Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Červi

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hanka píše: ... Jsou v centimetrech, Slávku ...
Tak to je asi nějaký exotický zvíře. U těch cos dala odkaz je samice prý 15mm a samec do 10mm. Jenže je otázka, jak jsou velký ve psovi, než ho umořej, a jak jsou velký v člověku za řekněme deset let, jestli tedy maj takovou životnost. Ještě juknu.
hanka píše: Sice Ti přeji jenom dobré, Slávku, ...
:) Já vim. Však já si ale nestěžuju, naopak, ta uzlina už je dole, žlučník mně tedy stále poněkud trápí, ozývá se sice tuhle támhle kde co, jenže kdo to má nosit v hlavě? Jedině snad, že se mi už snad týden příšerně taky potí nohy. To jsem nezažil. Za dvě hodiny propocený šlapky u dost silných, skoro bavlněných ponožek a přitom žádný hic. Ale to je taky dobře. Naopak, osobně bych tu rád viděl všechny zkušenosti jak jen to rozumně jde. Ono to sem tam někomu eventuelně pomůže si odhadnout, co se asi děje. Konec konců proti tomu, čím si člověk projde při spoustě jiných kůr je to procházka růžovou zahradou a evidentně se to nedá dost dobře přehnat.

Opatruj se Hani, Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:.. U těch cos dala odkaz je samice prý 15mm a samec do 10mm. .
:D máš pravdu, já hledala podobnost tvaru a ono je to v originále v milimetrech :D
Teď nevím, jestli se mám z toho radovat ...Nejukej, Slávku - ať je to co chce, hlavně, že to jde pryč.. :)
Dík a ahoj, Hanka

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Jedině snad, že se mi už snad týden příšerně taky potí nohy
... potvzuji ... :) ... již druhý den dumám, jestli je to v souvislosti s AMT ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:.. již druhý den dumám, jestli je to v souvislosti s AMT ... :D ...
No tak to asi teda jo. Já o tom moc nedumal, ale nic jiného nevidím. Jinak jsem dnes večeřel už dvakrát. Měli jsme tak před dvěma hodinama americký ptáčky s rejží a sos byl samá cibule a teď jsem měl ještě cibulový odvar :laugh: :baby:

Jinak Hanko, máš recht, hlavně že to opustilo zadní lóži :D Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
hanka píše:... ať je to co chce, hlavně, že to jde pryč...
... to (a Slávkova zmínka o "cibulí-ch") mi připomnělo jeden děsně starej vtip ... :D ...

"Príde ruský vojak z po 68 roku dočasne umiestneného kontingentu
do opravovne hodín a žiada si opraviť náramkové hodinky.
Hodinár ich otvorí a zrazy z nich vybehne tarakán (pozn. ruský šváb).
Hodinár nezaváha a tresne po ňom kladivom, načo ruský vojačik zvolá:
"Och, ty durak, :shock: ty ubíl mašinístu !!!"
...

...tak Ti teda Hanko nevim ... :ethink: ... :lol: :lol: :lol: ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od Fox_25 »

Jak je to tedy s dávkováním? Já do sebe opravdu stále nemůžu dostat vše co vyjde. Zvládnu akorát tak cca kolem půl litru za den a to jsem si musel dva dny udělat přestávku. Ovšem ta stála za to, první den se mi hůře dýchalo a druhý den migréna.

Bude to o hodně méně účinnější když to použiji "zadní" cestou?

Zvýšené pocení mohu potvrdit, nejen nohou, ale všude.

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Fox_25 píše:Zvýšené pocení mohu potvrdit, nejen nohou, ale všude.
U mňa to je úplne naopak. Pred urinohladovkou som sa každú noc hrozne spotil. Pravidelne som si musel meniť pyžamo za suché.
Teraz spím ako nemluvňa. :D

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Fox_25 píše: ... Já do sebe opravdu stále nemůžu dostat vše co vyjde. ...
Ty, Foxi, ono to nevypadá, že musíš všecko. Hold to vezme dýl, ale zase to bude mít méně drsný průběh. Mně spíš přijde, že jde víc o to pokaždé něco, ne se jednou za den zahltit. Každej jsme taky jinej a máme svou vlastní kolekci. Osobně to beru taky trochu citem a někdy to taky není úplně všecko. Akorát se o to snažím, jak jen to jde a skoro vždy to jde. Ve skutečnosti s tím mám starost to nějak uregulovat. Někdy piju ještě vodu a nic moc ze mně neleze a jindy vodu žádnou a jsem jak houpací kůň.

Když se Foxi podíváš na ty telata s vembloudí močí, dávali jim max. 4ml/kg. To je na chlapa cca 300ml denně. Je fakt, že to je běžně jenom něco přes půlku toho, co si musím po ránu vystát :mrgreen: ale když to nejde, tak to nejde. Hlavně, že to jde nějak. Jinak tou druhou stranou to určitě neublíží, naopak mám pocit, že jenom prospěje. Akorát bych na to nešel moc zhurta, není na to info jak moc by to mohlo být nárazově účinné. Jinak Hančino řešení, když se Herxuje, píchni to někam injekcí a je celkem vymalováno. Ono to celkem fachá.

