Absolutno v přístavu a absolutno na parníku bylo stejné, přesto se stoupenci těchto stejných , ale z pohledu různě strukturovaných individualit, různých Pravd prali, to přinejmenším, i hůř, pak vznikla válka,
a když po několika letech zbylo ze světového vojska 9 / nebo 7 ? /vojáků,
podali si ruce a šli domů. Je to tak naturalisticky napsaný mnohem lepší, než moje zkratka , že se vtírá otázka : Proč jich teda miliony musely zahynout ? Získalo lidstvo další cennou zkušenost, nebo je neschopnost individualit opravdu jenom na zabití ?
Není ve slově:,, jednoduchost" napsaný návod jak pro každé další příště prostě jen žít ?
Míti však jednoho ducha není možné, dokud se Mámil a Všezvěd zvaný Všudybud neztratí. Domníváme se že naše osobnosti nemohou být bez mnoha věcí, pohříchu se však jedná nikoli o Lidi, ale o opice chycené za ořech v tykvi.
Teprve puštěním ořechu vznikne rámec další svobody, která je trochu větší, než vlastnoručně vyrobená past. Ale bacha jsme pouze v dalším levlu .....
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Hip :hip:](./images/smilies/icon_hip.gif)
K.
A vůbec dá se Platina využít nebo stačí katalyzátor z auta ? můj Mámil mně bere zase u hu .....