Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
dusan
Stálý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Příspěvek od dusan »

Otevřený dopis velitelství vojenského zpravodajství
Obracím se na vás jako občan se stejnými právy jako každá jiná občanka a věřím, že mé žádosti vyhovíte, přestože nespím ani s Petrem Nečasem, ani s jinými ústavními činiteli.  
Jde o následující: Chci vás požádat o sledování své přítelkyně. Nemám tolik času, abych se jí věnoval každý večer, přesto bych měl rád k dispozici podrobné informace, kde, jak a s kým tráví čas. Adresu, telefon a fotografii dodám důstojníkovi vojenského zpravodajství, kterého mi přidělíte. Věřím, že vaše  služba měří občanům stejným metrem, a proto doufám, že nasadíte vaše operativce na moji přítelkyni se stejnou ochotou, s jakou jste vyhověli paní Janě Nagyové. Zároveň bych vás chtěl pro náš časopis požádat o vysvětlení, jakou  roli hraje při úkolování vaší zpravodajské služby svačinářka Miroslava Kalouska, vrátný Miloše Zemana a pedikérka Marka Dalíka.
Věřím, že vojenské zpravodajství je otevřené návrhům občanů. Pokud jsem si dobře vědom, páni ředitelé vojenského zpravodajství obviněni v kauze Nagyová prošli bojovými misemi v Afghanistánu. Jak opakovaně informoval český tisk, tak se jich báli tamní mudžahedíni, Talibánci. Nyní po jejich nasazení ve zpravodajské službě se ukázalo, že oni dva se naopak bojí paní Nagyové. Nabízí se tedy otázka, zda by se vojenská účast ČR v Afghanistánu neměla řešit nasazením Jany Nagyové proti Talibanu.
Pokud máte pocit, že si z vás dělám legraci, tak se musím velmi důrazně ohradit. Naopak mám pocit, že si vojenské zpravodajství tím, že mu velí premiérova sekretářka, dělá legraci ze všech občanů ČR. Zákon nehovoří o subordinaci velitele zpravodajství osobám, které spí s premiérem. Proto věřím, že mé výše uvedené otázky služba zodpoví se vší vážností.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: JIŘÍ X. DOLEŽAL: Zemana podporují už snad jenom ...!

Příspěvek od milda »

Mno, já nejsem zrovna milovník Miloše Zemana, (viz např. vlákno k presidentské volbě), ale jedno vím jistě:
REFLEX je hlásná trouba ODS-ky. Říkám to odpovědně, jako jeho bývalý pravidelný čtenář. ;) :D

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Reflex vlastní nebo vlastnil Schwarzenberg.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Proč se máme bát zrovna Zemana?

zajímavé zamyšlení.......

http://www.blisty.cz/art/69149.html

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

EU se snaží prosadit častější STK pro auta starší šesti let

Příspěvek od A(&F) »

... :bhead: :bhead: ... http://www.novinky.cz/domaci/306622-aut ... lanci.html ...

... jeden vtip z diskuze pod článkem ...

Chlápek přišel do Lidlu a chtěl dvě plechovky krmení pro psa.
-"Máte psa, pane?" ptá se prodavač. "Jasně, že mám!"
-"Promiňte, pane, ale podle nového nařízení EU budete muset dokázat, že máte psa,než vám prodám psí žrádlo."
Chlápek s frustrovaným výrazem ve tváři zmizel a o půl hodinypozději se objevil znovu a na vodítku táhl svého psa:
-"Tady je!"
-"Děkuji mnohokrát, tady máte ty dvě plechovky.
O pár dní později ten samý chlápek znovu přijde a chce dvě plechovky krmení pro kočky.
-"A máte kočku, pane?"
-"Jasně, že mám! "Promiňte, ale podle nového nařízení EU musíte mi ji ukázat než vám pro ni prodám krmení."
Chlápek vyběhne z krámu a za chvíli je zpátky a před prodavačem za ocas zvedne kočku.
-"Děkuji vám, zde je vaše krmení."
Další den se chlápek opět objeví v krámě a postaví před prodavače krabici od bot s malou dírou ve víku.
Prodavač se ptá:
-"Dobrý den, co pro vás mohu udělat?!"
-"Strčte prst do té díry."
Tak prodavač opatrně strčil prst dírou do krabice.
-"Teď ho vyndejte a řekněte mi, jako co to vypadá!
Prodavač vytáhl prst a znechuceně si jej prohlédl.
-"Uf, vypadá to jako houno..."
-"Taky že je! A vzal bych si dvě roličky toaletního papíru."

