Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Urinoterapie
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Re: Urinoterapie
Tak na panáky to půjde, já toho ráno než jsem šel spát do sebe dostal skoro 400ml. Bylo to schválně, protože horší už to nebude, hlavně to množství najednou. A vzhledem k tomu jak občas zanedbávám pitný režim dá se to považovat za extrakt. Vzhledem k tomu "škrundání" ve střevech jsem asi holky trochu vyděsil. Alkohol jsem neměl už kolem šesti let, slivovice ve mě stále vyvolává dávivý efekt pouze vůní a když mám chuť na whisky nebo Bourbon tak si vždy vzpomenu jak jsem tři dny blil a čtvrtý den jsem mohl jíst namočené piškoty, taková to byla legrace. Ta urina byla fakt to nejhorší, fernet je proti tomu výborný.
Už mám nachystané 4 flašky s vodou ať dodržím pitný režim a na jídlo si rozmixuji kilo rajčat s kys. citronovou a sodou, když začne bolet hlava tak slazený čaj.
Mimo téma, dělám si občas silný odvar z Lapacho a kočičího drápu. množství na dva litry uvařím v půllitřáku, zbude mi cca čtvrt litru extraktu který po cca hodinovém odstátí vypiji. Stolici mám jak zde psal Slávek Křepelka, jen hleny, ale parazitům to nejspíš neubližuje. Zkusím do toho přidat dvě štamprle uriny.
Už mám nachystané 4 flašky s vodou ať dodržím pitný režim a na jídlo si rozmixuji kilo rajčat s kys. citronovou a sodou, když začne bolet hlava tak slazený čaj.
Mimo téma, dělám si občas silný odvar z Lapacho a kočičího drápu. množství na dva litry uvařím v půllitřáku, zbude mi cca čtvrt litru extraktu který po cca hodinovém odstátí vypiji. Stolici mám jak zde psal Slávek Křepelka, jen hleny, ale parazitům to nejspíš neubližuje. Zkusím do toho přidat dvě štamprle uriny.
taky by bylo dobre si udelat pred urinou diagnostiku a pak za nekolik tydnu terapie s urinou jako injekce znovu. A srovnat co se zlikvidovalo.
Snad ma nekdo moznost a pak napsat informacne co se zlikvidovalo.
U me ty injekce funguji zatim dobre, mam ted klid, to nejhorsi je pryc a ted se pomalu a jiste urcite veci hoji. Zvladam 1-2 denne, obsah je ruzny nekdy 1ml a nekdy 1,5 a to 2x denne. No uvidim co se ukaze. Chci u toho zustat nekolik tydnu, aby to bylo mozne posoudit.
Snad ma nekdo moznost a pak napsat informacne co se zlikvidovalo.
U me ty injekce funguji zatim dobre, mam ted klid, to nejhorsi je pryc a ted se pomalu a jiste urcite veci hoji. Zvladam 1-2 denne, obsah je ruzny nekdy 1ml a nekdy 1,5 a to 2x denne. No uvidim co se ukaze. Chci u toho zustat nekolik tydnu, aby to bylo mozne posoudit.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Ahoj Leni, taky jsem zalitovala, že jsem nezašla předtím na diagnostiku..
.."to nejhorší je pryč" - můžeš napsat, co to bylo (samozřejmě, jestli to není příliš osobní)? Myslíš tím reakci na činjekce, nebo něco, co bylo předtím?
Dík za informace, je fajn, když si je takhle průběžně sdělujeme a podporujeme se navzájem.
Ještě pro libcoseniora: - Jak ta kúra zabrala na lupénku? Je nějaké zlepšení?
Hanka.
.."to nejhorší je pryč" - můžeš napsat, co to bylo (samozřejmě, jestli to není příliš osobní)? Myslíš tím reakci na činjekce, nebo něco, co bylo předtím?
Dík za informace, je fajn, když si je takhle průběžně sdělujeme a podporujeme se navzájem.
Ještě pro libcoseniora: - Jak ta kúra zabrala na lupénku? Je nějaké zlepšení?
Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Cancer
Jsem se dnes hodně brouzdal po netu a narážím na čím dál tím víc svědectví, a to i od MuDrů, publikovaných po různých knihách, které jednoznačně potvrzují, že nejúčinější urinoterapie, což představuje hladovku na picí urině plus, kde to jde, urinové obklady na otevřené raky, jako jsou pokročilé rakoviny ponejvíce prsů a krku, vyhojí problém mezi 14 dny a 6 nedělemi.
