

trochu odlehčíme...jsme v relaxu...

Příspěvek od martin11 »

Paní učitelka se ptá ve třídě:"Když máte na plotě pět ptáků a jednoho zastřelíte, kolik jich tam zůstane?"
Pepíček se hlásí. "Ani jeden, všichni ptáci odletí po výstřelu"
Paní učitelka přikývne. "Správná odpověď je 4, ale líbí se mi tvůj způsob uvažování."
Na to Pepíček řekl: "Paní učitelko, i já Vám dám jednu otázku. Tři ženy sedí na lavičce a každá má zmrzlinu. První ji opatrně olizuje zboku, druhá ji cumlá ze shora skoro až ke kornoutu a třetí jemně uhryzává od vršku. Která z nich je vdaná?
Učitelka se začervená,ale nakonec odpoví: "Podle mně ta druhá, co si zmrzlinu dává celou do úst."
Na to Pepíček řekl:"Správná odpověď je ta, která má prstýnek, ale líbí se mi Váš způsob uvažování...!"

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen

...asi to tak bude...

Příspěvek od martin11 »

Veze kamioňák náklad černých bowlingových koulí do francie a těsně před hranicema stopujou dva cikáni. Tak jim zastaví a řekne ať si vlezou dozadu. U hranic je zastaví celníci a jeden se ho ptá: "pane řidiči můžeme se podívat dozadu?". Řidič samozdřejmě přikývne a tak se de celník podívat, otevře dveře od návěsu, vytřeští oči, třiskne dveřma, rychle zařve na řidiče: "padej honem rychle jeď!!!". Řidič nastartuje a odjede. Celníkův kolega to vidí a ptá se ho jak si to jako představuje že ten náklad vůbec neprohlídnul?! A druhej celník: "ty vole on vezl cigánské vejce a dvě už se vylíhnuli!!!"

martin11
Zasloužilý člen

...jojojo....

Příspěvek od martin11 »

Pražák, Brňák a Ostravák jsou na expedici v džungli a zajmou je lidojedi. Dovedou je k vůdci kmene a ten jim řekne, že je zabijou a z jejich kůží udělají kánoe, ale že aby se neřeklo tak že si můžou vybrat způsob smrti.
Pražák si poručí kilo koksu, sjede se a na předávkování umře. Brňák si poručí 10 litrů slivovice, tak mu jí donesou, on všechnu exne a zemře na otravu alkoholem. Ostravák si poručí vidličku, tak mu jí dají a v tom se ostravák začne bodat do rukou do nohou do hlavy do břicha... načelník jenom tak nechápavě čumí a Ostravák: "a máš po kánoi kokote!!!".

aNONym
Zasloužilý člen

Přátelství.

Příspěvek od aNONym »

Starý, velmi unaveně vypadající pes se mi nedávno zatoulal do dvora. Byl dobře živený, a podle pěkného obojku a čistoty kožichu bylo zřejmé, že o něj je dobře postaráno. Kývajíc přátelsky ocasem a s hloupým úsměvem, jaký umí jenom psi, přišel pokorně za mnou a nechal se pohladit po hlavě. Celý šťastný, že jsem ho neodmítl, se oklepal a sledoval mě domů. Kráčel pomalu po chodbě, pouze očichal nabídnutý pamlsek, lehnul si na koberec do kouta a za chvíli už spal. Po hodině spánku se postavil, oklepal, a znovu přátelsky přitom vrtíc ocasem odkráčel ke dveřím. A já jsem ho pustil ven.
Příští den se vrátil, znovu mě pozdravil na dvoře, šel dovnitř na stejné místo a v koutě zase asi hodinu spal. Tohle se opakovalo po několik týdnů...
Celý zvědavý jsem napsal a připnul mu na obojek kousek papíru se vzkazem:
"Rád bych zjistil, kdo je majitelem tohoto nádherného a milého psa a zeptal se, jestli víte, že skoro každé dopoledne váš pes přijde do mého domu a spí tu?"
Následující den se pes přišel vyspat s odpovědí připevněnou na obojku:
"Jmenuje se Rusty a žije v rušné domácnosti se šesti dětmi, dvě z dětí jsou méně než tříleté... Snaží se jenom odpočinout si a vyspat se. Mohla bych s ním zítra přijít i já?"

;) Non

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Přátelství.

Příspěvek od chiq »

:good: :D

aNONym
Zasloužilý člen

Převzato z MCU.cz

Příspěvek od aNONym »

Robotický dálkově ovládaný kartáč, co dům dal. ;) Non

[youtube][/youtube]

A ještě jeden vtip.

Farmář marně hledá dělníky, pořád nic, tak nakonec rezignuje a koupí roboty. Za týden se u něj zastaví šerif a rozčiluje se "Poslouchej, ti tvoji kovoví roboti na poli se moc blýskají, řidiče to oslňuje a už jsme kvůli tomu měli pár bouraček! Laskavě s něco tím udělej!". Za týden farmář při nákupu v městě potká šerifa a zlobně mu říká "Šerife, tak ti teda pěkně děkuju! Natřel jsem je všechny na hnědo, aby se tolik neblejskali, a už mi půlka tvrdí, že jsou nemocný, no a zbytek pracuje jen tehdy, když na ně dohlížím!" :D

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

night

Příspěvek od 1220 »

přišlo poštou, zrovna teď ,chce to ale pouštět v noci :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jarda ovčák
Zasloužilý člen

mno

Jednou se ty vztahy narovnají bez asistence státu. Bude to hodně bolet a nebude to veselé... bude to však nezbytné, protože jiná cesta není.
Kumulující se nevraživost a nenávist jednou prostě bouchne.
Je to přirozené a logické.

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Takhle se to dělá...

Příspěvek od adam.benda »

[youtube][/youtube]

jarda ovčák
Zasloužilý člen

hergot...

Co to tam ty baby hulej za šílenej matroš???
Nebohý děti.... Takový sračky jim hrnou od mala do hlaviček, místo toho, aby z nich vyrostly silné svobodomyslné bytosti, co si samy určí, co se jim líbí a co ne. Do 20 let věku dítěte by každej, kdo otevře před dítětem hubu o víře po ní měl okamžitě dostat. Lešenářskou trubkou. Tohle mentální znásilňování mi šíleně pije kryv.
Žádný právo na výběr, žádná alternativa, žádná svoboda.
Tentýž proces dělají s českými dětmi puštěné televizory.
Ztráta reality, vlastního názoru, vlastní osobnosti. formování ovčánků.......

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

17.11.2010

Příspěvek od laik »

Zdravím všechny
Dnes všichni kdo můžete ,tak vyjděte do ulic.....
Konají se demonstrace za léčivé konopí ....
a podepisují petice.....
já sám osobně budu v Brně na Svobodáku ze stolečkem a peticemi....
tak do pujde kolem jeho podpis je vítán.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“