Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Setkávání
Moderátor: Gabča
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Přemýšlel jsem.
Hezký den,
moc se omlouvám, ale pro dnešek to nestihnu, jedu sice kolem, ale sotva stihnu Kadlín. Zítra počítám tak kolem 10.00
Ahoj Gabča
moc se omlouvám, ale pro dnešek to nestihnu, jedu sice kolem, ale sotva stihnu Kadlín. Zítra počítám tak kolem 10.00
Ahoj Gabča
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Díky za fotky, musela to být dost vydařená akce. Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, můžeDr.Gaga píše:Ahoj / Dobrý den.
Nevím, kam jinam to mam prsknout
Doufám, že sem taky někdo prskne výsledky, ať taky početná obec nezúčastnivších-se ví, co jste naměřili.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Ahoj ještě jednou. Je to v cajku. Po konstatování, že display nevytekl jsem se jal rozebrat fotoaparát ještě jednou, tentokrát trošku více. Mno a měl jsem kliku. Fotoaparát se rozhodl spolupracovat a najednou mu všecko jde skoro jako za mlada. Objektiv si při zoomování trošku povrzává a prasklý plášť se sám nespraví, ale jinak ok. Škoda, že jsem už objednal z anglie nový.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Gabčina charakteristika ...
... nejen hezká ... a jak má dloóóóuhý prsty ... , ... teda alespoň některý ... ...Ilem píše:Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, může
... pro ty z vás, kteří nechápou hlubší význam výše napsaného, tak doporučuji přečíst si např. pojednání o vlivu testosteronu v prenatálním stadiu na inteligenci jedince (což se i probíralo dalece po půlnoci u ohně v přítomnosti velmi malé skupinky zůstavších "skalních drontů" ) ... čímž vám pak hned bude jasná i Gabčina ujetost na fyziku, matematiku a mnohé další ... zkrátka, Gapča je sice baba, ale svým myšlením by šmahem strčila do kapsy iks chlapů (nebudu říkat kolik) (a nebudu říkat ani které) nejen z tohoto fóra ... A(&F) ... ...
----------------------------------------
PeS: ... a nebyla tam jediná "dlouhoprstá" ... neb vizuální zkoumání doprovodu některých přítomných vědátorů svědčil o tom, že své protějšky si vybrali vskutku dobře ... (nebudu pro jistotu jmenovat, kterých se to týkalo, abych třeba ještě neudělal nějaké "faux pas" ) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 27 črc 2009 13:15, celkem upraveno 1 x.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Gabčina charakteristika ...
...a nejen na fyziku....všimli jste si, jak krásně namalovala maskování na motyčku...... .....jsem to celou neděli studoval...a podstatu jsem nepochopil.....hezký den všem....martin11 p.s. foto motyčky zítra....
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
No, ve skutečnosti jsem nikdy nebyla, nejsem a nebudu moc hezká, a děkuji všem, kteří nezveřejnili zástup fotek, kde vypadám tradičně strašně, jak říkají mí přátelé, 14 dní před smrtí. Všechny přítomné dámy byly samozřejmě daleko krásnější a to nehledě na věk, protože já nemám zrovna moc českých předků, a český holky jsou hezký. Zato si můžu říct, že za svobodna po otci jsem se jmenovala jako jeden proslulý anglický fyzik, ale asi budeme jen nějaká degenerovaná větevIlem píše:Díky za fotky, musela to být dost vydařená akce. Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, může
Doufám, že sem taky někdo prskne výsledky, ať taky početná obec nezúčastnivších-se ví, co jste naměřili.
Čo je dobré dobré jest , takže prosím nekaz to . Hoc ťa osobne nepoznám , tak ako ,,žena na obrázku" si i pre mňa ,,chutná žabka". Je len na škodu veci , že Vás ,,žabiek tvojho druhu" tu na fóre nie je viac . Bolo by to tu nielen živšie a ,,kultúrnejšie" ale i zaujímavejšie zároveň , to mi ver . PepeGabča píše:...No, ve skutečnosti jsem nikdy nebyla, nejsem a nebudu moc hezká...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
...já to tušil...
...Cimrman... ...tak jsme asi příbuzný.....zdraví karkulka červenáGabča píše:.. za svobodna po otci jsem se jmenovala jako jeden proslulý anglický fyzik, ale asi budeme jen nějaká degenerovaná větev
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...já to tušil...
To asi nejste. Cimrman byl proslulý rakousko-uherský fyzik
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
...jednou mi někdo řekl...každýho zdrav....nevíš kdo je tuj táta...
....Cimrman měl sourozence...a odkud přišel se neví....
...zrovna tak jako Einstein...také prý má v Čechách potomky....tak si vyber...zdraví martin11
....Cimrman měl sourozence...a odkud přišel se neví....
...zrovna tak jako Einstein...také prý má v Čechách potomky....tak si vyber...zdraví martin11
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, bratře z šestnáctýho levýho kolena
PS můj strejda a bratranec se jmenuje Pithart
PS můj strejda a bratranec se jmenuje Pithart
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kadlín jó kadlín
Splnil určitě většinové očekávání, takže dalo by se říct, že cíle bylo dosaženo Děkuju za seznámení s pár novými lidmi.Super.
Až rozmrznu, tak dám sem taky nějaký fotky.
Ten film co přines Sao a promítal se, by stál za zveřejnění popř. vypálení
a na některém srazu popř. předání. Vím nejméně o pěti lidech ....... Učené společnosti taktéž zatím dlužím odkazy na ucelené místní cimrmanologické dílo a na podzemní koncert v hornickém muzeu za Kladnem . Čas...... koupím čas......
K.
Až rozmrznu, tak dám sem taky nějaký fotky.
Ten film co přines Sao a promítal se, by stál za zveřejnění popř. vypálení
a na některém srazu popř. předání. Vím nejméně o pěti lidech ....... Učené společnosti taktéž zatím dlužím odkazy na ucelené místní cimrmanologické dílo a na podzemní koncert v hornickém muzeu za Kladnem . Čas...... koupím čas......
K.
-
- Zasloužilý člen
Re: Kadlín jó kadlín
Kájo, Tobě vlastně patří dík největší, protože jsi to byl Ty, kdo v rozhodné chvíli řekl, jo, jdeme to změřit, a sehnal hodně lidí
Taky jsi přinesl spoustu vědeckého materiálu, pomohl s matematikou a vůbec jsi byl takový dobrý duch setkání, a Tvé rakety a skutečná olověná kapkovitá střela také zaváněly skutečnou vědou.
Dííííííky
PS: A karbanátky Tvé paní byly skvělé
Taky jsi přinesl spoustu vědeckého materiálu, pomohl s matematikou a vůbec jsi byl takový dobrý duch setkání, a Tvé rakety a skutečná olověná kapkovitá střela také zaváněly skutečnou vědou.
Dííííííky
PS: A karbanátky Tvé paní byly skvělé
Re: Kadlín jó kadlín
Čas je moj hlavný ,,obchodný artikel" , takže kolko ho potrebuješ ? Považujem však za potrebné ťa upozorniť , že len málokto na téjto zemi si može naozaj dovoliť kúpiť čas (nie je to o peniazoch) a preto každý ,,zákazník" si musí velmi dobre rozmyslieť na čo ten čas potrebuje a čo je ochotný ponúknuť zaň ako záveznú protihodnotu . PepeKarel DR píše:... koupím čas...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .