Tento článek mi přijde úplně mimo. 3-4 kávy denně, no páni.A(&F) píše:... http://www.novinky.cz/zena/zdravi/35940 ... -kuze.html ...
Nejen že je kyselinotvorná, většina si jí dopřává ve formách, které lidská technologie velmi pozměnila a ještě jí ve finále vylepšují mlékem a cukrem aby se zbavily té nevyhovující chuti. Mladí jí začnou pít z hlouposti aby se cítili už jako dospělí. (stejně je to s kouřením a alkoholem)
Přijde mi, že co bylo vystaveno vysokým teplotám bude zákonitě obsahovat karcinogenní látky. Stejné je to s kakaem-čokoládou a i kůrkou chleba, přičmoudlé maso z grilu atd.
Biotronik a léčitel Josef Zezulka radil onkologickým lidem nekonzumovat chlebovou kůrku a pražené potraviny.
Mě z toho vychází se na tím zamyslet a pokud tyto druhy potravin nedokážu vyřadit, tak je alespoň co možná nejvíce omezit.