![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Eusa Pray :epray:](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Měj se hezky, Hanka.
Ahoj Zino, těší mě, že nejsem sama, kdo magnetoterapii zkouší v praxi a mám opravdovou radost, že Ti magnety pomáhají. Myslím, že to děláš dobře, autoři knížky také doporučují silné magnety na chronické nemoci a na větší plochy těla. Doufám, že magnetoterapii severním pólem ukončuješ bipolárním působenímzina47 píše:... Přesvědčuji se na vlastním těle že to co Hanka píše funguje...
Pitomost. Knížka je v tomhle případě jen základ pro inspiraci a začátek cesty. Tohle vlákno má velký prostor pro vývoj jak teoretické, tak praktické stránky magnetismu. A ten prostor se můžeme snažit vyplnit a dosáhnout tak nových a zcela zásadních závěrů jen spoluprací a společnou diskuzí, což by bez Tvého rozpracování tohoto tématu zde ve vlákně asi šlo dost těžko. Navíc, opět díky tomuto vláknu se to téma dostane mezi další lidi, které by třeba původně ani nenapadlo, že by se měli pokusit téma magnetoterapie vyhledat, a že už to téma prodělalo nějaký vývoj a nasbíralo takové zkušenosti. Kdo chce knížku místo vlákna, ať si poslouží. Může mít obojí.hanka píše:... druhak jsem vycházela z toho, že o magnetoterapii není velký zájem (jak mi bylo napsáno přes SZ). Prý ten, koho téma skutečně zajímá, si může knížku koupit sám ...
Kotníky jsou OK, dokonce snad trochu lepší než na zápěstí, protože je tam vyšší průtok krve. Spíš by magnety ale měly být na tepnách mezi achilovkou a kotníky.topolovka píše: ... Uvažuji proto spíš znovu o náramku na kotník. ... Jeden chci umístit nad vnější kotník a druhý nad vnitřní
Definitivně přitahovat a kůže je fajn.topolovka píše:Do náramku je mám umístit v poloze, kdy se budou odpuzovat nebo přitahovat? .... Mám náramek spojit spíš nevodivým páskem, např. kůží
Pokud někdo nenamyslí na tohle nějakou vědu, je to vše okometrické. Nemám pocit, že síla a velikost magnetů se dá nějak moc přehnat. To zarazí jejich mechanický stisk. Nedohnat se to asi při této aplikaci dá, ale těžko s neodymama. Ty co máš jsou určitě silnější, než co by stačilo, ale to není na škodu.topolovka píše: ... velikost magnetu, ...
To Ti ty magnety od kotníku na koleno zabíraly nejspíš dost těžkotopolovka píše:Asi nejzajímavější zkušenost s magnety mám z doby, kdy mi po odstranění kovu z kolene po operaci při zlomenině začaly silné bolesti ....... Vzdálenost magnetů od místa bolesti byl cca 35cm..... Napadá prosím někoho ještě nějaký nápad, než začnu s prvními pokusy?
Omlouvám se, šlo o hematit.hanka píše: To Ti ty magnety od kotníku na koleno zabíraly nejspíš dost těžko.
topolovka píše:Bude to zábava na delší dobu.
Já jsem to vyřešila tím hematitovým náramkem. Úplně jednoduše - náramek je navlečený na dvou gumičkách a já ho jenom v polovině přetočím na druhou stranu. Tím dostanu půlku náramku orientovaného původně, zatímco druhá půlka je orientována opačně. Ani jsem ho nemusela předělávat a na ruce i na kotníku díky gumičkám drží dobře a vypadá také dobřetopolovka píše:Od pondělí dávám na kotník měkoučký pásek z kůže, do kterého jsem zevnitř provizorně vlepila náplastí dva neodymové magnety...
Mám podobné zkušenosti jako Ty, dokonce i s tou přestávkoutopolovka píše:...Opravdu mám pocit, že se celkově cítím s magnety lépe. Jsou to drobné změny v pocitech, únava nohou .......