Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od sisa »

Poota, ale i postěžovat si někde je potřebné a pomáhá. Já to tak beru. Pro novinky v dané problematice si chodím na Orgonit.

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

poota píše:...Ze začátku to bylo aspoň trochu o CB, orgonitech a třeba i octování...
A menhirech, to se musím ozvat! :D Od té doby, co nám to tu čistí, už nemusím věnovat energii něčemu, co si ji nezaslouží. Medituji za čistou planetu, za mír, za prozření lidí...
http://1kachna.rajce.idnes.cz/menhiry/

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
stevo69
Stálý člen
Dostal: 9 poděkování

Příspěvek od stevo69 »

Pékný účinok, čo su to za kamene? Kde sa daju zohnať?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

kachna píše:A menhirech, to se musím ozvat!
Samozřejmě, i o menhirech - omlouvám se, že jsem pominul, byť bez zlého úmyslu, Tvoje krásné "kamínky" :eclap:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Pes se drbe, protože má blechy. Blech se ale nezbaví. Menhiry, octování a kdoví co ještě se najde, je jen jako psí snaha si ulevit. JE ALE POTŘEBA ODSTRANIT PŘÍČINU.
TI DAREBÁCI SE TOMU JEN SMĚJÍ A PODNÍTÍ JE TO ZVÝŠIT DÁVKY A ZESÍLIT CHEMTRAJLS-DEKU. Nevzdají se dobrovolně svého záměru.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

No já si myslím, že ty díry je pěkně štvou, často je tady vidím jak lítaj dva vedle sebe, nebo nad sebou a mění rychlost apod, aby se vytvořil správný chvost, ale většinou zbytečně už mám i připravené varianty na studené odpařování na zimu, když se osvědčí tak je sem dám. Odstranění příčiny je jednoduché, stačí vystoupit z NATO, nebo přidělovat přelety pouze na povolení, prostě opustit projekt otevřené nebe, ale v takovém politickém a mravním marastu jako dnes je to nereálné.
Co se týká orgonitů zatím mé zkušenosti jsou zatím mizerné, mám tu orgonitové pole menších i 2 obrovské z těch brní prsty, ale že by rychle rozpouštěly chemo deku to říci nemůžu. Zkušenost s chembustry nemám a ani nevím kde nějaký pořádný kousek sehnat.

V zimě se musím připravit na toto
http://vedajinak-cz.webnode.cz/news/let ... zene-jaro/

zajímavé video s neoznačenými letadly a tankovací stanící

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

stevo69 píše:Pékný účinok, čo su to za kamene? Kde sa daju zohnať?
Stevo, díky za pochvalu. Sehnali jsme je v kamenictví v Dymokurech ( na cestě mezi Poděbrady a Jičínem, nechci uvádět firmu, aby to nebyla reklama). Majitel je vstřícný, myslím, že by poradil, pokud by věděl, kde by se něco podobného dalo sehnat na Slovensku.
Jak se jmenují, netuším, ale pocházejí z Norska. Jsou to fešáci a jak říkala jedna známá, která cítí energie, mají prý sílu jako "atomovka" :D
Pořídili jsme si je na rady Petra Chobota ( na jeho stránkách jsou rady co a jak, kam...), že tím posílíme území na několik kilometrů kolem. Ani jsme netušili, že budou čistit i ta svinstva ve vzduchu, ale je to logické, když si berou sílu z těch nejvyšších vrstev...
kachna

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Dnes, když jsem byla u kamenů, mi najednou přišla myšlenka ( aniž bych o něčem takovém dumala) : "Všechny ty "postřiky" nám budou nakonec k dobru! Až to těm, co to dělají, dojde, bude už pro ně pozdě, budou si jen zoufat, že jim to nedošlo včas. Ale už to nezmění a nezastaví, bude to součást jejich konce!"
Netuším, proč mě tohle napadlo, absolutně to neumím vysvětlit, nejdřív jsem to i jakoby vyhnala z hlavy, že je to blbost. Ale přišlo to znovu, neodbytně, tak to píšu. Kéž by to byla pravda!
Tak asi tak :)
kachna

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Kachničko, díky, doufám, že je to zpráva zeshora

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Ale přišlo to znovu, neodbytně, tak to píšu. Kéž by to byla pravda! 
Bible nelže. Církve ano. Mají jiný cíl a zájem. Chemtrails jde zařadit do "položky" ničení země. A Bible o tom prorocky říká.

Zjevení 11:18 ...............přišla tvá vlastní zloba a ustanovený čas..................aby byli zničeni ti, kteří ničí zemi."

Včera jsem byl v Rajnochovicích. Kdysi nejčistější ovzduší (Beskydy) a proto se tam postavila velká dětská ozdravovna. Dnes je tam prázdno a pusto. I tam je vidět ta chemická deka na obloze. Ale chemtrails, nechemtrails pořád ještě rostou.
(pro silnější zážitek z obrázku, kliknout levou myší na fotku)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kdybych věděl kam podat žalobu, aby byla prošetřena a poctivě vyřízena, tak ihned bych žaloval ministerstvo životního prostředí a hlavně oddělení pro čistotu ovzduší, pro zanedbání svých povinností a záměrné krytí darebáků, kteří nám znečisťují nejen ovzduší, ale celou přírodu vypouštěním chemtrajls.

