No, však si ten benzín platíš sám.hatlík píše: Samozřejmě, že se to dá vyzkoušet.
A samozřejmě, že spotřeba je vyšší při jízdě po trase, která má zvlnění.
Hafat si tu můžeš, co chceš.

Haf haf.
Moderátor: rival
No, však si ten benzín platíš sám.hatlík píše: Samozřejmě, že se to dá vyzkoušet.
A samozřejmě, že spotřeba je vyšší při jízdě po trase, která má zvlnění.
Hafat si tu můžeš, co chceš.
Zase mimo téma a ne k věci Pepane. Chybí Ti mozek a vzdělání a plácáš se to jak ryba na břehu doufaje, že že Ti to někdo bude dlabat a kdyř ne, tak se vztekáš.StepanPepan píše:Největší kecal a provokatér jsi tu TY, Slávo. Ty to víš moc dobře a baví tě to.Slavek Krepelka píše:Jestli to Hatlik kdy skutečně odzkoušel a nefungovalo to, jenom to svědčí o jeho nedůslednosti při provedení pokusu. Nicméně velice pochybuji, že si necintá pentli.
V gramatice zrejme nebude, ale co si pamatuju, tak jsem tohle slovo slyšel, nebo četl od česky mluvících z Čech. Je možné, že z dialektu.StepanPepan píše:No vida, slovenština je správně, ale "nebadane" česky není s libovolnou diakritikou, měl jsi asi na mysli "nepatrně", že ano?
...asi by to chtělo nějakého rozhodčího....tak se toho laskavě ujímám...já karkulkaStepanPepan píše:Největší kecal a provokatér jsi tu TY, Slávo. Ty to víš moc dobře a baví tě to.Slavek Krepelka píše:Jestli to Hatlik kdy skutečně odzkoušel a nefungovalo to, jenom to svědčí o jeho nedůslednosti při provedení pokusu. Nicméně velice pochybuji, že si necintá pentli.
martin11 píše:..ve starým Římu by tě hodili lvům..
...StepanPepan píše:martin11 píše:..ve starým Římu by tě hodili lvům..
Mě ne. Naopak, mnozí z Vás volnoenergetníků by byli určeni k sežrání, já se Vás snažím jako natvrdlé ovečky bloudící po pastvině zapadající do bahna udiveně bečící vyvést na pevnou půdu, jsem Váš zachránce a spasitel, ale ovečky se nechtějí nechat zachránit, rochní se v bahně a hledají kouzelný věčný trs trávy, který se zelená i v zimě a uživí sta a tisíce oveček, o kterém jednou v horečce vykřikoval starý bláznivý beran Kudrn předtím, než s pěnou u huby zahrabal naposled nohama ve vzduchu a vypustil duši.
Není Vám pomoci, ovce nebohé zabahněné, místo abyste se přidali ke stádu, které se snaží (ne moc dobře) hospodařit s tou travou, co opravdu má, místo abyste jim pomohli, plavete v bahně a ještě se hlavnímu stádu vysmíváte, ubožáci ušmudlaní, aniž jste sami cokoliv našli, a pak se, když se stádo nedívá, připlazíte bahnem na okraj pastviny a uždibujete jejich trávu, abyste nechcípli hlady.
Bůh Vám budiž milostiv a nápomocen, abyste na své beznadějné pouti nepošli...
StepanPepan píše: ...Bůh Vám budiž milostiv a nápomocen, abyste na své beznadějné pouti nepošli...
Nazdar GRS,GRS píše:Len zbežne som prešiel príspevky. Akosi mi uniká zmysel vašich sporov a snahy znehodnotiť moje príspevky. Je to kyvadlo, s tým nič neurobíte. Akým spôsobom posuniete húpačku dopredu aby ste sa na nej rozhúpali?
Nazdar Ileme.Ilem píše:Jak vás tu čtu, jste mimo úplně všichni. Ta dráha funguje, Hatlík kecá, že to zkoušel, protože kdyby jo, musel by zjistit, že to funguje. A dokonce se to dá lehce vysvětlit Newtonovskou fyzikou a kolejnice mohou být stejně vzdálené od sebe. Celý vtip je v tom, že koule funguje jako setrvačník. V postatě se jedná o princip Joja. Energie setrvačníku je úměrná druhé mocnině otáček. Koule, která projela údolím do sebe naakumulovala víc energie, než koule, která jela po rovině. Podobný efekt by se dal dosáhnut při hodně dlouhých kolejích s různými rozestupy. Koule na kolejích s větším rozestupem dojede dál, protože se bude točit rychleji. Rozestup nesmí být příliš velký vzhledem k průměru koule, protože pak by se neúměrně zvyšovalo tření, a efekt by se neprojevil.
Je tenhle výrok myšlen vážně?Ilem píše:Koule, která projela údolím do sebe naakumulovala víc energie, než koule, která jela po rovině.