Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od laik »

Zdravím
velice hezké video o tom proč jsme nemocní.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
kalyp
Stálý člen
Dal: 27 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Příspěvek od kalyp »

Ahoj zaujimavy clanok sorry ak to tu uz dakde je! http://www.cez-okno.net/clanok/ocista-d ... odpustenia

:idea: Mezi odkazem a textem je pro správné zobrazení nutná mezera - poo.

keft
Stálý člen
Dostal: 12 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od keft »

Dovolte, abych reagoval na mnoho příspěvků. Nepochybuji, že MMS, CDS a další látky mohou na určitý čas pomoci a vyřešit akutní potíže, ba zachránit život. Vy si můžete pomoci nějaký čas MMS nebo CDS, nebo vším možným, co už jsi zkoušeli, ale uniká Vám podstata problému.

Položili jste si otázku, co řídí náš imunitní systém? Nevíte? Ale víte-podvědomě: naše psychika a její součástí je stabilita-život v harmonii a tu si navodíte jedině meditací (relaxací). Nejhorší, co můžete dělat je dát na mnoho rad mnoha lidí a neustále je MĚNIT a zkoušet. Ukažte mi tu člověka, který se trvale vyléčil a nenastala u něj recidiva nemoci po určitém čase, když vysadil MMS, dokud současně nevyřešil 3 ŽIVOTNÍ složky - Psychiku-pohyb - stravu. Pokud se přeci jen trvale zbavil třeba plísně, za čas u něj projeví odlišná nemoc, pokud nepracuje na svém Psyché. Zkrátka velí tomu psychika. To značí mít harmonický rodinný život bez hádek, život bez stresů. Milovat přírodu a pomáhat potřebným. Komunikovat v meditacích se svými buňkami a orgány-sdělit jim v meditacích, proč do nich cpete ty jedy. A po skončení kúry je nutné přejít na nový způsob života respektující tři složky: Psychiku - pohyb - stravu

Série tématicky nevhodných příspěvků přemístěna z vlákna MMS - Zkušenosti uživatelů II do tohoto s dannou tématikou.

Drahý Kefte, My jsme s Pootou nestrávili půl roku tématickým sjednocováním vláken jenom pro to, abychom to rovnali pořád. Pravidla tady jsou pro všechny a to i pro Tebe. To ani nemluvím o tom, že pokud se chceš zmínit o něčem mimo téma, buď tak laskav a udělej všem službu a změň název příspěvku místo ponechání toho, které přišlo automaticky z citace na kterou ani neodpovídáš a příspěvek označ "mimo téma". (Symbol okrový balónek s očičkama) SDK

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

keft píše: ... Nevíte? Ale víte-podvědomě: naše psychika ....
Ale ale. To si uvědomuje spousta lidí a na psychické příčiny nemocí je to docela fajn vlákno a téma se objevuje i krzevá vlákna MMS atd. stejně jako i jinými vlákny tyhle zmínky proskakují. Objevil jsi Ameriku, ale díky za připomenutí. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Ravalopa Romik
Nový člen

Příspěvek od Ravalopa Romik »

Zdravím :) Je pravdou, že naše myšlení, má velký vliv nejen na naše zdraví, každá naše negativní myšlenka směrem k někomu, se velice často mění v konflikt, pak nás konflikt stresuje, dle itenzity negativních myšlenek směrem k někomu, se pak často tato negace odráží na našem samotném zdravotním stavu. negetivní myšlenky v podobě nenávisti či jené formě nás dokonce mohou zabít. Pakm můžete jíst zdravě a nebude to stačit k uzdravení. Znám ženu, která, nenavidí může natolik, že při pouhém setkání na chodníku s mužem, kterého nezná, má velké nutkání tohoto muže fizicky napadnout a zmlátit. samozřejmě je to porucha, která vznikla, přitom, když se dozvěděla, že ji muž již 10 let podvádíěli s každou její kamárádkou a doma se sexu nedočkala a musela se o něj hodně prosit.
Tohle ponížení tato, žena neunesla a začala muže nenávidět a to velice razatně. Dovedla to tak daleko, že se začala ještě mužům mstít a to tvrdě. vybírala si muže, který měl rodinu a děti, často se milenec podobal muži se kterým žila. Tato, žena cca do roku onemocněla rakovinou, ženského ústrojí, operace a chemoterapii jak jinak, bohužel výsledek cca po roce léčení, rakovina v krevním obrazu a dva nové nádory. Nikdo z oknkologů, vůbec neřeší příčinu jejího stavu. Zkusila, také MMS, ale jak už zde bylo, řečeno, bez okamžité práci i na psychice, ani MMS nepomůže, samozřejmě pokazila dávkování a za tři dni do sebe valila 7 kapek, zvracení a průjem jak jinak, prohlásila, že je to nahovno a k ničemu. Hledal jsem v této souvislosti více jak 9 měsíců, veškeré informace o MMS a uživatelích, našel jsem mnoho uživatelů, potřebné dávkování, včetně výroby CDS, podávání minerálů vitamínů C či hlídání PH atd atd. rěkněte mi někdo, jak je možné, této, ženě pomoct ? pokud sama nevěří, že je to možné zvládnout ?

