Porovnávaš neporovnatelné - nevadí, zvykol som si...Jirkason píše:5 tibetanov?:..... cvicim pozdrav slunci uz 20let!!!
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Vichrová medicina
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: Vichrová medicina
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 47 poděkování
- Dostal: 125 poděkování
Zvykl jsi si, ale zapominas na ukázku "autonomnich 600W" alespon slabé schema konverze,....mužeš se živit mluvčím. Ani nemaš páru o elektrostatice, leda kdyz dostanes pleskanec od kliky dveří,....xi,xi.deʒa vy píše:Porovnávaš neporovnatelné - nevadí, zvykol som si...Jirkason píše:5 tibetanov?:..... cvicim pozdrav slunci uz 20let!!!
-
- Zasloužilý člen
Vichrová medicina
Dobre tak pokracujeme.
Naposledy upravil(a) Jirkason dne pon 17 říj 2016 10:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
V jednom videu (mluvil rusky), že je lepší drát, než lanko, alespoň jsem to tak pochopil.lajos píše:------
Už bych vynul jen nejsem vybaven drátově, viděl jsem na těch videích i placatou dvoulinku a kdyby byl drát lanko uvnitř-to bude asi jedno? si myslím-nebo lanko na vyšší F je lepší i kdyš pár set kHz ještě není tak vysoko. ------
Naposledy upravil(a) cimirek dne pon 17 říj 2016 5:40, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
-v obrázku je napsáno, že cívka je drátem 0.5mm cca 50závitůModest píše:...sice pár poznámek je, ale nejsou čitelné. Chtělo by to informace k cívce L1 10-15 mH, dále jaký feritový kroužek? Co znamenají ty dvě tečky u aplikační cívky?. Dále při hledání TDA jsem se dočetl, že TDA7056 a TDA7056A nejsou zaměnitelné. Není třeba změnit hodnoty některých součástek při použití TDA7056?
-dvě tečky jsou začátek vinutí
-TDA7056 a TDA7056A - nejsou stejné (dle datashetu) u A je použit pin5 pro regulaci hlasitosti, je výkonější, jak moc mají vliv další parametry se potvrdí až zkouškou.
-
- Zasloužilý člen
Vichrová medicina
cimirek: ahoj, protestuj to a uvidis, stale je prosotr ke koumání,....ano myslím ze lepsi je pevny vodic nez lanko, lankem jsem nezkousel, s tim TDA7056A kdyz ho nekde splasim prubnu, je to lacine a rychle. S nastavenim si nedelej starosti, dodrzuj geometrii, kolik tam bude zavitu je jedno, vzdy se v podstate vejdes do diapazonu 200-400kHz, nejlepe jak je na obrazcich. Toroid je ti doufam jasny, jak ho zmaknout, kdyz tak si neco dohledej na http://www...ru.
Pis dal. Potom kdyz budes mit zajem a nemas gen na K.S. muzu ti helfnout, dame tady nove vlakno generator koloidniho stribra. Dežo mě dojal s tim lizanim stribra i prej jakekoli rizosti. No nic, kazdeho vec. Tobe předávám štafetu i kdyz jsem pochopil ze jsi se ji ujal statečně! Přeji uspěchy.
Jeste dodam, dulezity je dost stabilni vystup sinusu, da se lecit i s obdelnikem, ale nedoporucuje se je dost agresivni a neni prirozeny nasemu organismu.
Vykon davej max do 3W, jeste ti sem hodim obrazek jak to merit s odporem, i kdyz to asi vis ale pro jistotu i ostatnim.
Teda 1ohm-1R , na obrazku to vypada jako 10, ale je to 1om. idelani je kolem 200mA-300mA max. Drzim palce, je to brnkačka, nic sloziteho. Slozity je probihajici efekt lecení.
jeste ferit tam kydni libovolny treba z PC zdroje nebo vetsi z vetsiho zdroje jde o to ze tyto ferity makaji do 1Mhz neni treba se tim vzrusovat.
Pis dal. Potom kdyz budes mit zajem a nemas gen na K.S. muzu ti helfnout, dame tady nove vlakno generator koloidniho stribra. Dežo mě dojal s tim lizanim stribra i prej jakekoli rizosti. No nic, kazdeho vec. Tobe předávám štafetu i kdyz jsem pochopil ze jsi se ji ujal statečně! Přeji uspěchy.
Jeste dodam, dulezity je dost stabilni vystup sinusu, da se lecit i s obdelnikem, ale nedoporucuje se je dost agresivni a neni prirozeny nasemu organismu.
Vykon davej max do 3W, jeste ti sem hodim obrazek jak to merit s odporem, i kdyz to asi vis ale pro jistotu i ostatnim.
