Těch je různejch a děsně si podobnejch. Včera jsem po tom trochu proběhl a tahle rodina je veliká. Akorát, že mi nehrála velikost. Uvádíš Hanko velikost v centimetrech a tyhle mrchy co jsem našel, včetně těch tvých, by odpovídaly v milimetrech. Pokud si to nestihneš opravit, pomohu.
hanka píše: Díky za Tvoji studii, Slávku, asi ji teď budu potřebovat pro povzbuzení ...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jak vidíš, ony se ty orgány po urině srovnaj. Chvíli to vezme, ale dokážou to všechny, které vypárali a študovali a není důvod si myslet, že se nesrovná i slinivka. Nejde mi jen do hlavy, proč se nezabývali aj tou slinivkou a slezinou. Buďto nechtěli na něco přijít, nebo někdo originální arabštinu dobře zcenzuroval. Ten papír byl pěknej bordel, jak jazykově, tak formát a nějaké věci v něm evidentně chybí.
Já si taky včera užil. Od rána mě opakovaně pálil v intervalech cca 3 hodin žlučník a tlačil a stahoval se i se žlučovodama, až jsem měl podezření, že tam nějaká užovka ještě snad je a nedaří se jí vylízt z díry. Přes den taky včera pomalu hořkla urina, ač bez jídla. Když jsem v noci dodělával ten překlad, tak se žlučníkové potrubí už svíjelo jak habešská tanečnice a tož jsem čekal co bude. Cítil jsem, asi pro to, že žlučník je léta v nepořádku, že něco vyloženě pumpuje krz. Nebylo to jako posledně, kdy to šimralo uvnitř žlučovodů. Aj mě celý to zařízení celkem bolelo, i když žádná hrůza. Večerní čurina byla už velice hořká a dnes ráno šla skoro všechna do stoky, protože se to nedalo. Zkusil jsem a málem jsem se otočil na ruby. Musela mi z jater vyjet hromada žluče. Ani teď to není klidné.
Taky mi natekla mízní uzlina pod levou paží a je velice citlivá, trochu mi píchá někde snad pod slinivkou, ale spíš střevo
![Dont Know :dknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
Natekly mi taky do rána prsty na nohou a píchne mi sem tam i v lebeni. Jenže, to je podle mne všechno děsně príma. Definitivně se uvoulňujou játra a to je naprosto kritické a jsem nadmíru spokojen. Zatím čurina evidentně pracuje přesně podle popisů a stačí si kůru projít celou a nepřestávat, jak jen člověku trochu okřejou hnidy. Oslavil jsem to banánem, dnes si dám papu.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.