Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Věda mírného pokroku v rámci zákona proti bastlířům

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: básnička...nabraK

Příspěvek od martin11 »

...no výborně...konečně jsme se potkali na " tvém " vlákně....martin11
...
....tak....jak píšeš....Takové činnosti...věnuji skutečně více času...řekl bych , že téměř všechen....
.....a malý dodatek....nezápasím s nesmyslným monstrem...a už vůbec ne ..."NĚKDE "...
ale ...na foru " Upramene"...což je forum...o hledání volné energie..
....takže forum o hledání monster.a jiných nesmyslu, ...prostě , kde najít ...ETER...tu kapku volné energie....která nám dá volnost bytí....
...prostě ...
...Až někdo ptáčkům pítka naplní....
promiň..použil jsem tvoje slova....ani nevíš jak jsou pravdivá....jen motůrek s diodou....nikam nic neposunuje.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...Až někdo ptáčkům pítka naplní..

..promiň..použil jsem tvoje slova....ani nevíš jak jsou pravdivá....jen motůrek s diodou....nikam nic neposunuje.....martin11 :lol:
Motůrek s diodou byla velmi praktická demostrace, jaká všelijaká napětí a proudy se kolem nás courají, aniž o nich mnozí tuší.

A tvá práce na monstru je a bude demostrací toho, že přírodní zákony platí....

8)

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...promiň...moturek s diodou je demonstrace "blbosti" lidí, kteří provozují špatně instalované elektrické zařízení...a jestli se někde "couráů....nějaký el proud....tak je to o život...to co se courá...může být životu nebezpečné....ty to víš a chvástáš se píčovinou....to co se courá...v el síti mimo normy....je výrobek člověka...a to se tady nějak nepočítá....
...až se ti bude motůrek s diodou točit na energii z citronu...jak jsem psal...a že to je možné...pak tady budeš oslavovanej...takhle jsi pouze za debila.....probuď se a začni uvažovat.....a vyser se na nějakýho básníka.....máš co jsi chtěl...a budu ještě drsnější....na rozdíl od tebe vím co dělám....a to nejen hlavou...ale ....martin11 :lol: uvědom si , že to čte celej svět...já se nemám za co stydět....blbečku...

Karban

Příspěvek od Karban »

Hm, fakt chytrej - už ti tu i někdo jinej než já vysvětlil, že se nejednalo o závadu na zařízení, chytráku.
A může tě ujistit, že se courají napětí a proudy daleko větší - v takových stránčicích u prahy jsem zažil přímu požár zařízení, když kdosi opomenul pravidla bezpečnosti práce a nepropojil pláště kabelu při opravě.

Citron je kyselý, jak známo, a trocha té rteakce nám elektrickou energii dodá snadno, to ví každý, kdo zná priincip kyselého akumulátoru.
Takže nic chytrého, strkat drátky do citronu.

Za debílka může být velmi snadno někdo, kdo stále dokola sahá na stejnou horkou plotnu a pálí si ruku, ev. mlátí hlavou o stejnou zeď a diví se, proč v ní není díra.

Co vlastně děláš, zatím ještě netušíš - mnozí ano.
Bude to zatraceně drahý kolotoč bez pohonu...

8)

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

....hele ...nebudu se s tebou hádat, že kamkoli připojíš motůtek s diodou se to bude točit....zcela upřímně...je mi to jedno...
....co hořelo ve stránčicích ...je mi také jedno....
...zajímá mě jen jedna věc....
...proč mě stále zrazuješ od toho pístovýho monstra...proč se pořád motáš do tohoto nesmyslu....to jseš takovej lidumil...???...určitě ne....co ji dokazuješ tím, že se oháníš..." přírodními " zákony...
...jestli ti není MM po chuti...tak to přejdi...jako by nebyl....já už se také nebudu otírat o tu blbost s diodou....a ty se přestaneš otírat o muj MM...
...mysli si , že je to zlej sen...a že jsi se právě probudil...
...nikdy jsi nečetl na těchto sránkách vlákno Magnetické motory....jo...???...martin11

Karban

Příspěvek od Karban »

Motůrek s diodou nepoběží kdekoli, ale třeba tam, kde objevuje napětí a proud takových hodnot, aby se točil.
Nejde o výskyt díky špatnému zařízení - to zařízení odpovídalo normám.

Pokud s motůrkem a diodou je pouhá demostrace - nejde o motůrek a diodu, ale o prokázání onoho výskytu bodů, kde lze odebírat energii - takových bodů, kde je běžný člověk nemusí předpokládat.

Do tebe a MM kafemlejnku se strefuju proto, že to JE nesmysl, který nikdy nepoběží.

Máš možná nadání na básničky a fotografování, ale do techniky nevidíš a si nikdy neuvidíš.

8)

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...tak znova....
karban napsal:
Pokud s motůrkem a diodou je pouhá demostrace - nejde o motůrek a diodu, ale o prokázání onoho výskytu bodů, kde lze odebírat energii - takových bodů, kde je běžný člověk nemusí předpokládat.

rozumím tomu tak, že že motůrkem mužeš najít místa, kde se dá ukrást zdroj energie...
...ta energie se v tom radiatoru nevzala sama od sebe....to chápu i já nevzdělanec....no a ty jsi přišel na to ...jak si něco ukrást ...pro motůrek.....pomocí diody.....já jako běžný člověk...bych to tedy opravdu nepředpokládal....tedy krást se nemá...v případě ČEZu ti to prominu...
....přeci jen bys měl raději zkusit ten citron...a 2 drátky....tady nic nikomu nekradeš...
...kdybys jen tušil...na čem pracuju...tak ti upadne čelist...on to není jen ten bájný kafemlajnek....nebudu se tady ohánět žádnými svědky...., kteří na tom také jsou zainteresováni...

a motto pro dnešní den...:

...však přijde čas,
..kdy i pítka ptáčkům naplníme....

