![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
...jo a akord by recky mohlo znamenat i ne-kord, treba vidlička
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
1) Za počet neručím, ale za kvalitu definitivně. Příspěvky, pokud vůbec s nějakým obsahem, avšak nic neříkajících, jsme vymazali pěkných pár, včetně Tvých. Pokud řekněme Peter kdysi napsal a později vymazal svůj příspěvek a k němu se vázala odpověd ať už Tvá, či někoho jiného bez citace a ve smyslu "No, to je vynikající", nebo "to je blbost", byly, jsou a budou oba (či více) příspěvků vymazány. Od Tebe jich takhle skutečně skončilo v koši hodně. Jinak se snad podívej do vlákna "Připálené Karbanátky". Tam toho svého odpadu najdeš hodně a sem tam i s nějakou tou technickou informací pokud byla součástí Tvého opakovaného prudění.Akord píše:"AaF, vždyť jste mi zde kdosi smazali kolem 100 príspevku, tak nechápu, co mám linkovat." .........
Zajdi v sobotu v deset na pivko, možná se zdržíš. Nudit se nebudeš. Vloni jeden účastník ohlásil úspěšnou konstrukci jak magnetického, tak gravitačního motoru. Doufal jsem, že je letos doveze předvést, ale zatím ohlásil jen přednášku na téma zdraví ( asi probíhají patentová řízení ). Ale i jinak je to osvěžující. Uvidíš nevídané, uslyšíš neslýchané. Já kdybych to neměl tak daleko, jel bych určitě, takhle se rozhodnu zase na poslední chvíli.Magneto píše:bydlím ve stejné čtvrti jako Jeff). Ale tak nějak po všech těch excesech jaksi nemám chuť (prej je to docela nuda,
Akord píše:1. Podobné konstatování, nebo holé souhlasy byly spíše vaším stylem, než mým... Prokazatelne jsi vubec nevedel, o čem jsem psal, a už jsi začal naopak urážet ty mne, lze dohledat, choval ses arogantne, hodnekrát jsem ti to nevrátil, a naopak se pokoušel možný konflikt tlumit. ....
Mluvě o aroganci Akorde. Tento problém je jasnou ukázkou toho, jak to dopadá, když se schopnosti jedince neochotně potácejí za jeho ambicemi. Závist, žárlivost a ponižování druhých s tím jdou ruku v ruce.Akord píše:Ocividne.Slavek píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Taky by bylo zajímavé, kdybys mohl dát nějaký návrh jaký nick jsem zde používal než jsem se zde uvedl pod svým vlastním jménem. Pokud se Ti to totiž nepodaří prokázat, třeba IP adresou, a vezmu už i to, že to bylo hnáno přes kanadský server Sympatico, jenom potvrdíš to, že sem vnášíš naprosto nezdůvodněná podezření nejen proti kdejakému serióznímu vynálzci, proti druhým členům, ale i proti moderátorovi, abys uvedl v pochybnost jejich důvěryhodnost. Otázka: "Proč?" pak má snadnou odpověď.Akord píše: Prišel jsi na fórum mnohem pozdeji, než já, až jsi náhodou nebyl predtím s jiným nickem
Vzhledem k tomu, že jsem kopíroval a lepil, je Tvůj výrok jenom dalším podvratným zaváděním. Tak je to s tebou se vším v momentě, kdy se začneš s kýmkoliv o čemkoliv dohadovat. SDKAkord píše:Slavek: 1. Špatne jsi mne citoval.
To je špatná, prehozená citace, prehozené odpovedi a ne cituju "podvratné zavádení".Akord píše:Ocividne.Slavek píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Pravdu díš. Děkuji za Tvé upozornění a omlouvám se. Mělo to vypadat jak je to zde upravené.Akord píše:Napsal jsi výše toto:To je špatná, prehozená citace, prehozené odpovedi a ne cituju "podvratné zavádení".Slavek píše:Ocividne.Akord píše: Uvedení autori mi nejsou primerenými partnery,
Akord píše: Krome toho tamtéž "KŠŠŠŠŠŠŠŠC" jako argument platí spíše na "moderátora" slepic.
Stejně jako dělá z lidí voly oficiální věda a to již po staletí a stejně tak jako je děláš z lidí Ty, presentujíce své neúspěšné pokusy, naučené pravdy, velice omezenou expertýzu, polopravdy a vyložené omyly jako důkazy, že ti, kteří se díky své nestranosti a houževnatosti dopracovali k výsledkům, které se neshodují s Tvými a Tobě podobnými a o kterých se vám ani nesní, jsou podvodníci. Oni jsou podvodníci na obou stranách, ale ne všichni na obou stranách jsou podvodníci. Z tohoto důvodu bylo založeno toto fórum, aby sjednotilo do nějaké míry ty, kteří se v oficiálních dogmatech a lžích po krk netopí, a z tohoto důvodu je fórum otevřeno všemu co přijde s tím, že ponechává na každém jedinci, aby si věci sám přebral a sám odzkoušel podle svých schopností a aby těmto jedincům umožnil komunikaci a spolupráci.Akord píše: Mám na všechno jednoduchý názor. Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.