Ahoj, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Fox_25 píše:Jak je to tedy s dávkováním? Já do sebe opravdu stále nemůžu dostat vše co vyjde...
Nemá cenu postupovat stylem hrr a prrr. Netrpělivost není dobrým rádcem. Dosáhneš tím akorát toho, že se Ti urinoterapie zprotiví a to by byla škoda.
Půl litru za den je u nováčka zbytečně hodně. Podle toho také očistná reakce vypadá.. Přečti si Urinoterapii od Cingroše - popisuje zkušenosti lidí s urinoterapií, kteří na to šli příliš rychle ... Každý jsme jiný.
Já doporučuji poslouchat svoje tělo - brát jenom tolik, kolik přijímá bez odporu. Nespěchej, pokud Ti nejde o život. Tělo Ti samo řekne, že můžeš přidat - tím, že se nebude bránit zvýšenému množství. Dokonce si o ně bude říkat ...
Klystýrem to jde také - ale i zde doporučuji začínat od malých dávek - přečti si buď Partykovou, nebo Cingroše.
Držím Ti palečky. Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Příspěvek od Fox_25 »

Z herxe strach nemám, jen bych rád byl v pořádku cca do třech měsíců. Totiž stihly mi doslova shnít a rozpadnout se skoro všechny zuby během necelých pěti nebo šesti let. Zastavilo se to až s pomocí peroxidu a při urině se přestává drolit sklovina. Momentálně mám na dásnu bouli hnisu a musím se odhodlat najít zubaře který jej vytáhne. No a za tři měsíce mě čeká návštěva zubní kliniky kde mě vše vytahají buď v analgosedaci nebo úplné anestezii protože jsem bohužel "nespolupracující" pacient. Bude "pěkné" mít ve třiceti letech klapáky, nicméně se na to těším, alespoň se normálně najím.

Literaturu pročtu, budu trpělivější a snad zkusím injekce. A urinoterapie se mi už nejspíš nezprotiví, včera si tělo samo řeklo tak jsem to zředil vodou a vypil, nic jiného mi nezbylo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

stratifikace a sraženiny

Nazdar Anri,

Udělal jsem tu vymrzlou stratifikaci i s usazeninou. Fotky nedávám, vypadá to naprosto stejně jak to tvoje. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 43#p112543 Vymrazil jsem čurinu jenom jednou, ale za to tak dokonale, jak jen to mražák dokázal. Všechna tekutina byla zaparkovaná v ledu a nic mimo něj. Flaška byla jen ze 3/4 plná. Osobně mám podezření, že kal na dně je důsledkem vykrystalizování minerálů díky vysoké koncentrai tekutiny a nikoliv důsledkem namnožení, či vysrážení (namnožení) organických látek, tedy jmenovitě nějakých buněk. Je jich v moči relativně hodně.

Můj druhý pokus s odstátím čuriny s HCl a bez. viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 3#p112553a je v procesu. Teď jsem ho prohlídl a zatím takto:

Bylo to zatím 6 dní nevyrušované v pokojové teplotě.
- Barvou naprosto stejné.
- Zakalení není pozorovatelné ani v jedné
- Usazeniny nepozorovatelné
- Není rozeznatelný rozdíl v zápachu a smrdí to jak :devil: hlavně po čpavku, ale je v tom i něco jiného a nejsem schopen to identifikovat.

a) Silný čpavkový zápach mi říká, že něco se v tom množí, co ho produkuje.
b) HCl v danné koncentraci měla mnohonásobně vymlátit jakékoliv možné bakterie ve flašce s HCl, tudíž nemohu předpokládat, že alespoň v této flaši za ten čpavek může cokoliv jiného než buňky pocházející z močového systému. Buďto jde tedy o ty pappillární kmenové, nebo o bakterie z močáku, pokud jsou odolné relativně hodně vysoké koncentraci HCl (0.568ppm) což je něco (0.068) přes přípustnou horní hranici chlóru, nebo ClO2 v pitné vodě. Běžný obsah pitné je kolem 0.2ppm

Nicméně nerozeznatelnost zápachu mezi oběma vzorky plus účinnost i velice staré uriny ve dvou zmínkách v literatuře mi stále naznačuje, že http://cs.wikipedia.org/wiki/Amoniak#An ... bc.C3.ADch je čurina samokonzervovaná právě čpavkem a má, stejně jako víno, schopnost eventuelně automaticky zastavit produkci dalšího čpavku (fermentaci, či množení) díky postupnému omezování množení přítomných buňek produkujících čpavek svým výživovým metabolismem, popřípadě vyčerpáním zdroje potravy (glutaminu), jak jsem se již zmínil.