... :laugh: :laugh: :laugh: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Analýza 17. listopadu

Příspěvek od A(&F) »

abul píše:Známá i neznámá fakta o tzv. "Sametové revoluci".
http://www.analyza.wz.cz/
... dorazilo emailem ...

Vzpomínka na PRAVDU o které se nepíše a nemluví

V roce 2005 přišel do mé kanceláře muž, který mi otevíral oči jaký byl podvod naše
"SAMETOVÁ REVOLUCE". Vyprávěl, jak se dostal přes Rakousko do Itálie a Francie.
Pak mi řekl, že tu byl začátkem března roku 1989. S Mitterandem. Byli za Havlem v
base a dělal mu překladatele. Vzpomněla jsem si na zprávu, která mne zaujala v
poledních zprávách v rozhlase: „FRANCOUZKÝ PREZIDENT FRANCIOS MITTERAND
DNES PŘICESTOVAL NA NEOFICIÁLNÍ NÁVŠTĚVU DO ČESKOSLOVENSKÉ
REPUBLIKY. NEJPRVE SE ZASTAVIL VE VĚZENÍ ZA VÁCLAVEM HAVLEM, KDE
SPOLU POSNÍDALI A PAK ODJEL NA HRAD ZA GUSTAVEM HUSÁKEM. PO OBĚDĚ
ODJEL. Večer jsem marně čekala na podrobnou zprávu, protože mi nešlo do hlavy,
proč by prezident cizího státu jednal ve vězení s nějakým Václavem Havlem. Mluvili o
plánu „sametové revoluce“. Václav Havel prý dostal instrukce jak má napsat scénář k
provedení převratu a pokud se vše dobře provede, bude prezidentem. Měl napsat
scénář „Sametové revoluce. Stále jsem nechtěla věřit vlastním uším. Dodala jsem: Ale
že jsme tu revoluci hezky zvládli že? V Jugoslávii vraždil soused souseda a u nás to
proběhlo bez zbytečného zabíjení. Na to mi odpověděl, že se musí smát, když slyší jak
jsme to hezky nazvali "Sametovou revolucí". Že to byla dohoda Gorbačeva se
západem. Gorbačev za to, že východní Evropu pustí západu, dostal spoustu milionů
dolarů. Zeptal se: Vy jste si nevšimla, že od jisté doby mohou v Rusku platit rublem i
dolarem? Jugoslávie už tenkrát byla odběratelem západního zboží. O tu západ nestál.
Proto si museli svobodu vybojovat. Ale my jsme měli například zemědělství na takové
úrovni, že nám ho záviděl celý svět. Vyráběli jsme spoustu zboží a byli jsme velkou
konkurencí západního trhu. Naši výrobu jsme vyváželi téměř do celého světa. Měli jsme
se stát odběrateli jejich zboží. Zrušit naši výrobu a podnikat jen ve službách a
zprostředkovatelské činnosti. Řekl mi: dnes si paní myslíte, že ta revoluce proběhla
dobře, ale brzy přijdete na to, že vlastně tento stát dopadne z celé Evropy nejhůř. Proč
myslíte, že Klaus váhal s tou privatizací? Proč myslíte, že ji provedl tak, jak ji provedl?
On přece není tak hloupý, aby nechal rozdat celé hospodářství za hubičku. To byl plán
té vaší „Sametové revoluce“. Tady se mělo zrušit funkční zemědělství, ocelárny, doly,
automobilový a zbrojní průmysl a všechny podniky, které něco vyvážely. To vše musel
jako ministr financí udělat Klaus aby to bylo na koho svést. Byl to Havel, kdo podepsal
dohodu a věděl, že pokud vše půjde podle jeho scénáře, bude prezidentem. Podle jeho
scénáře se založilo Občanské fórům a počítalo se s tím, že to všechno odnese OF,
které se pak rozpadne. Jenže Klaus nespěchal s tím rozdáváním našich podniků.
Mnoho osobností z politiky s tím také nesouhlasilo. OF se rozpadlo dříve, než
privatizace začala. Mezi Klausem a Havlem docházelo často k vyměně názorů. Klaus
založil ODS a myslel si, že to uhlídá. Mohl si tenkrát vybrat, dělat za 40 000,- a bát se
že skončí v některém sudu v Orlické Přehradě jak skončilo mnoho nepohodlných lidí,
nebo pracovat podle plánu a brát 140 000,-Kč. Zeptal se mne co bych si vybrala já.
Uvědomila jsem si, jak jsem Klausovi neprávem dávala za vinu tu špatně provedenou
privatizaci. Žádné dějiny se nepsaly podle pravdy. Kvůli Havlovi se vracel lidem
majetek. Nevrátil se všem. Restituce byla omezená jen do té doby, než se vrátí majetek
Havlovi a jeho kamarádům. Kdo ji nestihl, měl smůlu. Příliš jsem věřila, že "PRAVDA A
LÁSKA ZVÍTĚZÍ" O to větší je pro mne zklamání, když vidím kolem sebe tolik lží,
podvodů a nenávisti. Nezačala ta lež náhodou už 17.listopadu 1989? Ze západu
nakupujeme mnoho zboží, ale také vysokou kriminalitu. ŽEBRÁKY A BEZDOMOVCE.
NESPRAVEDLNOST A LEŽ JE V TOMTO STÁTĚ BĚŽNÝ JEV, NA KTERÝ SI STÁLE
NEMOHU ZVYKNOUT. Proč tolik lží a přetvářek? Smrt k životu patří a důležité je jak
budeme na zemřelého člověka vzpomínat.
Myslíte si, že se naše vnoučata dozvědí SKUTEČNOU PRAVDU?
Věřme, že ano, a že na tom dnešní média nic nezmění.