- Dále z nich vyplývá, že vyléčení jakékoliv nemoci je otázkou intenzity a délky léčby a ničeho jiného včetně rakoviny jater. Na svědectví na rakovinu slinivky jsem zatím nenarazil, kromě jednoho, avšak odkaz byl 404, takže nevím.
- Dále z nich vyplývá, že by člověk měl doplňovat vodu na takovou úroveň, aby cirkulovalo cca 4l čuriny denně. Pokud ji člověk pije všechnu, je úplně jedno jak je hustá kromě toho, že je při takovém zředění bezvýrazné chuti a nejspíše ji žaludek pouští v takové kvantitě skrz bez úprav HCl či sodou v žaludku a dvanáctníku.
- Dále, Indie s velikou tradicí v této metodě považuje kravskou moč (jenom ze samic) za ekvivalentní lidské a snad i lepší, odvolávaje se historicky na spektrum obsažených minerálů, především na obsah organické mědi v kravské moči naprosto nezbytné pro proudění energie tělem.
Co se týče ortodoxních MuDrů, nevzmůžou se na nic jiného, na rozdíl od spousty jiných metod, než že tato metoda není vědecky prokázaná, což je bohapustá lež. Existuje alespoň několik ortodoxních klinických studií z Indie s "neuvěřitelnými" výsledky a to i s kravskou močí. Různých jednotlivých svědectví jsou na netu tisíce, od titěrných až po velice závažné a bývaly doby, kdy klinické zkušenosti nebyly zastírány termínem "vědecky".
Osobně vidím čurinoterapii jako naprosto nadřazenou všemu s jedinnou vyjímkou a tou jsou případy prudkých akutních infekčních onemocnění a závažných otrav organickými jedy, kde stále podle mne hrají prim injekce HCl díky jejím prakticky okamžitým účinkům. Další v řadě bude nejspíš autohemoterapie a v případech zhoubných onemocnění by AHT nejspíše velice pomohla v kombinaci s urinoterapií díky látkám, které se uvolňují z rozpadajících se červených krvinek, potom injekce HCl i na chronické choroby.
Fandové MMS mi budou muset prominout, nebo vlízt na hrb. Jmenované tři metody na rozdíl od MMS totiž:
- Postrádají jakékoliv nepříjemné a velmi vzácně fatální účinky.
- Vyléčí i nefunkční ledviny, či nemoci u pacientů s nefunkčními ledvinami.
- Všechny tři používají látky, které naše těla samy přirozeně produkují.
- Dokáží nejen ostranění patogenů, ale navíc i spontání regeneraci tkání.
- Lze s nimi začít plnou parou ihned.
- Cukrovkáře bude asi Hanko zajímat, že močí odchází i momentální přebytky inzulinu.
- Anriho bude asi zajímat, že nějaká čínská klinika léčí raky pouze kmenovými buňkymi získanými z epitetálních tkání, tedy "pokožkových".
S laskavým pozdravem, Slávek
- Dále z nich vyplývá, že vyléčení jakékoliv nemoci je otázkou intenzity a délky léčby a ničeho jiného včetně rakoviny jater. Na svědectví na rakovinu slinivky jsem zatím nenarazil, kromě jednoho, avšak odkaz byl 404, takže nevím.
- Dále z nich vyplývá, že by člověk měl doplňovat vodu na takovou úroveň, aby cirkulovalo cca 4l čuriny denně. Pokud ji člověk pije všechnu, je úplně jedno jak je hustá kromě toho, že je při takovém zředění bezvýrazné chuti a nejspíše ji žaludek pouští v takové kvantitě skrz bez úprav HCl či sodou v žaludku a dvanáctníku.
- Dále, Indie s velikou tradicí v této metodě považuje kravskou moč (jenom ze samic) za ekvivalentní lidské a snad i lepší, odvolávaje se historicky na spektrum obsažených minerálů, především na obsah organické mědi v kravské moči naprosto nezbytné pro proudění energie tělem.
