Velká soutěž o dva lístky na olympijské hry Peking 2008 .
# Stačí správně odpovědět na tři následující otázky:
#
# 1. který ze studentů vypadá, že včera nespal a je unavený ?
# 2. najděte dva studenty, o kterých si myslíte, že jsou dvojčata # 3.
jsou mezi studenty i ženy ? Určete je.
Edgar chtěl vyzkoušet svůj z brusu nový měřič radioaktivity z roku 1975, tak jsme navštívili kámoše chemika...
Výsledek, pokud se Vám to podaří stáhnout, naleznete v AVI souboru s titulkami SUB (AVI se SUB přehrává BS Player a pokud máte podporu XVID, uvidíte i video ):
Musím se vám tak trochu pochlubit. Před půl rokem jsem dostal od přítelkyně k narozkám hodně drahou vstupenku. Včera večer jsem si tím pádem odskočil přes čtvrt republiky na jeden moc nádhernej koncert konaný pod záštitou "Smetanových dní" v Plzni. Bylo to na skupinu čtyř hudebníků, hrajících za doprovodu jednoho bubeníka na "přerostlé housle", které se opírají o zem. Bylo to nádherné. Zkrátka Vuerynajs. Slovy se to ani nedá popsat. Stál jsem opřený o dřevěné obklady stěn a bylo hodně zajímavé pozorovat, jak díky rezonanci ke mě (krom do uší) "přicházely" jiné tóny skrz záda, jiné přes nohy a kelímek v ruce také vibroval zcela úplně jinak. Voda by pod tímto náporem kmitočtů a nádherných pocitů určitě zešílela. I ten hnusnej Budvar najednou chutnal nějak jinak a líp.
A co by na to říkal pan skladatel Smetana ??? No, ten by se asi hodně divil. Možná by se potom ustálilo rčení "i Smetana má své dny"
Bylo to moc prima, a to i přestože nehráli můj oblíbený "souboj sama se sebou" (klid, pohodu a pustit o kousek víc nahlas). Takhle nějak jsem si to představoval
Tohle je velmi zajímavé.
Jelikož není povolena přípona pps, přejmenoval jsem to na zip. Stačí uložit, přejmenovat a spustit. Kdo to bude chtít rozbalit, ten narazí.