Teda 1ohm-1R , na obrazku to vypada jako 10, ale je to 1om. idelani je kolem 200mA-300mA max. Drzim palce, je to brnkačka, nic sloziteho. Slozity je probihajici efekt lecení.
jeste ferit tam kydni libovolny treba z PC zdroje nebo vetsi z vetsiho zdroje jde o to ze tyto ferity makaji do 1Mhz neni treba se tim vzrusovat.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Neboj nezabudol, no pravda je taká že ani neslúbil. Evidentne máš s hlavou problém - mýliš si povinnosť s ochotou. Skús si na to aplikovať tú "výchrovú medicínu", ak je tak účinná a univerzálná jak o nej píšeš mohla by ti s tým pomôcť...Jirkason píše:zapominas na ukázku "autonomnich 600W" alespon slabé schema konverze
Priatelu v tomto je zas pravda taká že keď nám tu budeš s tvojími znalosťami o elektrostatike naďalej tak "fundovane"Jirkason píše:Ani nemaš páru o elektrostatice,
o nej rozprávať, prisámtibohu s velkou pravdepodobnostou skrzeva ten už to v sebe naozaj neudržím...Jirkason píše:Zde probiha vstup jakoby do anteny ktera se ladi do F kde se nachazi imploze, je to elektrostaticky vystup, coz znamena ze mame zakladni F dejme tomu 300kHz, tato F je imlozivni, ve strednim bode, dale vznika rezonance dali se to tak nazvat v podobe vichru tvaru tornada
Naposledy upravil(a) deʒa vy dne pon 17 říj 2016 14:10, celkem upraveno 1 x.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Zasloužilý člen
činka feririk je bezne v TV viz obr. vyše, druhy ferit je toroidni viz tez obr. vyse, pokud vam to nebude slapat jak ma dejte otazky a ja to prokonzultuju,lajos píše:Ten ferit myslíš v sérii s cívkou, těch 10mikroH na feritové čince?
s kamaradem v rusku ktery to ma uz zmaknute. Má už dost uspesnych testu.
S pichni to co mas pod rukou v šuplíku a potom uz uvidis prvni efekt a muzeme to řesit pokud bude fatalní problem.
J.
-
- Zasloužilý člen
Dežo ty jsi fak nejakej divnej chlap, asi komplex menecenosti, pravdepodobne jsi se tu citil jako nejaky guru kecal a radil a ted prišel silnělší vlk a natrhnul ti kožich.
Nejde ti do palice o čem tu točím. Vědel jsem ze maš v komoře myš a ne 600W, to tě ani ve snu nemuže napadnout jak na to, na tvoje rady seriem a ty jsi tu jako veš v kožichu jen kalíš vodu, dalši vlakno bude jak spravne udelat i spocitat generator K.S. ovsem pokud kluci budou miti zajem,.... to te asi dorazí a budeś kadit ježky proti srsti,.... bu,bu,bu osciloskop na hubu změr si svoje výroky pak spočítej své kroky! Xi,xi, pekné ze?!!! Pobavil jsem se jaky jsi vul, a vedel jsem ze nic nemaš, a jak se z te tvoji nevedomosti chceš vykroutit přes vichrovou medicinu, Bože to je blbec ten chlap, Bože odpust mi ty slova...uz slibuju nebudu reagovat, řikal jsem ze blbec je nebezpečnejśí než medvědice zbavená mláďat!
Nejde ti do palice o čem tu točím. Vědel jsem ze maš v komoře myš a ne 600W, to tě ani ve snu nemuže napadnout jak na to, na tvoje rady seriem a ty jsi tu jako veš v kožichu jen kalíš vodu, dalši vlakno bude jak spravne udelat i spocitat generator K.S. ovsem pokud kluci budou miti zajem,.... to te asi dorazí a budeś kadit ježky proti srsti,.... bu,bu,bu osciloskop na hubu změr si svoje výroky pak spočítej své kroky! Xi,xi, pekné ze?!!! Pobavil jsem se jaky jsi vul, a vedel jsem ze nic nemaš, a jak se z te tvoji nevedomosti chceš vykroutit přes vichrovou medicinu, Bože to je blbec ten chlap, Bože odpust mi ty slova...uz slibuju nebudu reagovat, řikal jsem ze blbec je nebezpečnejśí než medvědice zbavená mláďat!
-
- Zasloužilý člen
Neviem neviem kto z nás dvoch má večí koplex nenejcennosti, či ja čo sa za Boha mám a čí ty čo v Boha len verí. A že vraj silnejší vlk , to sa ti zas podarilo jednu poriadnú uvaliť. Sakra chlape, kam ti preboha na takéto šupi chodíš? Prosím prosím Jirkasone, povedz nám ešte niečo o frekvenciách a harmonických pri statickéj elektrike...Jirkason píše:Dežo ty jsi fak nejakej divnej chlap, asi komplex menecenosti, pravdepodobne jsi se tu citil jako nejaky guru kecal a radil a ted prišel silnělší vlk a natrhnul ti kožich.
Už aby to bolo, som jednoznačne i na túto tému za tvoj "fundovaný" výklad...Jirkason píše:dalši vlakno bude jak spravne udelat i spocitat generator K.S. ovsem pokud kluci budou miti zajem,....
-
- Zasloužilý člen
Dnes dorazil balíček s TDA7056 od vadas a je to verze TDA7056A, i přesto, že v e-shopu je uveden bez A.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
Zdravím Chlapci....Jsem rád, že se tu objevilo něco zajímavého... už jsem udělal ve Vadas objednávku a čekám dobírku....!
felda
-
- Zasloužilý člen
Vyborně sdilim radost s tebou a tesim se na fota a uspech!!cimirek píše:Dnes dorazil balíček s TDA7056 od vadas a je to verze TDA7056A, i přesto, že v e-shopu je uveden bez A.
-
- Zasloužilý člen
Jsem rád i za tebe a drzim palce k uspechu.felda píše:Zdravím Chlapci....Jsem rád, že se tu objevilo něco zajímavého... už jsem udělal ve Vadas objednávku a čekám dobírku....!