kachna píše: ... Na té jeho metodě se mi líbí to, že ji zveřejňuje a říká, že je tak jednoduchá, že se ji může naučit každý. ...
Ony ty jeho semináře nejsou o tom, že by při nich léčil lidi. Ony jsou o tom, že učí lidi jak to dělat jako on. Vem to takhle. Kristus sice zázračně léčil lidi zadara, ale nikdy nikoho nenaučil to dělat taky. Tenhle řízek naopak už asi ani neléčí, ale za režii a živobytí učí druhé, jak to dělat taky. V tom je úžasná síla.
kachna píše:Slavek Krepelka píše:... a nejspíše i pro něj
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
?? zvědavá kachna
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
Tož to budeš muset dočkat času jako husa klasu, stejně jako já. Ještě se nic nesemlelo a třeba se ani nesemele a nemá cenu spekulovat co by kdyby. Až se semele, tak bude, dříve ne. OK. Jen tajová malá nápověda. Když dostal od pacientů ve své době nějaká podivná proroctví, dvě z nich byly velice závažná a velice mu zamotaly hlavu.
a) You are reconnecting the strings (Znova napojuješ struny)
b) You are reconnecting the strands (Znova napojuješ, hmm, strand je šnůra smotaná z vláken, něco jako příze, nebo kabel z mnoha drátů) Takže jednotlivá vlákna a šňůry.
No a já si dovolím tvrdit, že o tom vím daleko víc než kdo jiný o co vlastně jde. Alfou omegou je, že jde o mechanicko dynamické principy tkaniva všech polí od gravitačního jakožto všeobecnosti přes aury, elektrická, magnetická, orgonová atd. pole pěkně se prolínající s částečnou autnomií, ale přesto otevřená, včetně zauzlování těchže do hmoty a navíc vše nahrané jak gramofonová deska stabilníma informacema a přenášející informace dynamicky včetně vln mobilů a světla jednak vlněním a jednak okamžitě změnou stavu jednotlivých vláken a šňůr u telepatie. To je ale jenom špice ledovce a sem to ani nepatří. Půjde to, jestli ho to bude zajímat ode mne, i když odpověď stále ještě hledá, anžto věda je na toto téma v
![Pottytrain :ptrain:](./images/smilies/pottytrain.gif)
jak Custer u Little Big Hornu. Jinak by se taky dalo říct, že jde o strukturu boha a jeho dynamiku a inteligenci, stejně jako jeho díry ve vědomostech a zvědavost, co bude zítra, nemluvě o tom, že je ten bůh mnohapatrový, vlastně nekonečně patrový, fraktální.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.