Co se týče ortodoxních MuDrů, nevzmůžou se na nic jiného, na rozdíl od spousty jiných metod, než že tato metoda není vědecky prokázaná, což je bohapustá lež. Existuje alespoň několik ortodoxních klinických studií z Indie s "neuvěřitelnými" výsledky a to i s kravskou močí. Různých jednotlivých svědectví jsou na netu tisíce, od titěrných až po velice závažné a bývaly doby, kdy klinické zkušenosti nebyly zastírány termínem "vědecky".
Osobně vidím čurinoterapii jako naprosto nadřazenou všemu s jedinnou vyjímkou a tou jsou případy prudkých akutních infekčních onemocnění a závažných otrav organickými jedy, kde stále podle mne hrají prim injekce HCl díky jejím prakticky okamžitým účinkům. Další v řadě bude nejspíš autohemoterapie a v případech zhoubných onemocnění by AHT nejspíše velice pomohla v kombinaci s urinoterapií díky látkám, které se uvolňují z rozpadajících se červených krvinek, potom injekce HCl i na chronické choroby.
Fandové MMS mi budou muset prominout, nebo vlízt na hrb. Jmenované tři metody na rozdíl od MMS totiž:
- Postrádají jakékoliv nepříjemné a velmi vzácně fatální účinky.
- Vyléčí i nefunkční ledviny, či nemoci u pacientů s nefunkčními ledvinami.
- Všechny tři používají látky, které naše těla samy přirozeně produkují.
- Dokáží nejen ostranění patogenů, ale navíc i spontání regeneraci tkání.
- Lze s nimi začít plnou parou ihned.
- Cukrovkáře bude asi Hanko zajímat, že močí odchází i momentální přebytky inzulinu.
- Anriho bude asi zajímat, že nějaká čínská klinika léčí raky pouze kmenovými buňkymi získanými z epitetálních tkání, tedy "pokožkových".
S laskavým pozdravem, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Cancer
Fox_25, velice Ti děkuji za instantní ocenění ještě v momentě, kdy jsem s tím nebyl kompletně hotov. Ještě jsem dohledával.
S laskavým pozdravem, Slávek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, je to o poznanie lepšie, aj keď nie ešte úplne vyliečené.hanka píše:Jak ta kúra zabrala na lupénku? Je nějaké zlepšení?
Od zajtra začínam s činekciami, 1 ml ráno a večer.
Stravu mám zatiaľ len typu "špatný lovec" , ale idem si uvariť vývar k dvoch hláv z kapra, čo mi ostali po Vianociach. Naporcujem ho do nejakých nádob a zamrazím. Nejaký čas teda budem mať výbornú rybaciu polievku (pridám parenú zeleninu).
Zatiaľ vôbec nesolím a nechýba mi to (nejem ani žiadne sladkosti, tiež v pohode). Uvidím, čo bude ďalej.
Držte sa.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
zdravímm, toto vlákno pravidelně nesleduji, ale dnes na mé dom. stránce bylo toto
http://zena.centrum.cz/volny-cas/pribeh ... position-9
berte to jako doplňující info. m11
http://zena.centrum.cz/volny-cas/pribeh ... position-9
berte to jako doplňující info. m11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Slavek Krepelka
Když mě se líbila už ta pasáž o MuDrcích. Já mám už třetím rokem výbornou obvoďačku která mi nenutí prášky, když jsem jí řekl o peroxidu tak si velmi zhruba proletěla vlákno co zde je. Nedávno se mi ozvala že už to radí přátelům s migrénami a má to prý úspěch na rozdíl od analgetik. Zatímco můj psychiatr který stále nemůže pochopit že do mě nedostane jakékoliv antidepresiva je pravý opak.
Víš, já jsem vděčný za jakoukoliv pomoc která má hlavu, patu a jako bonus dokonce funguje. Poznatky zde jsou pro mě stále úžasné a překvapující, asi jako pro prvňáčka škola.
Tak zatím hledání s čím by pro mne byla urina poživatelná nekončí a asi si budu muset dát pauzu nebo zkusit injekce. Pokusně jsem dal cca 100ml do 250ml hrnku a dolil to šťávou z rajčat. Včera jsem zkusil džus ve stejném poměru. Jediné co se stalo jakoby urina vytáhla ty nejhorší chutě z rajčat a džusu. Dnes jsem se odvážil ochutnat džus a bylo to to samé jako s urinou jen bez hořkosti.
