![Eusa Clap :eclap:](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Zdravím - poota
ok, pooto. Mysliš KL?? kavova lyžička , ČL-čajová lyžičkapoota píše:To julietta: kdybys mohla být té lásky a rozepisovat zkratky - bylo by to mnohem jednoznačnější a také srozumitelnější - přimlouvám se za sebe a další stejně málo bystré jedince - díky![]()
Zdravím - poota
Smutné pokračování...Můj otec/64/, do lonska celoživotní kuřák...zdravý býval jako řípa...vloni byl ještě u doktora na preventivní kontrole, ...zdravý dokonce nevyfasoval ani léky na tlak či cholesterol.Vloni na podzim se s manželkou přestěhovali /dodnes nikdo nechápe proč/...zřejmě fin. důvody.V novém bydlišti nespokojenost, začali se zřejmě mezi sebou užírat, otec praštil z ničeho nic s kouřením, dokonce i pes jim z těch stresů pošel.Před cca měsícem táta skolaboval...rakovina plic+meta do mozku s krvácením.Nyní po 3. týdnech ,,léčby,, v beznadějném stavu.No jsem pevně přesvědčen, že nebýt toho odstěhování=stresů ani by nikdy nepřestal kouřit a byl by v pohodě.MIRKO píše:Kouření... no to mi vrtá v hlavě už delší dobu.Mám RS... nikdy jsem nekouřil.Znám docela dost
RS pacientů, všichni kromě jednoho nikdy nekouřili.Jeden z nich kouřil, přestal a do 2. let měl RS!Začínat ted ale nebudu, ale asi na tom něco bude...pročpak se starším lidem moc nedoporučuje, aby sekli s kouřením?Hezký víkend.M.
Je někde tento čaj k mání?nebo musím jít sbírat rostliny za svitu měsíce?Martin z KE píše:Chcem sa opytat, ako dlho sa moze uzivat caj proti parazitom zlozeny z tychto rastlin v rovnakom pomere:
palina pravá
koreňa horca žltého
zemežlč
yzop
kôra krušiny
vratič
Upřesňuji :1marci píše:ahoj,
máte někdo osobní zkušenost s diagnostikou tohoto zařízení v Plzni?
http://www.modernizdravi.cz/