Dnes si dali ti darebáci obvzlášť záležet. V noci udělali kus práce a během dopoledne dodělávali čáru za čárou, aby byla utkaná dokonalá chemická deka nad námi. Vítr jim to cuchal, ale přes to toho je moc.
Kdo nekouří, cítí to svinstvo v nose i na jazyku.
I pochybovači, kteří na chentrajls nevěřili, po dnešním dni říkají "asi je to přece pravda. To není normální, co se na obloze děje".

Nejhorší na tom je ta naše bezmocnost. Když ti, kdo nás mají chránit, to znamená ministerstvi životního prostředí a všechny ty pijavice státní pokladny v podobě ochránců přírody, zelených atd. se bojí o tom i jen mluvit.
Kdejakou babku budou honit a proklepávat na televizních debatách, protože jí trochu kouří komín, kdejaký dvoutakt pomlouvat, ale toho nejhoršího a nejnebezpečnějšího nepřítele s jeho chemtrails a HAAARPEM nevidí a nechtějí vidět.

Pokud to nemají v hlavě vpořádku, tak za to nemohou a člověk je schopen jejich neschopnost omluvit. V klidu mohou odejít a předat svou odpovědnost schopným lidem. Ale pokud mají hlavu vpořádku, rovná se jejich jednání genocidě národa a jednání zločinců nejhorší kvality.
Tak to vidím já na základě toho co se děje a jak na to vlády, ministerstva a další odpovědné složky reagují.

U nás to vypadalo takle (fotky) Teď je deka vcelku a ozdobená chuchvalci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Tady už několikrát vyzkoušeli super novinku jako na videu níže, vše vyklopí na jedno místo vypadá to jako podlouhlý bílý sametový list (je to tak husté, že se ztrácí TV signál přes satelit) pak to rychle rozhání HAARem, ale dost jim toho hned padá, musel jsem každých 15 minut vyplachovat ústa a vše vysmrkat - děsná nasládlá pachuť.

http://translate.google.cz/translate?sl ... 2F&act=url

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

Na videu v odkazu je oblíbený hasicí B-747. Poměrně obsáhlý článek v češtině z webu o hasičské technice:
http://www.pozary.cz/clanek/5651-hasici ... jumbo-jet/
Je to odpověď na ruskou konstrukci http://www.pozary.cz/clanek/1585-iljusin-il-76-td-adam/

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Tento argument jsem čekal, ale marně hledám odkaz, že nejúčinější je hasení z 5000 metrů a výše. I když připojené video bylo pouze informativní.
Jinak jsem měl v úmyslu ukázat na tento druh rozptylu.

https://www.facebook.com/chemtrailresearch
článek začíná :
"Schinveld 3-9-13 rond 20:00
credits to: Chemtrails Nederland

THE NEXT GENERATION OF 2013 CHEMTRAIL GEOENGINEERING IS HERE NOW !!!
VERY FAST DISPERSING CONTRAIL LIKE FORMULAS THAT SPREAD QUICKLY AND GET WIDER INTO A WHITE HAZE WITHIN SECONDS TO JUST A FEW MINUTES INSTEAD OF HOURS -

WHAT IS NEW:
WITHIN JUST 18 MINUTES A GEOENGINEERING JET CAN MAKE MAN MADE CLOUDS THAT WILL BEGIN TO TOTALLY TAKE OVER THE SKY - WHITE IT ALL OUT AND BLOCK THE SUN FOR OVER 20 HOURS."

Mrak se hůře rozpouští (pravděpodobně je ve větší výšce), ale když se to povede již jim nejde žádným způsobem zacelit.

:idea: Pokud sem dáváš cizojazyčný text kterému rozumíš, tak pro nás hloupější přidej ještě taky překlad do češtiny, abychom z toho taky něco měli - poota

V EN jsem to dal pro snadnější nalezení na stránce, děkuji za upozornění volným překladem:
Nová generace chemtrails právě nyní, je charakterizována rychlým rozšířením/rozprostřením do šířky během několika minut a opar vydrží až 20 hodin, oproti klasickým "čarám", které se rozprostřují hodiny.
Dále článek upozornuje abychom se nenechali zmást, vznik klasické contrail čáry je pravděpodobný až od výšky 30 000 stop (9 150m), ale sprejování se provádí podstatně níže asi polovina této výšky, k aplikaci se používají plně ovládané trysky, nebo chemické "bomby".
Do leteckých paliv jsou záměrně přidávány sloučeniny, které způsobují vlhčí spaliny a tím docházelo ke znesnadnění identifikace contrail/chemtrails.

:eclap: Díky - poo.
Naposledy upravil(a) jandera dne čtv 12 zář 2013 18:11, celkem upraveno 1 x.

jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“