![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Taky slušně postavený na palici.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: aNONym
Uff!...aspoň že doložili: "Nynější stanovisko se ale netýká loupeží, při nichž útočník používá násilí či výhrůžky." Inak by to bolo proti zdravému rozumu, bohu i atómom všehomíra!aNONym píše:http://www.novinky.cz/krimi/227183-usmr ... resty.html .Non
Teplota do 8mi stupňů Celsiusových je pro vodu, najmě pak pro její kvalitu a trvanlivost, tou nejpříhodnější, zvláště-li pak je tato provázena paprsků slunečních dokonale prostou temnotou. Pro kvalitu vody samé jest pak lépe býti běhutou než stojatou.aNONym píše:Přijímám vaše tipy: Schválně, jak dlouho že myslíte, se dá vydržet v konstantní sklepní teplotě 8 st. Celsia, stojíce přitom ve 20 cm vody?
Púto, tys ale zvíře neskutečný.poota píše:Teplota do 8mi stupňů Celsiusových je pro vodu, najmě pak pro její kvalitu a trvanlivost, tou nejpříhodnější, zvláště-li pak je tato provázena paprsků slunečních dokonale prostou temnotou. Pro kvalitu vody samé jest pak lépe býti běhutou než stojatou.aNONym píše:Přijímám vaše tipy: Schválně, jak dlouho že myslíte, se dá vydržet v konstantní sklepní teplotě 8 st. Celsia, stojíce přitom ve 20 cm vody?![]()
Pak-li máš na mysli nějaké nohy v ní stojící, tu bych očekával s postupem času stále výraznější maceraci provázenou spíše křehnutím - rozhodně bych naprosto vyloučil sebemenší riziko přehřátí.
Vydržet se to dá neomezeně dlouho, ovšem otázka je, jaká část z toho bude za živa.
Tak to u mě něco slyšet je.laik píše:Zdravím
znám borca co to taky takhle řešil.....
dostal od party cigánu na budku a to dost....
poté co se vrátil z nemocnice a doléčil, jal se jít za odplatou.....
našel jednoho z nic a jelikož nebyl ochoten poromluvit kdo byl tenkrát s ním
uvázal ho ve sklepě kde nebylo nic slyšet a odešel....
po nějakem čase se došel podívat a pořád mlčel.....a mlčel chvílu i druhej den.....ale po čase už ne.... a pověděl i to co nevěděl......
a to tam ten cigán neměl ten komfort jako u tebe že by měl vodu....
nechal bych je tam v temnu a tichu a třeba dojdou taky nějakýho prozření...či osvícení...
Já bych tak ostrej nebyl.jarda ovčák píše: A za zastřelení kohokoli na vlastním pozemku metál a čokoládu.
Najednou by se rozhostil klid, mír a pouze psí štěkání by rušilo tu nekonečnou harmonii.
Jo, a v Polsku "zlotem".laik píše:za tuto terapii by na západě platili zlatem......
založ si na tom živnost....lázně......![]()
Ono by možná úplně stačilo, pokud by museli v kriminále tvrdě makat.jvj56 píše:Já bych tak ostrej nebyl.jarda ovčák píše: A za zastřelení kohokoli na vlastním pozemku metál a čokoládu.
Najednou by se rozhostil klid, mír a pouze psí štěkání by rušilo tu nekonečnou harmonii.
Vstup na cizí pozemek, který je evidentně soukromý (označený a oplocený) bych trestal aspoň pokutou nebo nucenou prací.
Mám s tím vlastní zkušenosti a nemyslím jen za účelem krádeže.
Bohužel u nás to není zakázáno, tedy vlastně povoleno.
Degenerace úcty k cizímu majetku je zoufalá asi ještě z dob minulého režimu (vše patří všem ?).
Možná by je motivovalo i to, kdyby si museli napřed odpracovat určitou kvótu, která by šla na zčásti na úhradu jejich dluhu a zčásti na provoz věznice. Třeba by si vybírali cely s černobílými televizory a přestali chodit do fitka. Teprve za to, co by bylo (odpracovali) navíc, by se mohli stravovat.aNONym píše:Ono by možná úplně stačilo, pokud by museli v kriminále tvrdě makat.Non
Naštěstí a nebo v tomto případě spíše bohužel, se čip dá odstínit, vyoperovat a nebo velmi efektivně odprásknout EMP.poota píše:Možná by je motivovalo i to, kdyby si museli napřed odpracovat určitou kvótu, která by šla na zčásti na úhradu jejich dluhu a zčásti na provoz věznice. Třeba by si vybírali cely s černobílými televizory a přestali chodit do fitka. Teprve za to, co by bylo (odpracovali) navíc, by se mohli stravovat.aNONym píše:Ono by možná úplně stačilo, pokud by museli v kriminále tvrdě makat.Non
A ještě jedno "vylepšení" bych měl.
Pořád nad námi visí touha mocných nás všechny očipovat.
Pro začátek bych to zavedl pro každého, kdo se dostane do vězení. Nejen že by se tak daleko snadněji hledali uprchlí vězňové, ale ani u těch propuštěných, většinou recidivistů, by nebyl žádný problém zjistit, jestli v daný okamžik na místě činu byli a nebo ne. Žádné složité dokazování.
První efekt by byl v tom, že by se zlevnila celá procedura souzení recidivistů.
Druhý efekt by byl v tom, že by to bylo "za trest", takže by se to časem prosazovalo o to obtížněji pro ostatní populaci.
Zdravím - poota