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Já, já, já, jenom já ...

Příspěvek od huhu »

hanka píše:Všechny rady zní odejdi. ODEJÍT… Odejít od zodpovědnosti, a nestarat se o to, co za sebou nechávám.. Jak pokračuje v životě ten, s kým jsme dosud žili a se kterým jsme se na vytvoření té nesnesitelné situace spolupodíleli?
Chvíli trvalo, než jsem se sebral k reakci. Začnu něčím, co tě asi popudí. Přijde mi, že tu tři roky kopíruješ z internetu texty na dané téma a sama jsi z toho moc nepochopila.

Moje mamka umřela 15. ledna. Za příčinu já osobně považuji to, že celý život obětovala jiným lidem a svým vlastním předsudkům.
Jednou šla z plesu jako mladá holka a přespala u známého. Nic spolu neměli, ale její máti ji řekla, že si ho musí vzít. Ta bohulibá osoba vařila na panském a jezdila na žebřiňáku, neunesla by to společenské znemožnění, že její dcera prý s někým spala jen tak.
Pak prožila život, který nechtěla s alkoholikem, který jí byl vlastně cizí, jen aby od něj neodešla s dětma a nezůstala sama. Do KSČ vstoupila prý proto, aby mě vzali na prumku.
Po její smrti vyplavaly na povrch ještě další věci, které jsem přesvědčený ji trápily a se kterými nemohla nic dělat. Neletěl jsem do špitálu okamžitě jako blázen - nepomohlo by to ničemu. Pečlivě jsem naplánoval návštěvy tak, aby ji psychicky pomohly co nejvíce.
To, že se obětovala, trápila se věcmi, které nemůže ovlivnit jí ve spojení s životosprávou dle mého způsobilo zhoubné bujení.

Já jsem nebyl nemocný od té doby, co jsem se vymanil z jejího vlivu. Nedělala to schválně, své děti milovala, ale je jasné, že její psychická (ne)pohoda děti ovlivňovala. Od té doby co mě mamka nepřeprala jsem byl u doktora leda pro potvrzení že jsem zdravý, nebo opravit zlomenou kost.

Moje sestra se z jeího vlivu nevymanila, má roztroušenou sklerozu a spoustu zdravotních problémů.

Podle mě je klíčem k zdraví nepřipouštět si problémy. Neříkám neřešit je, to by bylo hloupé, ale nenervovat se ničím a dělat co chci, ne to, co chcou jiní, nebo co diktuje společenská konvence.

Takže se pokusím na základě své zkušenosti opravit Tě.
Není to odejít od zodpovědnosti a nestarat se. Ale opustit primární příčinu problému, která tkví v různém pojetí světa. Ani já jsem neopustil své rodiče a nepřestal se zajímat o to, jak jim je.
Po rozvodu jsem nepřestal milovat své děti a starat se o ně, jen jsem se vymanil ze stresů, které mi dělala jejich matka a dnes jsem šťastný. ( A nebylo to tím, že já jsem pochopil, co mám dělat, taky jsem se chtěl obětovat, ale zlatokopka se rozhodla vyměnit jedince. Dnes jsem tomu rád. ) Všechny problémy, které se mi snaží působit beru jen jako potíže které mají řešení, ale nemusím se třepat co zase vymyslí, aby se mohla hádat. Pokud to neprospělo oběma, tak jednomu určitě a je lepší zachránit jednoho, než zničit dva.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Reaguji na slova Slávka. Slávku, Tvé příspěvky velmi rád čtu a Ty, velmi chytrý člověk se vhledem musí vědět, jak důležitý je i nadhled. Jinak uživatelé zapomenou na to rozhodující. Četl jsem vlákna a o významu psyché je zmínka jen sporadicky. Musíš si uvědomit, že vlákna o psyché prostě někdo vůbec nečte, ale čte jen o MMS. Ale přitom TO JE KOŘEN VŠECH PROBLÉMŮ. Při čtení vlákna to budí dojem, že MMS, DMS kolidní ag atd vyřeší vše ale všichni víme, že není to tak. Proto považuji za nevyhnutné občas to lidičkám připomenout.
Já jsem nyní v té fázi víry, že souběžně a pak už trvale každý pacient musí pracovat na svém psyché. A občas to těm lidem připomínejme. Takže Slávku-měl bys mi poděkovat-pracuješ na svém psyché?

keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Velice výstižně o pravých příčinách chorob píše: o http://www.celostnimedicina.cz/etikoter ... horoby.htm
Děkuji na Vaše odpovědi, všichni jste to vystihli, i tu naší lenost a pozdní řešení.

keft
Stálý člen

Příspěvek od keft »

Pro Ravalopa Romika:
Skvěle je Tvá otázka vysvětlena v knize Léčení těla a mysli. Je tam příběh Chiery a mnoho dalších. Někteří umřeli, jiní i po metastázách žijí, a to i bez operací, chema a ozářek, rak "záhadně" zmizel. Ti co žijí, všichni denně pracovali na svém psyché.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Ravalopa Romik píše: Hledal jsem v této souvislosti více jak 9 měsíců, veškeré informace o MMS a uživatelích, našel jsem mnoho uživatelů, potřebné dávkování, včetně výroby CDS, podávání minerálů vitamínů C či hlídání PH atd atd. rěkněte mi někdo, jak je možné, této, ženě pomoct ? pokud sama nevěří, že je to možné zvládnout ?
Mluví se o trojici, která je "ve hře" - lékař, nemoc a pacient. Nemoc se dá porazit jenom tím, že proti ní budou stát doktor i pacient.
Jestliže se pacient postaví na stranu nemoci, prohraje "doktor".
Ale je to pacientova volba.
Když proti nemoci nechce nic dělat a nebo mu dokonce nemoc z nějakého důvodu vyhovuje, tak ho nespasí žádný lék ani procedura.
Na takový případ je lepší se dívat jako na "přirozený výběr" přírody ;)

Zdravím - poota
P.S.Moje tipy pro ty, co jsou ochotni se sebou něco dělat:
Urinoterapie, autopatie a Norbekov.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lena

Příspěvek od lena »

Zdravím - poota
P.S.Moje tipy pro ty, co jsou ochotni se sebou něco dělat:
Urinoterapie, autopatie a Norbekov.

muzu jenom potvrdit :good:

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Já, já, já, jenom já ...

Příspěvek od hanka »

huhu píše:....Takže se pokusím na základě své zkušenosti opravit Tě..
Huhu, především ode mne přijmi upřímnou soustrast nad smrtí Tvojí maminky.

Těžko se mi to teď vysvětluje, když vím, že maminka zemřela – a v žádném případě, ani náhodou NE!, nechci v Tobě vzbuzovat nejmenší pocit viny... Bohužel, musím se vyjádřit, když jsi mě k tomu vyzval.

Nepochybuji ani na chvilku o tom, že píšeš pravdu, když líčíš matčin neutěšený život a špatné podmínky doma, a že jedinou záchranou pro Tebe bylo odejít. Za to Tě přece nemůže nikdo odsuzovat. Navíc je z mého hlediska v pořádku, že dítě, když dospěje, odejde z domova, aby se postavilo na vlastní nohy a posléze si založilo vlastní rodinu. Je to přirozené, o tom přece celý život je.

Já se ale nevyjadřovala ke způsobu života kohokoliv (ať už jejího, nebo Tvého). Oba totiž hovoříme o něčem jiném - i když to zdánlivě vypadá, že o stejné věci. (lidově se tomu říká: – mluvíme o stejné věci, ale jeden mluví o voze a druhý o koze. Pořád je to sice o stejném povozu, ale jinak to není totéž)) :? .
Zatímco Ty jsi hodnotil zásluhovost, já jsem reagovala na Tvá slova z hlediska vztahu dítěte k matce:
“ Velmi těžký hřích je smutek za druhé.“ „Je to její problém““ Nepojedu za ní 330 km abych ji viděl ve zbídačeném stavu. Počkám až ji pustí z JIP…“ Ty jsi říkal, že si svoji nemoc zasloužila tím, jak žila ... a mně bylo smutno z toho, že maminka nestojí synovi za to, aby za ní jel těch 300 km, aby ji potěšil v její těžké chvíli …. :cry: .

Tebou ocitovaný můj text se týkal nejen Tvého pohledu na opuštěného partnera. Ale když už to tady probíráš, tak pro vysvětlení mého postoje k opuštěným partnerům ... já jsem za Tvým popisem bývalé manželky viděla především matku, která se musí soudit s otcem o výživné na JEHO děti…
Víš, vídávám opuštěné matky-samoživitelky a jejich děti - není to radostný pohled.. opuštěné děti se většinou poznají podle jejich nízkého sebevědomí :(
...Vídávám i jejich spokojené, sebejisté, bezstarostné otce….. Je zbytečné se k tomu více vyjadřovat.

