Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

„ Karban a jeho oponentura “

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Odpovědět
Karban

Re: Karban

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:...Karbane...já jsem básník...jestli to nevíš....tak teď už to víš....martin11 :lol:
Tak jo....

..slož třeba

"Až pítka ptáčkům naplní..."

:lol:

Zpc.Elservis
Stálý člen

Karban

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Vítá Vás "Energie U Pramene"
Tyto stránky jsou věnovány všem nadšencům, kteří se snaží svými vlastními silami získat alternativní zdroje energie. Byl bych rád, kdyby se nám podařilo vybudovat kvalitní web plný praktických informací o této problematice. Uvítám jakoukoliv spolupráci. Každý z nás něco umí, tak proč to nedat dohromady a dokázat "nemožné" :-) Jak nám je stále tvrzeno... Takže jak se tady orientovat ?

Karbane, zřejmě jsi si nevšiml této informace na úvodní stránce tohoto fora. Z textu vyplývá že toto forum primárně NENÍ URČENO PRO TEBE. Realizuj se jinde, třeba takový sisyfos je pro tebe jako dělaný. Můžeš tam použít zkušenosti odsud. Neser se do Martina a ostatních kteří něco zkouší dělat. Postav třeba sekačku z větráku z kompu ať se nějak smysluplně zabavíš.

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

fórum Sisyfa?

Příspěvek od gromit »

obávám se, že fórum Sisyfa - je-li vůbec nějaké - je přísně uzavřené a neveřejné - tedy pokud já vím (a že o žádném nevím) - někde v těch skeptických vodách jsem při hledání narazil na myšlenku, že veřejná diskuze je stejně zbytečná, protože komu to je jasné, nemá se na co ptát a komu to není jasné, jen by zbytečně plevelil... ;)

krásné svátky jara všem!

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Stránky pro nadšence

Příspěvek od tbest »

Vítá Vás "Energie U Pramene"
Tyto stránky jsou věnovány všem nadšencům, kteří se snaží svými vlastními silami získat alternativní zdroje energie. Byl bych rád, kdyby se nám podařilo vybudovat kvalitní web plný praktických informací o této problematice. Uvítám jakoukoliv spolupráci. Každý z nás něco umí, tak proč to nedat dohromady a dokázat "nemožné" :-) Jak nám je stále tvrzeno... Takže jak se tady orientovat ?
Vzhledem k tomu, že nadšení jaksi vyprchává, alespoň u mě, trochu jsem se zamyslel a napadá mě k tomu tohle:
Měli bychom být pánu K vděčni, za jeho urputnou starost o náš promarněný čas nad vymýšlením "kafemlejnků" a též újmu finanční, pokud bychom utráceli za magnety a jiné nesmysly. Obdivuji jeho vytrvalost s jakou nás chrání před námi samými. Buďme na něj za to hodní, co na tom, že tuto starost spojil s nějakým soc. průzkumem. On nás vede k pravdě a snaží se , abychom se nevpouzeli fyzikálním (zatím) zákonům. Tak si toho všichni važme a nesnažme se vybočovat z řady. Myslet si ale můžu co chci a to mi ani "K" nevezme!
Hezké svátky.
Tom.

Zpc.Elservis
Stálý člen

Stránky pro nadšence

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Amen.
Starost některých o blaho jiných je vskutku dojemná.

Karban

Re: Stránky pro nadšence

Příspěvek od Karban »

tbest píše:... že tuto starost spojil s nějakým soc. průzkumem. ...
Věř tomu, že podobně zkoumám i jiné "komunity".
Legrace přitom dost...

8)

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Hele, když teda zkoumáš - nevíš o tom sisyfovském fóru?? (myslím to vážně)

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Karban píše:
tbest píše:... že tuto starost spojil s nějakým soc. průzkumem. ...
Věř tomu, že podobně zkoumám i jiné "komunity".
Legrace přitom dost...

8)
Karbane,tak toto byl nejlepší for,co jsem přes svátky četl,přeji Ti mnoho úspěchů, oficielně na skle vyzkoumáš velký PRD,nebo patříš mezi ty lidi,co neskonale věří všem těm,co tahají za nitky světovlády a masírují lidem vědomí,tak jsem se nenařechtal dlouho!
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 13 dub 2009 18:49, celkem upraveno 1 x.

Karban

Příspěvek od Karban »

gromit píše:Hele, když teda zkoumáš - nevíš o tom sisyfovském fóru?? (myslím to vážně)
Ne.

Karban

Příspěvek od Karban »

Iv píše:.,.. oficielně na skle vyzkoumáš velký PRD,tak ...
Na jakým skle...?