Po celodenní dietě jsem unavený, mírně mě bolí hlava, ale nedostavilo se žádné kolísání nálady jak je u mě běžné. Dá se to takhle brzo přičítat urinoterapii?
martin11
Ta diskuze je ovšem výživná, čím dál víc jsem rád že ksichtovník nemám rád.
Když mě se líbila už ta pasáž o MuDrcích. Já mám už třetím rokem výbornou obvoďačku která mi nenutí prášky, když jsem jí řekl o peroxidu tak si velmi zhruba proletěla vlákno co zde je. Nedávno se mi ozvala že už to radí přátelům s migrénami a má to prý úspěch na rozdíl od analgetik. Zatímco můj psychiatr který stále nemůže pochopit že do mě nedostane jakékoliv antidepresiva je pravý opak.
Víš, já jsem vděčný za jakoukoliv pomoc která má hlavu, patu a jako bonus dokonce funguje. Poznatky zde jsou pro mě stále úžasné a překvapující, asi jako pro prvňáčka škola.
Tak zatím hledání s čím by pro mne byla urina poživatelná nekončí a asi si budu muset dát pauzu nebo zkusit injekce. Pokusně jsem dal cca 100ml do 250ml hrnku a dolil to šťávou z rajčat. Včera jsem zkusil džus ve stejném poměru. Jediné co se stalo jakoby urina vytáhla ty nejhorší chutě z rajčat a džusu. Dnes jsem se odvážil ochutnat džus a bylo to to samé jako s urinou jen bez hořkosti.
Po celodenní dietě jsem unavený, mírně mě bolí hlava, ale nedostavilo se žádné kolísání nálady jak je u mě běžné. Dá se to takhle brzo přičítat urinoterapii?
martin11
Ta diskuze je ovšem výživná, čím dál víc jsem rád že ksichtovník nemám rád.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... zkus s brusinkovým kompotem ... cca 1:1 ...Fox_25 píše:Tak zatím hledání s čím by pro mne byla urina poživatelná ....
... ano dá ..... osobní zkušenost i některých dalších zdejších (hledej herx tady na foru, popř. http://www.volny.cz/johnz/CFIDS/herx.htm ) ...Fox_25 píše:Po celodenní dietě jsem unavený, mírně mě bolí hlava, .... Dá se to takhle brzo přičítat urinoterapii?
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... je "kouzelný" jak se k tomu v tamní diskuzi vyjadřují především lidé, kteří nic neví o podstatě AMT a ani to sami nikdy nevyzkoušeli, přesto tuto metodu odsuzují na základě "předsudků" (daných výchovou) ..... mno, i když popravdě, já sám jsem ještě před nedávnem měl na AMT podobné názory (i přestože jsem dlouholetým propagátorem použití moči coby hnojiva) ... ... teda až do chvíle, než jsem začal se zkoumáním ABA a poté (díky Slávkovejm SZ odkazům , kdy mi začalo pomalu "svítat" + následné připomínce od Pooty ) opět narazil urinoterapii, potažmo na Armstronga... vzhledem k dřívějším poznatkům o AHT (ještě jednou díky Slávku) to s nově nabytými informacemi už začalo dávat smysl ...martin11 píše:zdravímm, toto vlákno pravidelně nesleduji, ale dnes na mé dom. stránce bylo toto http://zena.centrum.cz/volny-cas/pribeh ... position-9
... Marťas, každopádně thx za odkaz, neb sice vcelku nepřinesl žádné nové info, ale těžce mě tam rozesmál tento diskuzní příspěvek:
... ...Pavel Müller · Autor nejlepších komentářů
Minulý týden jsem si v hotelu v severních čechách dal Budvar,oooo jaká to značka a byli jsme na tom s paní asi stejně... normální chcánky, o které se ještě léta bude velký Budvar soudit...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... no to je přece jasný !!! .... v Indii jsou krávy "posvátným zvířetem", tak to přeci musí fungovat !!! ... ... ... (nejsouc také vystresovány strachem z porážky) ...Slavek Krepelka píše:Indie s velikou tradicí v této metodě považuje kravskou moč (jenom ze samic) za ekvivalentní lidské a snad i lepší, odvolávaje se historicky na spektrum obsažených minerálů, především na obsah organické mědi v kravské moči naprosto nezbytné pro proudění energie tělem.
