Zpočátku jsem byl Somatexem také celkem nadšený. Pak jsem se rozhodl jej otestovat u vícero domácností a ono počáteční nadšení se celkem rychle rozplynulo. Test trval více jak půl roku. U jedné domácnosti dokonce 1 rok. Měl jsem k dispozici přímo od výrobce více kusů tohoto přístroje a dal jsem jej celkem do 5 domácností k otestování, což je dostatečně dlouhá doba. Z těch 5 případů byl pouze u jednoho člověka v celkem krátké době zaznamenám nějaký pozitivní vliv, pak i u něj se vše vrátilo do starých kolejí. U zbývajících 4 domácností ani ťuk. Upřímně řečeno Somatex je pouze pasivní zářič ve stylu orgonitu z kamenů ve skle, které jsou zality zalévací hmotou. Onen síťový adaptér slouží pouze k napájení 6ks modrých LED diod po jeho boku, které navíc silně oslňují zvláště v noci. Z toho 3ks jsou UV Led, které by měli mít onen antibakteriální efekt
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bohužel pan výrobce přesto, že mi do očí tvrdil, že má elektrotechnické vzdělání, (jiným zase tvrdil, že má dokonce doktorát přírodních věd
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
), jaksi netuší ani to, že toto UV světlo je dobré leda tak k ověření platnosti bankovek ke zvýraznění ochranných prvků, jinak jsou k ničemu. Co nemohu výrobci ale upřít, je až mistrovský talent ve vypravěčství a ovlivňování lidí kolem sebe, tady klobouk dolů. Pokud by se jednalo o zdroj světla v pásmu UV-C, což má ověřený antibakteriální účinek, tak by to samozřejmě bylo o něčem jiném. Světlo UV-C ale nesmí přijít do kontaktu s živými tkáněmi, především pak očima. Jinak výrobce Somatexu se k mému zklamání pouze "inspiroval" přístrojem Alcyone od pana Popelky, kterému patří prvenství ve vývoji tohoto přístroje, viz.
http://www.alcyone-popelka.cz/ Podobnost těchto dvou přístrojů není náhodná. Nicméně i po těchto neblahých zkušenostech jsem na tuto oblast přesto nezanevřel, protože i dobře vyrobené pasivní orgonity dokážou s organismem dělat celkem divy a rozhodl jsem se asi před rokem sloučit znalosti biorezonance a frekvenční terapie s elektronicky funkčními prvky a vyrobit přístroj, která má dnes v poslední verzi dokonce až 3 aktivní zářiče, který jak to zatím vypadá, řeší nejen ony geopatogenní zóny, ale i doslova nabíjí celý organismus a tím jej harmonizuje, především pak ovlivňuje funkčnost čaker. Stále ale probíhá testování a dolaďování, protože chci mít tady jistotu, že funguje jak má a nic neuspěchat. Jistá paní léčitelka dokonce prohlásila, že do teď nic tak silného s positivní energií necítila, no uvidíme co z toho ještě dostaneme
Donesla se mi také informace, že na velké parazity jaksi přestal spolehlivě fungovat starý Ivermectin, ale je údajně nějaká jeho nová modifikace pod názvem IverFast. Tato informace pochází z důvěryhodného zdroje (ing. Bláhová) a mám to potvrzeno i jiným detox. poradcem, který si stejně jako já, vše také nejdříve ověřuje
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Třeba něco bude vědět i Palo. Špatné je to, že je až nechutně drahý a momentálně není v ČR k sehnání.