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

gromit píše:Hele, když teda zkoumáš - nevíš o tom sisyfovském fóru?? (myslím to vážně)
http://www.patecnici.wbs.cz/Forum.html

"Dum spiro spero"
Ciceron
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Ilem píše:
http://www.patecnici.wbs.cz/Forum.html
Ahoj Ilem - tak tohle znám, ale to není podle mě fórum, to je statická webová stránka - viz citát, který už jsem tady včera parafrázoval:
17.07.2008 ... Je typické a pochopitelné, jak se vyjadřujete viz níže, leč věc má háček. Poznání, respektive výsledky uvědomělé kognitivní činnosti se neřídí a ani nesmějí řídit názory, pravda není výsledkem většinového názoru, prostě vědecká pravda je nezávislá na aklamaci. Naštěstí! Ať si každý utváří svůj názor na cokoli, ale to nikterak nemění věcnou podstatu, pravda je nezávislá na našich sympatiích či antipatiích, prostě a jednoduše, to je status quo.

Dopřejme lidem (široké veřejnosti, jíž je každý součástí) "právo na názor", ale nezaměňujme to za poodkrývání pravdy. Není šest miliard pravd (jakási pravdová mnohočetnost) v přístupu k fungování například štítné žlázy, pravda je jen jedna. Buď ji známe více nebo méně, ale není to věcí názoru (subjektivní pravdy). Milý kolego, přečtěte si platónské dialogy, Schopenhauera, Austina, Einsteina a další a bude vám jasné, že tohle všechno (multipravdivost) tady už bylo a pravda s velkým P přetrvává pouze jedna.

V čem s vámi musím souhlasit je to, že ne každý (vědec, filosof), kdo si myslí, že onu objektivní pravdu nahlédl, ji skutečně poznal. Ale protože poznání je podmíněné v čase, tak i pravda se vyvíjí, respektive naše znalost jí coby celku se skládá z dílčích stupňů poznání.

Diskuse jsou většinou příjemné pro pocit vlastního triumfu v rámci debaty, ale ve většině případů nikam nevedou. Zásadní kroky v poznání bývají ad hoc (nápady - myšlenka odkud si z výšky napadá ...), nejedná se o výsledek systematické diskuse.

Milý příteli, přeji vám hodně volního úsilí pro vaše diskuse a ať máte jen a jen úspěch a zdraví.

S pozdravem...
Takže díky za snahu, někdo se jistě taky rád podívá...
:good:

Karban

Příspěvek od Karban »

Jak tam psáno:
gromit píše:"... pravda s velkým P přetrvává pouze jedna..."
Podle této Pravdy neexistuje žádný funkční MM kafemlejnek, KEG, MEG, zařízení s účinností >1 ani Vrankovo bublátko, co uspoří 50% paliva v autě.

Připustit si to nechtějí různí snílci a ulítlí fantastové.

Zábavné je sledovat jejich odpovědi - při výzvě ke konfrontaci se obvykle začínají kroutit jak hadi a prskat...

8)
-----------------
(oprava - ta neexistující účinnost > 1...)
Naposledy upravil(a) Karban dne pon 13 dub 2009 20:08, celkem upraveno 1 x.

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Hračičky...

Příspěvek od tbest »

Karban píše:Jak tam psáno:
gromit píše:"... pravda s velkým P přetrvává pouze jedna..."
Podle této Pravdy neexistuje žádný funkční MM kafemlejnek, KEG, MEG, zařízení s účinností <1 ani Vrankovo bublátko, co uspoří 50% paliva v autě.

Připustit si to nechtějí různí snílci a ulítlí fantastové.

Zábavné je sledovat jejich odpovědi - při výzvě ke konfrontaci se obvykle začínají kroutit jak hadi a prskat...

8)
Můžu tě ubezpečit, že s účinností menší než 1 je to ho celkem dost :)
Takovej jeden "ulítlej fantasta" se v americe taky zapojil ba i sehnal prachy na udělení patentu :)
http://www.tomshardware.com/news/bill-g ... ,7517.html
Lidi jsou holt hraví a ten z odkazu měl smůlu, že neměl poblíž svého "K", aby ho včas varoval před zbytečným utrácením.

Karban

Re: Hračičky...

Příspěvek od Karban »

tbest píše:Můžu tě ubezpečit, že s účinností menší než 1 je to ho celkem dost :)
Takovej jeden "ulítlej fantasta" se v americe taky zapojil ba i sehnal prachy na udělení patentu :)
http://www.tomshardware.com/news/bill-g ... ,7517.html
Lidi jsou holt hraví a ten z odkazu měl smůlu, že neměl poblíž svého "K", aby ho včas varoval před zbytečným utrácením.
Uklepl jsem se - samozřejmě neexistují zařízení s účinností vyšší než jedna, ( "účinností > 1" ).

8)

Odpovědět

Zpět na „Černá díra“