Tvůj odhad mojí osoby neodpovídá skutečnosti, huhu. Nekopíruji tady tři roky texty z internetu - jak to vidíš Ty, nýbrž tři roky se poučuji z textů knih, jejichž obsah mě oslovil. Dávala jsem je tady (a dávám) proto, abych se o nové poznatky podělila s jinými, stejně zaměřenými lidmi a abych dané téma předložila k diskusi. Samozřejmě pouze s těmi, kteří o stejné téma mají zájem – vlákno je otevřeno pro všechny.
Já jsem se skutečně celou dobu učila a stále se učím …ani na chvilku mě nenapadlo myslet si, že mám „patent na rozum“ - do toho mám opravdu hodně daleko.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Hm, dlouhý příběh nezabral, zkusím to krátce:

Rada Palovi nezněla : odejdi a uteč od problému
zněla : odejdi a vytvoř si odstup pro jejich řešení.

Už chápeš? Myslím, že on to pochopil správně. Jen já jsem se nechal unést a pokoušel jsem se to vysvětlit i tobě protože vidím, že se zbytečně plácáš v nepodstatných věcech a smysl ti uniká.
Už to dělat nebudu, ale pokusím se vám tu nechat ještě jeden vzkaz. Zbytečně si děláte život složitý a pak hledáte berličky. Poota ( mimchodem je strašně podobný Pootovi ze Švihova na obraze na jednom zámku, tuším Konopišti) tu píše :
urinoterapie, autopatie, Norbekov. Kdyby měl Norbekova na prvním místě, ty dvě berličky by nepotřeboval. Norbekovy rady stačí, ale je potřeba si je vzít k srdci tak jak on píše : nedělejte to mechanicky, soustřeďte se při tom. :)

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

huhu píše:Hm, dlouhý příběh nezabral, zkusím to krátce:

Rada Palovi nezněla : odejdi a uteč od problému
zněla : odejdi a vytvoř si odstup pro jejich řešení.
;) Neboj, nejsem natvrdlá, mám jenom jiný názor, než Ty. To je všechno ;)
Vyjadřovala jsem se k "útěku od problémů" - kdybys to hned tehdy napsal tak, jak to píšeš teď, tak nemáme co řešit.
...zbytečně do toho zatahujeme rodiny, pak se reaguje i na ně ...

Já si nemyslím, že se plácám v nepodstatných věcech. Z nynějšího Tvého příspěvku to vypadá, že naše názory se nemusí až tak moc lišit ... Můžeš upřesnit, co je podle Tebe nepodstatné?
Naposledy upravil(a) hanka dne sob 02 úno 2013 0:35, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

huhu píše:urinoterapie, autopatie, Norbekov. Kdyby měl Norbekova na prvním místě, ty dvě berličky by nepotřeboval.
Ty dvě "berličky" jsem dal na začátek proto, že znám lidskou přirozenost.

Urinoterapie vyžaduje, alespoň podle mého mínění, nejmenší změnu v našem dosavadním způsobu uvažování - prakticky stačí změnit svůj názor na urinu a rozhodnout se pro některý způsob aplikace a dál už působí urinoterapie "sama", přičemž dostává tělo do takového stavu, na který ono samo následně reaguje tím, čemu říkáme zdraví.

Autopatie má princip svého působení neslučitelný s materiálním názorem a přesvědčením o objektivitě naší existence, ovšem to, že "funguje", znamená že oba tyto předpoklady jsou nesprávné. Naštěstí autopatie ke svému působení vůbec nepotřebuje, aby byl její princip plně pochopen. Stačí dodržet pečlivě základní pravidla a po aplikaci již také působí "sama" a jakýmsi dlouhotrvajícím "tahem" dovede tělo také ke zdraví.

Norbekov je velice jednoduchý na pochopení, ale "aplikace" vyžaduje dlouhodobou kázeň a soustředění, proti čemuž pracuje, a bohužel začasté i úspěšně, naše vrozená pohodlnost a lenost, které jsou schopné nám nabídnout i docela věrohodné "objektivní potíže", pro které se nedokážeme dobrat úspěšného konce.

Osobně ale nepovažuji ani urinoterapii ani autopatii za žádné "berličky", ale za naprosto plnohodnotné metody k dosažení plného zdraví. Za jejich cennou výhodu považuji i to, že se dají použít současně a autopatie dokonce s jakoukoli jinou léčbou včetně alopatické, aniž by ji rušila a nebo jí byla rušena.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“