Je zajímavé, že se Wiky odkaz zmiňuje i o tom, že maso ošetřené podstatně menší koncentrací a jenom čpavku, než je ho v týhle urině, si zachovává svou barvu a svěží vzhled přes to, že je prý zkažené. To mi nehraje. To by znamenalo, že dochází k nějakému procesu vývinu plynů, které jsou běžně považovány za průvodní jev hniloby, nicméně hniloba se alespoň očividně neprojevuje na tkáni masa. To je naprosto paradoxní jev. Předpokládám, že dochází k hnití nejspíše zbytkových červených krvinek v cévách a asi tukových buňek a collagenu díky odpařování čpavku, nebo jeho průnikem do svalových buňek, které zůstávají delší dobu viditelně netknuté.

Další pokus tedy bude, že hodím až budu něco zase kuchtit kouda masa do staré čuriny a uvidím, jak se to bude dlouhodoběji chovat za pokojové teploty. Pokud to maso řekněme za 14 dní, třeba i měsíc nezmění vizáž, budu si nutně muset myslet, že bylo zakonzervováno velice dobře a navíc, že pokud by bylo zakonzervováno tímto způsobem naprosto čerstvě po porážce, že si nejspíše zachovává i životnost buněk.

V podstatě to vypadá, že by se mělo maso nechat naprosto parádně konzervovat za syrova a uchovat si i životnost s tím, že by asi taky navíc vyprodukovalo nějakou tu extra ABA v momentě, kdy buňky jsou přinuceny jít do hibernace.

S laskavým pozdravem, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Fox_25 píše:Momentálně mám na dásnu bouli hnisu a musím se odhodlat najít zubaře který jej vytáhne.
... jediné, co k tomu potřebuješ je stříkajda s jehlou, naplněná peroxidem ... + trochu odvahy ... :D .... nejprve injekční jehlou propíchnout bouli, vymačkat jí, poté vsunout jehlu zpátky a dutinu pořádně propláchnout peroxidem (slušně to pění) ..... něco málo o tom vím, ... jj, Tetracyklin podanej malým dětem je svinstvo ... ;) ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: stratifikace a sraženiny

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše:Je zajímavé, že se Wiky odkaz zmiňuje i o tom, že maso ošetřené podstatně menší koncentrací a jenom čpavku, než je ho v týhle urině, si zachovává svou barvu a svěží vzhled přes to, že je prý zkažené.
...
V podstatě to vypadá, že by se mělo maso nechat naprosto parádně konzervovat za syrova a uchovat si i životnost ..
Jsem sice "špatný lovec", ale tohle vypadá velice zajímavě. Nabízí se i srovnání s různými konzervačními láky a marinádami :D
Záleží na tom, čemu říkají "zkažené maso", když má svoji barvu a svěží vzhled. Jak by asi dopadlo srovnání se správně zamřelým masem, které se považuje za pochoutku.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: ... Záleží na tom, čemu říkají "zkažené maso", když má svoji barvu a svěží vzhled. ...
Přesně to mě napadlo taky. On v tý americe asi málo kdo někdy cejtil mrtvolu, to za prvé, za druhé zavánějící vepřové je dost cítit urinou, sakra ... tož jsem si znova strčil nosík k té pokusné a až na tu hromadu čpavku je to více méně tam. To je to, co jsem neidentifikoval. Intensita je tam taky a hlavně o dost větší. Není to ale hodně mrtvá mrtvola. Ta je cítit dost jinak. Taky jsem se znova juknul na ten a mluvili o mletém mase určitě napakovaném ve standartních plastikových baleních. Semo tamo jsem ho taky koupil, už dlouho ne, ale pokud mne paměť nešálí, tak mi to taky takhle nějak podobně zavánělo a když, radši koupím pakované až v krámě. Takže jsem doma, proč je to americké cítit jak je. To ale vypadá, že čpavek je mocná živočišná čarodějka, která nám lidem smrdí. No, čeho moč, toho moč :D

Taky jsem došel s tím chrchláním na to, že to přichází prakticky hned po užití medicíny a že se tím tělo zbavuje jak jen nejrychleji může právě čpavku. Jeho vysoká hladina v krvi je mimo jiné příznakem hodně nemocných jater, který z něj přý nestačí vyrábět močovinu, ale kdo ví, jestli to taky není nějaký přirozený tah imunity. Moc bych se nedivil.

Jinak žlučník dnes téměř úplně klidný, usím si vzpomenout abych o něm věděl, taky jsem si uvědomil, že vlastně už aspoň dva dny, ne-li dýl, nevím o břiše, ale za to mi dnes z těch nohou přímo leje. Aj jsem je držel nějakou dobu v kýblu s teplou vodou, protože nestačím sušit a vyměňovat fusekle. Navíc mi taky natekly šlapky, hlavně pravá, bříška u prstů a prsty a docela je otrava, že jak jsou mokrý, pořád mě zebou. Teď k večeru to ale začíná aspoň splaskávat. Jo, dnes o hladu a naprosto plné dávkování. Taky mi nějak zapíchalo v krku a jinak si nemám moc na co stěžovat :(

Tak mi právě zavolal syn, že se mu s manželkou konečně podařilo ze mne udělal dnes odpoledne dědka :jump: :hip: :help:

:pivko: Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... tak vitaj v klubu ... dědku ... :D ... :pivko: ...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“