... ne, ale vážně, je to velmi zajímavé info, zvláště pak fakt, že se tam používá pouze "samičková" moč ... ...... sákryš sákryš, porád se tu kolem toho motáme (tj. samčí versus samičí, popř. z pohlavně nedospělých mláďat, cizí / vlastní, atd.), ale i když některé indicie napovídají mnohé, tak se zřejmě dál nepohneme bez přesnějšího rozboru látek v jednotlivých "druzích" moče ... ono je totiž klidně možné , že přestože základní princip fungování je shodný u všech, tak jednotlivé druhy navíc zabírají i na něco "specifického" ... ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Oni jsou mezi nima i lidi ale je to trochu taky jako to napití se vlastní moči. Dokud si v tom nevymáchaj čumáček, je to těžké rozhodování: "Mám, nemám"?Fox_25 píše: .... Já mám už třetím rokem výbornou obvoďačku ...
Pro mne taky. Před 3 nedělema bych jak na živýhoFox_25 píše: Poznatky zde jsou pro mě stále úžasné a překvapující, asi jako pro prvňáčka škola.
Lžička medu udělá divy na tu únavu, ale taky tam hraje roli právě ta herxka jak podotkl Anri. S urinou se dá začít i po kapkách, ačkoliv osobně jsem zastáncem povodní.Fox_25 píše: Po celodenní dietě jsem unavený, mírně mě bolí hlava, ale nedostavilo se žádné kolísání nálady jak je u mě běžné. Dá se to takhle brzo přičítat urinoterapii?
Ztráta času.Fox_25 píše: čím dál víc jsem rád že ksichtovník nemám rád.
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Opakujeme se, ale je to nesmírně důležité. Skutečně je to vypěstovaný mentální blok a nic jiného Že jsi se zmínil o americkém Budweiseru, to radši tu čurinu, i kdybych o ní nevěděl co dnes vím.A(&F) píše: ... je "kouzelný" jak se k tomu v diskuzi vyjadřují především lidé, kteří nic neví o podstatě AMT a ani to sami nikdy nevyzkoušeli, přesto tuto metodu odsuzují na základě "předsudků" (daných výchovou) .....
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nic proti rozborům, naopak, ale zkusím ještě vydolovat jestli z jalovic, nebo z krav, popřípadě kdy. S těma svatýma krávama mně to taky napadlo, ža za tím bude možná víc, než budhismus. Ony jsou, pokud se moc nemýlím, posvátné hinduistům a tady jsme u toho Šivy. Co se týče mědi, mám pro ni v srci slabost už na pohled. Ona dělá něco zajímavého a je to znát i na chuti potravin, například pivo a slivovice, ale i jinde. To není jenom tepelná vodivost, proč se při výrobě používají měděné nádoby. Vletíme-li do Schaubergra, zase je to měď (jeho měděné pluhy) která je pro spokojenost plodin velice významná. Je toho asi i víc. On je velezajímavým slabým elektrolytem. No, snad z toho internetu ještě něco dalšího vyždímu.A(&F) píše: ... používá pouze "samičková" moč ... ...... sákryš sákryš, porád se tu kolem toho motáme (tj. samčí versus samičí, popř. z pohlavně nedospělých mláďat, cizí / vlastní, atd.), ...
Ahoj, Slávek.
Ahoj Hanko,hanka píše:Ahoj Leni, taky jsem zalitovala, že jsem nezašla předtím na diagnostiku..
.."to nejhorší je pryč" - můžeš napsat, co to bylo
Hanka.
tak nevim, ale uz jsem tu pred nedavnem napsala co jsem mela za reakce ci co se zlepsilo ceho jsem se zbavila. Jinak momentalne zatim jeste kuryruju, ale nemuzu konkretne napsat jestli se neco uplne vyhojilo. Chce to trochu casu, nejmene 4 tydny i mozna vice az se ukaze vysledek. Tlak je porad stejne neklidny, takze i zde zadny vysledek. Uvidime jak dlouho u toho vydrzim.
Jak uz jsme jednou stari tak telo uz neni tak odolne ci vitalni, pomalu a jiste chatra. Neco se zlepsi, ale uplne zmizet asi ne.
Dam vedet pokud se neco opravdu konkretne vyhoji.