Alena F. Alma

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Poslanci si nakoupili auta a baráky, nechtějí volby. :enaughty: :ptrain:

http://ers.blog.cz/1306/poslanci-si-nak ... teji-volby

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... position-6

Dnešní komentář k současné situaci....opravdu jen pro silné nátury....koho politika nezajímá, tak to raději ani nečtěte :bhead: m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
milda
Zasloužilý člen

v zemích, které neovládají kriminálníci.....

Příspěvek od milda »

Je to jednoduché: v zemích, které neovládají kriminálníci, se korupce v parlamentě trestá :bhead: :smoke:

http://www.blisty.cz/art/69348.html

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... position-6

:bhead: :help:

... koho politika nezajímá,,,,,tak to nečtěte....

bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Nějakej čásek jsem neměl možnost sledovat politické dění ale zjišťuji, že se de facto nic nezměnilo - mafiánská chátra stále u svých koryt, Fišer se pěkně \"dopracoval\" a co je nejvtipnější, samozvaná vláda chce zvýšit minimální mzdu. Odborníci se fakt nezapřou LOL ))

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit ... position-2

zdravotní stav "našeho" pana presidenta..... :evil:

....jojojo....když se chlastá, hulí a nezdravě se stravuje, bez pohybu...to je potom těžký.....kdyby byl přítelem Fora "U Pramene"...poradil bych mu třeba MMS nebo Kotvičník:pivko: karkulka červená :oops:

bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

Zeman jistě nemá o bylinky nouzi LOL :-)) ale nějak se mlčí a těžkém ožralovi Kalouskovi, představiteli škodné hop strany plné darmožroutů a povalečů. Návrhu Mullerové o zvýšení minimální mzdy se již dostalo podpory a života, takže buď upravit pracovní úvazky nebo rozdat pár padáků...

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
A(&F)
Zasloužilý člen

Církevní "privatizace" ...

Příspěvek od A(&F) »

... pokud chcete vědět, kolik všeho si ve vašem okolí "černo :ptrain: níci" nárokují, přibližte si mapu na detail a ťukněte do zbarvené oblasti ... http://www.cirkevrestituce.cz/ ... :bhead: ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Nový světový řád NWO

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“