No právě, jen vědět, která vrátka jsou ta pravá v tom množství všelijakých vrátek, vrat a dveří! Do spousty z nich jsem vlezla, pobyla uvnitř, po čase zjistila, že nejsem na tom správném místě, tak jsem zase vyšla ven a otevřela další. Takhle pořád chodím od jedněch vrat ke druhým... ale není to ztráta času, všude se dovídám spoustu zajímavých a užitečných věcí, třebaže jsem jinde, než potřebuju. Vlastně vůbec nejsem doma, pořád někde trajdám !gewo píše:Hanko. .... pokud se člověk snaží, a ono se to nelepší, je nezbytné přejít na králičí stravu...... Jen vědět jak tomu otevřít vrátka. .....Co tak vyzkoušet dietu Dr. Budwig? Jen panenský lněný olej nabitý volnými elektrony, který sám o sobě dokáže rozpustit staré usazeniny a nastartovat metabolizmus na jiné úrovni, a čisté proteiny? Někde jsem to tu už dával, ale zmizelo to pod hromadou červů..
Do těch "králičích" vrátek jsem vstoupila také, ale jenom nakrátko a honem jsem je zase zavřela, protože tam byl veliký hlad , ale asi mi vážně nic jiného nezbude, než tam vejít znovu a pobýt tam delší dobu - zajdu tam na návštěvu, až bude venku "více trávy". Mezitím zkusím otevřít ještě i vrátka Dr. Budwig, vypadají lákavě, už jsem o nich četla a zařadila je do svého putovního plánu... trochu to tady prošmejdím a najdu je...
Zdravím, Hanka.