Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pepe

Příspěvek od martin11 »

...zdravím PEPE....tak co ti o mě řeklo tvoje zrcadlo..???... stále dlužíš odpověď...asi tady všem...jsi pepo.bn ????....nebo nám pepo také odejde u 777..???. :idea: ...martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

Re: pepe

Příspěvek od Návštěvník »

martin11 píše:...zdravím PEPE....tak co ti o mě řeklo tvoje zrcadlo..???... stále dlužíš odpověď...asi tady všem...jsi pepo.bn ????....nebo nám pepo také odejde u 777..???. :idea: ...martin11
Martine, začínáš se vyjadřovat jako člen vyvolené skupiny. Veřejně deklarovaná úcta k zákonům vesmíru se projevuje jenom zvýšenou agresivitou vůči lidem s jiným názorem.
P.

martin11
Zasloužilý člen

anonymní P.

Příspěvek od martin11 »

....já jsem ...na rozdíl od tebe čitelnej....jsem sám za sebe....chci ....ne přeji sám před sebou mít jasno....a anonym P. je jako pepe ....nechci bojovat proti nikomu a ničemu...nechci vědomě nikoho nasrávat, když se ptám, tak proto ,že NEVÍM...!!!! hele anonymní P. před chvílí jsi obhajoval TV pořad toho borce a autem na vodu....pravděpodobně máš stejný zrcadlo jako pepe...ta ho použij...ale nic jiného....vím proč to píšu...tak se uklidni.....martin11

martin11
Zasloužilý člen

pro anonym P.

Příspěvek od martin11 »

...hele borec....styl psaní se nedá zaměnit....je to jako s rukopisem...jmenuje se to grafologie....kdybys nevěděl....náhodou o tom něco vím....tady se neschováš za zákony vesmíru....to jsou jen SLOVA....a slovo má svou váhu....přeber si to jak chceš...mluvíš sám za sebe....já také.....podívej se na http://WWW.BESTWEB.cz pithart foto....je tam moje foto.....tak...teď se mi také zkus představit....jsem na tebe zvědavej....a nic ve zlým.....skus se podívat do toho svýho zrcadla....sám na sebe......martin11.....teď se zlobím....za to že se jako ČLOVĚK...schováváš za zákony o kterých možná jen okrajově něco tušíš....srabe....

Návštěvník

Re: pro anonym P.

martin11 píše:...hele borec....styl psaní se nedá zaměnit....je to jako s rukopisem...jmenuje se to grafologie....kdybys nevěděl....náhodou o tom něco vím....tady se neschováš za zákony vesmíru....to jsou jen SLOVA....a slovo má svou váhu....přeber si to jak chceš...mluvíš sám za sebe....já také.....podívej se na http://WWW.BESTWEB.cz pithart foto....je tam moje foto.....tak...teď se mi také zkus představit....jsem na tebe zvědavej....a nic ve zlým.....skus se podívat do toho svýho zrcadla....sám na sebe......martin11.....teď se zlobím....za to že se jako ČLOVĚK...schováváš za zákony o kterých možná jen okrajově něco tušíš....srabe....
Znáš mne. Peter

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

pepe píše:Súhlasím s tebou , aj ja som s týmto názorom začínal na tomto fóre . No poznáš to , ,,Človek mieni , život mení'' a len čas má tu silu preveriť ,,pravdu''. Škrabanie , ako to Ty nazívaš , je podla mňa dobré len pre ,,komediantov'' ktorí buď už nevedia alebo nechcú byť sami sebou. Pepe
Lenže zlo plodí ďalšie zlo. A kým jedna strana neprestane, tak to bude večný boj. A ja sa držím toho, že v prípade rozporu v názoroch, si každý povie svoje stanovisko a keď sú tie stanoviská príliš rozdielne, je zbytočné presviedčať niekoho. Pretože pravda je veľmi relatívny pojem. Každý má svoju pravdu a pokiaľ sa tieto pravdy príliš rozbiehajú, a nie je možné pokračovať v argumentácii, tak to jednoducho ukončím. Osobné napádanie nastupuje vtedy, keď dôjdu argumenty. Ja radšej skončím s argumentáciu tým, že vyhlásim že mi došli argumenty a nemôžem ďalej pokračovať, alebo odpoviem, že si ma nepresvedčil.
A v živote sa držím tohoto: Nerob iným to, čo nechceš aby iní robili tebe (Biblia) alebo Čiň iným to, čo chceš aby iní činili tebe (Korán)
Toto bolo myslené tým škrabaním. A nemyslím si o sebe, že nie som sám sebou. Tým, že v medziľudských vzťahoch na teba ostatní pomyslia v dobrom, je to veľké plus pre tvoju životnú karmu (nie karmu na tomto fóre). A to sa ti zaráta v budúcom a možno ešte aj v súčasnom živote.
Nepresviešam ťa, ale zamysli sa nyd tým...

martin11
Zasloužilý člen

veřejná omluva

Příspěvek od martin11 »

...veřejně se omlouvám Peter....není co dodat...trochu jsi mě zaskočil....ale protože mě znáš, tak asi víš...jsou podobnosti, ale čistě náhodné......tak promiň...kdo tě zná tak ví....martin11 martin pithart
p.s. mohl bych to co jsem napsal smazat...ale neudělám to.....pak bych se styděl sám za sebe...m.

Návštěvník

Re: veřejná omluva

martin11 píše:...veřejně se omlouvám Peter....není co dodat...trochu jsi mě zaskočil....ale protože mě znáš, tak asi víš...jsou podobnosti, ale čistě náhodné......tak promiň...kdo tě zná tak ví....martin11 martin pithart
p.s. mohl bych to co jsem napsal smazat...ale neudělám to.....pak bych se styděl sám za sebe...m.
:good: P.

