Řekněme si to otevřeně, asi nemáš vůbec žádnou představu kolik času by tohle všechno stálo. Představa dát takovým lidem balíček součástek je naivní
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Další věc je ta, že mnoho lidí než by něco bastlilo doma, i když to umí, si to už radši koupí už hotové. Ono něco prodávat není jen tak, musí to mít i potřebnou atestaci a další věci kolem toho, což samozřejmě není zadarmo. Několik takových atestací jsem řešil pro několik výrobků firmy, tak vím, co to obnáší a že to není zrovna levná záležitost.
P.S. Ten generátor, co tady uvedl lajos, mám taky a jsem max. spokojen a to jsem v oboru elektro vzdělanej, ale než bych něco doma navrhoval a pak bastlil, radši jsem zainvestoval a koupil si jej hotový. Má to dobře technologicky zpracované a zvládnuté a dělá to koncentrace jaké chceš a co vím, má to i atest. Ze zvědavosti jsem si taky pořídil i měřák koncentrace a fakt výroba těch koncentrací sedí na chlup, což jsem ani nečekal. Kolega z práce má taky nějaký kupovaný, který byl daleko dražší a celkem byl naštvaný, když jsme si vyměnily vzorky
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)