Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Setkávání

Drontí akce, události, novinky...

Moderátor: Gabča

Odpovědět
Gabča
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Přemýšlel jsem.

Příspěvek od Gabča »

Hezký den,
moc se omlouvám, ale pro dnešek to nestihnu, jedu sice kolem, ale sotva stihnu Kadlín. Zítra počítám tak kolem 10.00
Ahoj Gabča

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Dr.Gaga píše:Ahoj / Dobrý den.
Nevím, kam jinam to mam prsknout
Díky za fotky, musela to být dost vydařená akce. Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, může :good:
Doufám, že sem taky někdo prskne výsledky, ať taky početná obec nezúčastnivších-se ví, co jste naměřili. :?:

"Dum spiro spero"
Ciceron
galapetr
Stálý člen

Příspěvek od galapetr »

Já truhle jsem si hodilo foťák na asfalt
Tekutý krystaly vyskákaly na asfalt. Měls je sebrat a nastrkat zpět. Ale fotky jsou pěkný.

Dr.Gaga

Příspěvek od Dr.Gaga »

Ahoj ještě jednou. Je to v cajku. Po konstatování, že display nevytekl jsem se jal rozebrat fotoaparát ještě jednou, tentokrát trošku více. Mno a měl jsem kliku. Fotoaparát se rozhodl spolupracovat a najednou mu všecko jde skoro jako za mlada. Objektiv si při zoomování trošku povrzává a prasklý plášť se sám nespraví, ale jinak ok. Škoda, že jsem už objednal z anglie nový.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Gabčina charakteristika ...

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, může :good:
... nejen hezká ... a jak má dloóóóuhý prsty ... :shock: :shock: , ... teda alespoň některý ... :D ...

... pro ty z vás, kteří nechápou hlubší význam výše napsaného, tak doporučuji přečíst si např. pojednání o vlivu testosteronu v prenatálním stadiu na inteligenci jedince (což se i probíralo dalece po půlnoci u ohně v přítomnosti velmi malé skupinky zůstavších "skalních drontů" :) ) ... čímž vám pak hned bude jasná i Gabčina ujetost na fyziku, matematiku a mnohé další ... zkrátka, Gapča je sice baba, ale svým myšlením by šmahem strčila do kapsy iks chlapů (nebudu říkat kolik) (a nebudu říkat ani které) nejen z tohoto fóra ... A(&F) ... ;) ...

----------------------------------------
PeS: ... a nebyla tam jediná "dlouhoprstá" ... neb vizuální zkoumání doprovodu některých přítomných vědátorů svědčil o tom, že své protějšky si vybrali vskutku dobře 8) ... (nebudu pro jistotu jmenovat, kterých se to týkalo, abych třeba ještě neudělal nějaké "faux pas" :oops: ) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 27 črc 2009 13:15, celkem upraveno 1 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Gabčina charakteristika ...

Příspěvek od martin11 »

...a nejen na fyziku....všimli jste si, jak krásně namalovala maskování na motyčku...... :idea: .....jsem to celou neděli studoval...a podstatu jsem nepochopil.....hezký den všem....martin11 :lol: p.s. foto motyčky zítra.... :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

Ilem píše:Díky za fotky, musela to být dost vydařená akce. Gabču jsem si představoval o hodně ošklivější, jinak přece nemůže vypadat ženská, která se zajímá o matematiku a fyziku? Jak je vidět, může :good:
Doufám, že sem taky někdo prskne výsledky, ať taky početná obec nezúčastnivších-se ví, co jste naměřili. :?:
No, ve skutečnosti jsem nikdy nebyla, nejsem a nebudu moc hezká, a děkuji všem, kteří nezveřejnili zástup fotek, kde vypadám tradičně strašně, jak říkají mí přátelé, 14 dní před smrtí. Všechny přítomné dámy byly samozřejmě daleko krásnější a to nehledě na věk, protože já nemám zrovna moc českých předků, a český holky jsou hezký. Zato si můžu říct, že za svobodna po otci jsem se jmenovala jako jeden proslulý anglický fyzik, ale asi budeme jen nějaká degenerovaná větev :D :D

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Gabča píše:...No, ve skutečnosti jsem nikdy nebyla, nejsem a nebudu moc hezká...
Čo je dobré dobré jest , takže prosím nekaz to . Hoc ťa osobne nepoznám , tak ako ,,žena na obrázku" si i pre mňa ,,chutná žabka". Je len na škodu veci , že Vás ,,žabiek tvojho druhu" tu na fóre nie je viac . Bolo by to tu nielen živšie a ,,kultúrnejšie" ale i zaujímavejšie zároveň , to mi ver . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
martin11
Zasloužilý člen

...já to tušil...

Příspěvek od martin11 »

Gabča píše:.. za svobodna po otci jsem se jmenovala jako jeden proslulý anglický fyzik, ale asi budeme jen nějaká degenerovaná větev :D :D
...Cimrman... :oops:...tak jsme asi příbuzný.....zdraví karkulka červená :oops:

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ...já to tušil...

Příspěvek od Ilem »

To asi nejste. Cimrman byl proslulý rakousko-uherský fyzik :idea:

"Dum spiro spero"
Ciceron
martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...jednou mi někdo řekl...každýho zdrav....nevíš kdo je tuj táta... :idea:
....Cimrman měl sourozence...a odkud přišel se neví....
...zrovna tak jako Einstein...také prý má v Čechách potomky....tak si vyber...zdraví martin11 :lol:

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Tak jo, bratře z šestnáctýho levýho kolena ;)
PS můj strejda a bratranec se jmenuje Pithart

"Dum spiro spero"
Ciceron
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kadlín jó kadlín

Příspěvek od 1220 »

Splnil určitě většinové očekávání, takže dalo by se říct, že cíle bylo dosaženo :?: :idea: ;) Děkuju za seznámení s pár novými lidmi.Super.
Až rozmrznu, tak dám sem taky nějaký fotky.
Ten film co přines Sao a promítal se, by stál za zveřejnění popř. vypálení
a na některém srazu popř. předání. Vím nejméně o pěti lidech ....... Učené společnosti taktéž zatím dlužím odkazy na ucelené místní cimrmanologické dílo a na podzemní koncert v hornickém muzeu za Kladnem . Čas...... koupím čas......
K.
:bye:

Gabča
Zasloužilý člen

Re: Kadlín jó kadlín

Příspěvek od Gabča »

Kájo, Tobě vlastně patří dík největší, protože jsi to byl Ty, kdo v rozhodné chvíli řekl, jo, jdeme to změřit, a sehnal hodně lidí :!: :D
Taky jsi přinesl spoustu vědeckého materiálu, pomohl s matematikou a vůbec jsi byl takový dobrý duch setkání, a Tvé rakety a skutečná olověná kapkovitá střela také zaváněly skutečnou vědou.
Dííííííky :D :D

PS: A karbanátky Tvé paní byly skvělé :D

pepe
Zasloužilý člen

Re: Kadlín jó kadlín

Příspěvek od pepe »

Karel DR píše:... koupím čas...
Čas je moj hlavný ,,obchodný artikel" , takže kolko ho potrebuješ ? Považujem však za potrebné ťa upozorniť , že len málokto na téjto zemi si može naozaj dovoliť kúpiť čas (nie je to o peniazoch) a preto každý ,,zákazník" si musí velmi dobre rozmyslieť na čo ten čas potrebuje a čo je ochotný ponúknuť zaň ako záveznú protihodnotu . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Odpovědět

Zpět na „Dronti a Kadlín“