... milý Puto, ... buďto:poota píše:Je až dojemné, a nebo spíš směšné, jak zoufale se snažíš dělat "z prdu kuličky".A(&F) píše:... tudíž jak jsem slíbil, k uvedenému předkládám důkazy o "férovosti protistrany" ...
Ale aby ti přece jenom někdo "nenaletěl", tak si dovolím nejen pro všeobecnou ale i pro tvoji osvětu ocitovat jeden odstavec z instrukcí "Co mám dělat, když...>...chci napsat příspěvek" .......
... Takže tvůj výpis z logu prokazuje pouze to, že Vlčice si třikrát upravila svůj příspěvek a vzhledem k tomu, že jí to systém dovolil to znamená, že to bylo ve čtyřiadvacetihodinové lhůtě, takže na to měla jako kdokoli jiný plné právo.
Takže tyhle kuličky se ti nějak nepovedly!
Z dalších záznamů je jasné pouze to, že Slávek upravil jeden příspěvek Vlčici a dva příspěvky hance - nic víc.
Není z toho jasné, které příspěvky a jak upravoval a také není vůbec jasné, že by to dělal o své vlastní vůli. Kdyby s tím autorky nesouhlasily, tak by se asi ozvaly. Pokud ho samy požádaly o nějaké úpravy, pak bylo pouze na jeho uvážení, jestli jim vyhoví a nebo ne. Zrovna tak mohly o dodatečné úpravy požádat i mě a také bych jim dle vlastní úvahy buď vyhověl a nebo nevyhověl.
Není to nic, co by bylo proti pravidlům.
Takže ani tyhle kuličky se ti nepovedly - on takový prd není nijak kvalitní materiál.
poota
- si ze mě děláš srandu (z mě neznámého důvodu) ...
- nebo se to opět zase snažíš úmyslně odtáhnout někam jinam a udělat ze mě blbce (tj. snažíš se zmást ty, kteří se v tomto neskonalém bordelu těžce orientují a spoléháš se, že ti uvěří tvé "překruty") ...
- nebo, byť ještě stále pořád zdravého rozumu, seš však již natolik zmaten, že se v tom už neorientuješ ani ty sám ...
- popř. již ti již neslouží paměť, takže si nepamatuješ (/neuvědomuješ) předchozí návaznosti ...
... mno, ať již tak anebo onak, pokaždé je to tvrzení nepravdy (lidově "lhaní"), kdy v těch dvou prvních případech se jedná o lež úmyslnou, v tom dalším potom o neúmyslnou (ale i to je špatně), stejně tak jako v onom posledním případě, kterou snad jako jedinou bych ti byl ochoten odpustit, neb stáří je neúprosné a dříve či později nás tento stav bez rozdílu potká všechny, ať už chceme či nechceme, tudíž v podstatě se o lež ani nejedná, jelikož člověk se starobou zmoženým mozkem si neuvědomuje, co vlastně vypouští z úst, ale přesto je přesvědčen, že je to pravda ... ...
... ale zpátky k těm výše uvedeným důkazům (záznamům z moderátorského logu) ... takže čeho že jsou to vlastně důkazy a proč jsem je zde vlastně zveřejnil ??? ...
... jednoduché ... jsou to (předem avizované) důkazy mého tvrzení, uvedeného v předchozím související příspěvku http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... ry#p138320 , kterýžto celý je reakcí na to, že nám SDK úmyslně zamykal příspěvky, abychom je "náhodou" nemohli smazat (což sám přiznal) ... kdežto protistrana tyto práva dodatečné editace či smazání nijak omezena neměla a dokonce jim jejich příspěvky "upravoval" sám globální moderátor .... pouze o tom jsou tyto předložené důkazy ... o nerovnosti podmínek a neférovosti SDK ...
... takže, "moudrý staříku", tvůj příspěvek (v návaznosti na ty předchozí související) jest jasným důkazem, že nastala jedna ze čtyř výše popsaných možností (možná i jejich vzájemná kombinace) ... ...... a která z nich ?? ... ... to nejlépe posoudíš jenom ty sám ... ...
... a když už jsme tvého pravdivého tvrzení, že "prd není nijak kvalitní materiál", tak na základě tebou předvedeného ti mohu pouze doporučit, abys pokud možno omezil konzumaci "nadýmajících potravin", jelikož vznikající střevní plyny se ti evidentně cpou až na mozek a podle toho potom vypadají i tvé myšlenky ... ...
... ... Anri ...
----------------
PeS: ... nebo sis snad myslíš, že bych jako samostatný důkaz (bez souvislostí) předložil něco, co by snadno rozebral (a utopil mě na tom) i "žáček zvláštní školy" ... ... takovej idiot faáákt nejsem ... ...
... jo, a přestaň ze mě dělat debila (a především pak ze sebe), tím že mi tu budeš odcitovávat pravidla fóra ... ...