![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ja obdivujem ludi, ktorim bolo povedane z e maju pasomnicu a zvladli to v pohode. Mam normalne tazkost byt vo vlastnom tele. Svoju pasomnicu som pomenaovala Ursula, nech sa na mna vsetky Ursule nehnevaju, ale aby som sa cez tento problem prekusla, potrebovala som si svoj problem presne pomenovat.
Uz dlho som sice nepila coca colu, ale dnes som Ursule dala vypit 2 deci. Preco? Lebo som jej chcela posledny krat dopriat. radsej si ju ani nechcem predtsavovat ako moja kamratka, co so mnou denne ranajkuje obeduje a veceria, ako teda vyzera.... ale od zajtra zacinam s antiparazitalnom kurou nazyvanou "Ursula, z tela von ! "
Kedze , neviem z akeho dovodu, na Islande je zakazany oresak a pelynek, takze si ho nemozem ani objednat a ziaden lieky s a uz ku mne nijako nevieda dostat, moja doktorka mi aspon odporucila tie tekvicove semiacka. teraz som vygooglila, ze obsahuju CUCURBITIN, amynokyselinu, ktora ma parazity v crevach (aj pasomnicu) pekne paralyzovat a takisto su vraj semiacka aj na vajicka. Kura je ze tyzden smiecka 2 krat denne(zeby 75 gramov? ) a tyzden prestavka a opat. Dalsia vec je ananas, ma ten enzym BROMELAIN tusim, ktory takisto Ursula nema rada.
Nasla som tento link tiez , kde to lepsie sice po anglicky, ale rozpisuju :
http://www.livestrong.com/article/23412 ... in-humans/
Takze idem na ananasovu kuru, kde budem jest cca 4,5 dni ananas, asi si ho rozmixujem v mixeri a mozno tam pridam aj par strucikov cesnaku, rozomeliem aj klinceky, a do toho tekvicove semiacka. A medzitym si urobim sankpransalanu. Ak Ursula vysla, skusim ju... modelku odfotit.