Návštěvník

Anonym

Navážu na "Elektro".
Dokud se nebudeme chovat k anonymům stejně jako k "neanonymům" pod nickem, bude morální úroveň tohoto fóra stále klesat. Nadáváme snad druhým lidem na potkání jenom proto že je neznáme?
P.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Anonym

Příspěvek od Ilem »

Anonymous píše:Navážu na "Elektro".
Dokud se nebudeme chovat k anonymům stejně jako k "neanonymům" pod nickem, bude morální úroveň tohoto fóra stále klesat. Nadáváme snad druhým lidem na potkání jenom proto že je neznáme?
P.
Petře, tak úplně s tebou nesouhlasím. Samozřejmě lidem nenadávám jen proto, že je neznám, ale ve slušné společnosti bývá zvykem, pokud chci s někým diskutovat, se nejdřív představit, Pokud to tak není, podobá se diskze hospodskému tlachání.
Podpis anonym byl vždy výrazem toho, že dotyčný se stydí za svůj názor. člověk, který se nedokáže podepsat pod to, co zplodil. V historii to byli obvykle udavači.
Přiznávám, že nemám rád anonymy, mám rád čestné jednání a anonym je pro mě symbol jednání nečestného. Potkávání lidí na ulici s tím nemá nic společného.
To je můj názor.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Anonym

Příspěvek od Elektro »

Ilem píše:Petře, tak úplně s tebou nesouhlasím. Samozřejmě lidem nenadávám jen proto, že je neznám, ale ve slušné společnosti bývá zvykem, pokud chci s někým diskutovat, se nejdřív představit, Pokud to tak není, podobá se diskze hospodskému tlachání.
Podpis anonym byl vždy výrazem toho, že dotyčný se stydí za svůj názor. člověk, který se nedokáže podepsat pod to, co zplodil. V historii to byli obvykle udavači.
Přiznávám, že nemám rád anonymy, mám rád čestné jednání a anonym je pro mě symbol jednání nečestného. Potkávání lidí na ulici s tím nemá nic společného.
To je můj názor.
Súhlasím s tebou. Anonym je podľa mňa človek, ktorý nedokáže prevziať zodpovednosť za svoje slová a činy.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Zůstat anonymní je svobodná vůle, já nemám co skrývat. Pár lidiček z fora již můj domeček navštívilo a o anonymitě těžko hovořit. Nerad se stotožňuji se skupinovou filozofií a každého anonyma označít paušálně může jen pošetilec. Nelze paušalizovat ani zobecňovat. Znám pár lidí, kteří tvoří hotové technické zázraky a na foru do nich bylo neomaleně kopnuto. Je třeba repektovat přání jednotlivce a tolerovat vůli. Svobodnou a svévolnou.Se slovy kdo není s námi je proti nám jsem se již setkal. Bylo to, když jsem měl úředně zamítnutou výjezdní doložku za komančů. Nick má své opodstatnění. Musíte vidět, kdo kterou myšlenku zplodil, aby se člověk nespletl a netleskal nepříteli velmistra řádu kočičí pracky. Nemáte tušení, kolik skvělých lidí odvrátí od fora tvář pouze skrze obecné chování k anonymům. Že někdo cítí potřebu bezpečí a klidu těžko pochopíte. O anonymitě se softvérem na zjišťování ip adres můžeme těžko diskutovat. Co člověk, to názor.Ovšem, již dávno tomu, co se lidé hodnotili pro povahu či ryzí charachter či názorovou hloubku.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Také anonymy nemusím ale není anonym jako anonym, tak že vaše tvrdé souzení se mi moc nezdá, když je to blb anonym tak nic a pokud má odborné technické připomínky nebo otázky-tak proč ne?
Dobrý příklad je na to ovčák, i když je jen poloviční anonym.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

jarda ovčák svitavy píše:Zůstat anonymní je svobodná vůle, já nemám co skrývat. Pár lidiček z fora již můj domeček navštívilo a o anonymitě těžko hovořit. Nerad se stotožňuji se skupinovou filozofií a každého anonyma označít paušálně může jen pošetilec. Nelze paušalizovat ani zobecňovat. Znám pár lidí, kteří tvoří hotové technické zázraky a na foru do nich bylo neomaleně kopnuto. Je třeba repektovat přání jednotlivce a tolerovat vůli. Svobodnou a svévolnou.Se slovy kdo není s námi je proti nám jsem se již setkal. Bylo to, když jsem měl úředně zamítnutou výjezdní doložku za komančů. Nick má své opodstatnění. Musíte vidět, kdo kterou myšlenku zplodil, aby se člověk nespletl a netleskal nepříteli velmistra řádu kočičí pracky. Nemáte tušení, kolik skvělých lidí odvrátí od fora tvář pouze skrze obecné chování k anonymům. Že někdo cítí potřebu bezpečí a klidu těžko pochopíte. O anonymitě se softvérem na zjišťování ip adres můžeme těžko diskutovat. Co člověk, to názor.Ovšem, již dávno tomu, co se lidé hodnotili pro povahu či ryzí charachter či názorovou hloubku.
Určitě máš pravdu, můj přístup je můj problém. Například Anonymní/Anonymní z vlákna ESP si mě získal. Ale měl to mnohem těžší, než kdyby se normálně přihlásil. Prostě člověk je nějak vychovanej, a to si ssebou nese, chtě, nechtě. Anonymové to u mě mají těžké. Ty Jardo jsi ale poloviční anonym, jsi na tom o dost líp.

"Dum spiro spero"
Ciceron
km

kdo nejezdí na srazy

Příspěvek od km »

to je taky anonym :( :roll: a nebo ne ;) :?:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“