jo ještě ted jsem si vybavila jednu vec..
nejenom to, jak ženu hormony ovlivnují, ale mám zkušenost jak zpětně žena dokáže ovlivnit hormony.
Mám kolegyni, která mi plakala v kanclu nestastná, jak se jim nedaří počít dítě.
Jak je to na prd, že nemá menstruaci ani ovulaci, aniž by zasáhl lékař notnou dávkou hormonů.
Vždycky se to vrátilo do starých kolejí, kdy její tělo a hormony neuměly pracovat tak jak mají.
Když jsem se na ni podívala, seděla mi tam neštastná hromádka ženy, bez jakéhokoliv typicky ženského projevu. / kromě teda těch slz/
Měla na sobě kalhoty, triko neurčitého střihu, žádný šperk a upravená stylem vstanu a jdu.
Citlivě jsem jí vysvětlila, že když po svém tělu chce, aby se chovalo jako žena, se vším všudy, musí se ženou stát.
Nakoupila si nějaké nové šaty, boty, sukně a začala se tak oblékat. Asi 14 dnů z toho byla na nervy, vubec se v tom necítila, ale pak nastal zlom, uvědomila si jak silný pocit ženství jí to dává.
Její tělo se asi po 2 měsících nastartovalo, dostala menstruaci a pak sledovala ovulaci, za 4 měsíce počali s manželem dítě a dneska má krásnou zdravou holčičku
Takže ženy, buďme ženy...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)