Ano, to je pravda - a dnes dopoledne jsem zde uvedl jen konkrétní příklad zde z fóra a před několika hodinami mi můj příspěvek zde Křepelka opět smazal!Akord píše: Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.
1. Není namíste mi podsouvat názor kohokoli jiného včetne oficiální vedy. Psal jsem sem prakticky vždy jenom o tom, co jsem si sám overil, a s čím jsem pracoval. Já te také neobviňuju z kanadské vnitrní i zahraniční politiky.Slavek Krepelka píše:1. Stejně jako dělá z lidí voly oficiální věda a to již po staletí a stejně tak jako je děláš z lidí Ty, presentujíce své neúspěšné pokusy, naučené pravdy, velice omezenou expertýzu, polopravdy a vyložené omyly jako důkazy....
2. V čem Ti bráníme my Akorde je to, abys tu dělal za každou cenu policajta myšlení druhých a navíc velice nevybíravými způsoby.
3. se uchylujete k protiargumentaci vymýšleje si způsoby, jakými lze ten který pokus, či demonstraci ožulit. Ono to se dá se vším. Problém takového přístupu a takové argumentace je v tom, že je sama podvodná...
Jenomže já mel práva jenom na jednu tému, spíše po pár letech, ty na celé fórum spíše po pár mesících, a stále nemáš dost. Nejaký nick se prihlásí na fórum, a po pár mesících po napsání na muj vkus dost málo vecných informací ho po troše politiky muže editovat krížem krážem. To je logicky ponekud divné, čekal bych nejakou protekci. Prešel jsi už na modrou a množné číslo, to bude jiste vážné.Vzhledem k tomu, že jedinný kdo má právo a možnost jmenovat moderátory a zadat někomu moderátorská práva je administrátor fóra, tudíž v našem případě Rival, je mi záhadou, že jsi si tak naprosto jasnou záležitost nevykoumal sám. Co na tom chceš prosím tě vysvětlovat? Pokud chceš čmuchat jak k tomu došlo, čmuchej.
... K čemu dochází nyní je to, že přestáváme tolerovat intoleranci Tvou a jiných. SDK [/color]
Akord píše:v príspevku 02 bře 2012 13:37 se píše: "Vzhledem k tomu, že na tomto vlákně nemáš moderátorské oprávnění, jsem tvou připomínku odbarvil. 2.3.2012 SDK" Ptám se proč SDK toto oprávnení mel, když tam jsou (doteď) zverejneni moderátori jenom AaF a adam.benda?
Proč mi také AaF a Slávek doplnili príspevky do zamčeného vlákna v téme Akord, kde mám práva jenom já a Rival? viewtopic.php?f=41&t=1249&start=270
Proč mi poota a Slávek moderátorsky editovali vlákno, když já jim jejich vlákna moderátorsky editovat nemužu(nemám prístup)? viewtopic.php?f=41&t=2710
Z citovaného vyplývá, že jsi stále ještě nepochopil, že o tom, kdo bude moderátor a s jakými právy, rozhoduje pouze Rival a nemá mu do toho kdo co mluvit.Akord píše:Jenomže já mel práva jenom na jednu tému, spíše po pár letech, ty na celé fórum spíše po pár mesících, a stále nemáš dost. Nejaký nick se prihlásí na fórum, a po pár mesících po napsání na muj vkus dost málo vecných informací ho po troše politiky muže editovat krížem krážem. To je logicky ponekud divné, čekal bych nejakou protekci. Prešel jsi už na modrou a množné číslo, to bude jiste vážné.
Žádné fórum nemá záruku, že se tam nevecpe moderátor trouba.
Každému to jasné jiste není. Ne vetšina, ale presne nic z toho, na co jsem reagoval dorešeno, ba ani vecne argumentováno zde nebylo. Nikde nešlo o to, že bych nekoho tlačil neco dorešit, to mi podsouváš, ale o to, že jsem uvedl nekolik príkladu, kde jste posledne opetovne odbočili od vecných argumentu. Možná adam.benda na srazu predvede, jak mu jeho vyklenutá smyčka "funguje".poota píše:....většina ještě stále nedospěla ke konečnému vyřešení. K mnoha z nich se vracíme i po několika letech a některé třeba nebudou dořešeny nikdy. Z tohoto pohledu je Tvoje bazírování na třech nedořešených věcech naprostá prkotina a každému je jasné, že je to pro Tebe podle Tvých zvyklostí zase jenom odvádění pozornosti od hlavní věci.
...a pak nekdo smazal 2 následující docela vtipné komentáre. Tohle me opravdu dostalo, dlouho jsem se tak nepobavil, lidi tu hledají ostošest, a von už neco má.Mluvíš s člověkem, který prakticky dokázal získat energii z gravitace a z pružnosti materiálů. S těma řečma o Smotu atp. se jdi vycpat. To, že nevíš co děláš neznamená, že to nevědí druzí.