...tak čest práci..Karbane....a tvýmu motůrku vzlášť
...s neomezenou úctou k tvým technickým znalostem martin11 :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

V případě radiátor/motůrek šlo použít i třeba žárovku.
Co má ale větší efekt na přihlížející - obyčejná žárovka, nebo běžící motůrek na 4,5V z autíčka?
Ten motůrek, protože ti lidé věděli, že je z autíčka na ploché baterie.

ČEZ s tím nemá co dělat, ten zapalceno dostal, protože samozřejmě vše proteklo přes elektroměr.
Já využil lepší ukostření přes radiátor ústředního topení, kudy protekla část proudu díky jeho lepšímu uzemnění - mělo menší odpor, než samotný přívod, resp. jeho nulový zemnící vodič (Kirchhoffův zákon - větvení proudů dle hodnot odporů). Rozvod byl dvoudrátový (již jen třídrátové rozvody se dělají nově) a jištění bylo jen jističi, bez proudových chráničů, které se též nově instalují.

Citron pro mně není nic zajímavého, pouhý kyselý článek, jako baterie v autě.

Možná pracuješ na nějakém literárním díle - třeba si hojednou přečtu.

Ovšem vůbec se neobávám, že bys snad zkontruoval nějaký převratý technický vynález, byť by měl ptáčkům pítka plnit....

8)

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...tedy ..beru zpět, že jsi kradl proud pro motůrek :oops:
...Kirchhofův zákon....????....to jako musím znát pri konstrukci kafemlejnku...magnetickýho....
...když jsme u těch zákonů...tedy elektro a mechanika....
....na co bych se měl podívat při konstrukci toho motoru....magnetické písty...Fe clona a magnetický toroid..pro upřesnění..to jsou elementy z čeho to mam....ne ...budu...mít udělaný
abych se dozvěděl...jsa opřen o zákon...., že mě to nepojede....
...a když to nepojede...až to bude....podla jakýho zákona se dozvím...proč to nejede...???...a neříkej, že se emergie nedá vyrobit....já ji jen chci...podle zákonů....přeměnit...!!!...a že magnet je akumulátor energie...o tom snad není pochyb....muj cil....pomocí magnetu roztočit dynamo ...vyrobit el . proud...a následně ...roztočit motůtek....bez diody....martin11 p.s. na literárním díle náhodou také pracuju....nevím , jestli to nazvat literární...ale výtvarné určitě....ale tím tě ..NIKDY...nebudu zatěžovat...asi by jsi to nepochopil....v lepším případě by jsi z toho nebyl moudrý....zůstaň u své reality a zákonů....a motůrku....pro nás oba to tak asi bude nejlepší....tak napiš...jaký zákon proti mag ...motoru martin11 :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...a že magnet je akumulátor energie...o tom snad není pochyb....
- tady je ta tvoje mýlka.

Magnet není žádnej akumulátor.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Doufám, že nezpusobím nedorozumení, když napíšu, že magnet je akumulátorem mechanické energie pouze v rámci jednoho cyklu pritažení a odtažení (jiného magnetu, nebo feromagnetika). Není nejakým trvalejším akumulátorem, z nehož lze čerpat trvale energii.

martin11
Zasloužilý člen

odcházím psát básně..

Příspěvek od martin11 »

...zdravím Akord...děkuji za oponenturu, velmi kladně ji hodnotím a hlavně ...respektuji....

...se slzou na víčku se tady s vámi loučím...
...s magnet motorem...asi tedy ...
..a jdu psát básně
....mějte se tu .......

A nedá si pokoj.

Zahodím všechny magnety,
do odpadkového koše,
co z železnýho je plechu.
Dostal jsem je od tety,
nahraní - pro útěchu.

Až smetí všechno vysypu
myslím tak do půl roku,
tak jestli to byly magnety,
budou přichycený z boku.

Vytáhnu je na světlo
a pohraju si s nimi
...a jen tak,
vážně a bez legrace
sestrojím magnet motor
"..... Druhé Generace..... "

.......s přáním hezkých dnů....matin11 :lol:

Karban

Re: odcházím psát básně..

Příspěvek od Karban »

Snaž se i na mé konání (pravda, mnohdy rejpání) pohlédnout trocha pozitivně - chtěl jsem šetřit tvým vlastním časem.
Třeba proto, abys raději skládal právě ty básničky, neb ti to jde lépe než ponory do techniky...

8)

martin11
Zasloužilý člen

Re: odcházím psát básně..

Příspěvek od martin11 »

...aby jsi se nedivil... :idea: m11 :lol:
...p.s....jsi ke všem lidem tak ohleduplný a laskavý jako ke mně....???!!!....
...dík za tvoji starostlivost o muj čas...je opravdu drahej....

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Martine, některé magnety koupím

Příspěvek od 1220 »

Ale jenom o průměru do 15 mm, pokud by byly orienované osově podélně.
Konstruktivní skepse může být tehdy, když se nenecháš vytočit a začneš časem něco jinýho třeba . ;)
Přecvaking jsou dva setrvačníky na jedný hřídeli, přičemž druhý má ložisko na prvním a ten první má na sobě vačku, přičemž na druhém je kladka ve vodítku pod pružinou, nevím však do jaké míry básníkovi třeba malůvek a tak promiň šetřím časem.
Já teď dělám něco o čem ani kamárádi neví kromě jednoho je to lepší protože se mi bude smát jenom jeden ale on je stejný, a tak si řekne,jenom: holt to už mám za sebou .........
K.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“