To vypadá dobře. Pokud by to uměli z 316L, nebo něčeho podobného, to by mohlo fungovat. Já na tom teď nejsem ani časově, ani ekonomicky tak, abych to mohl vyzkoušet.PETR 95 píše: Mne napadlo jako síto-elektrodu použít některý z těchto výrobků této firmy: http://www.screenservis.cz/
Samozřejmě že nevím jestli jejich výrobky jsou z materiálu, krerý my potřebujeme. To se dá samozřejmě zjistit poptávkou, ale chtělo by to aspoň trochu vědět jaká konstrukce by nám vyhovovala. A co se týče toho tahokovu tak samozřejmě z nerezi, kterou potřebujeme. Ta firma má poměrně slušný sortiment výrobků.
Ještě jednou upozorňuji, že po zkušenostech, v případě perforovaných plechů zvlášť, preferuji sériově spojené buňky bez nulových elektrod, proti jedné buňce s nulovými elektrodami.
Ještě děkuji Lajošovi za tabulku, takže je to průměr 5mm, spon 8mm. Já bych na to přišel až doma, až bych to změřil. Když vezmeš kalkulačku, dostaneš z toho optimální rozměry tahokovu. Jde o poměr plocha plechu/délka hrany, alespoň si to tak myslím podle mých pokusů. Možná když bude poměr jiný ve prospěch délky hrany, bude to lepší. Ale to všechno chce potvrdit pokusy.