Rival píše:Bibliotéka se mi líbí jsem pro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Jen to musím trochu finančně propočítat a technicky dořešit. Určitě by měl být i někdo, kdo se o to bude starat... Úplně nejvíce by se mi líbilo, kdybychom mohli mít celý vlastní server s rychlým připojením na Net - to by byla absolutní paráda. Ale je to hodně o financích. Již delší dobu pracuji na tvorbě off-line verze fóra na DVD. Cena za DVD by byla asi od 150 Kč (studenti, důchodci, atd.), 200 Kč (ostatní) a od 200 Kč výše pro Ty, kteří by tímto způsobem chtěli sponzorsky přispět na chod fóra. Snad by se pak nějaké fufníky pro rozvoj fóra podařilo sehnat. Je to zatím jen myšlenka...
Zdravím...
Předpokládám, že toto není vlákno pro tuto diskuzi, ale mě to nevadí, takže když už jsme tu....
Jak píšu jinde, pokud se s problémem nesvěříš, jseš na to sám. Tak někde do nějakýho FAK vlákna nahoď svoje představy, do druhýho sloupečku co to bude stát. Pokud to doteď táhneš sám, tak můžem být strašně rádi za tvoje nadšení pro věc. Ale třeba z mého pohledu, je UPRAMENE jeden z webů, který může klidně denzedne zmizet. (nevím, nikomu to nepřeju, ale srazí tě auto a hostitel to po měsíci nezaplacení vypne, taky nevím, jakým způsobem (a za kolik) je UPRAMENE řešeno).
Tak já bych to asi udělal takto. Jedno vlákno, pánové chci se ubírat tímto směrem, bude to stát tolik, mám takové možnosti, chcete se účastnit, hlasování, spočítat aktivní členy, na jednoho by to vyšlo měsíčně, zase souhlasíte ? Tak jo, pak jen evidenci příspěvků, tady zase příklady táhnou...
Jasný, mám pořád růžový brejle. Vzpomínám na ten příspěvek nevím od koho o pánu bohu a sečení trávy.
Lidi nepošlou 100 měsíčně na správu jejich oblíbeného WEBu, ale utratí 3000 měsíčně za špinky, nebo jdou za 150 na blbý film, aby se 1,5 hodiny mohli nudit, nebo zaplatí 2000 měsíčně za informace typu jsem v autě, teď nemůžu volat, brnknu ti později. Jasný chápu.
Volba, jak dál a to nejen s Bibliotékou je na tobě, tak držím palce, ať ti vydrží elán. ILOUP (I LOve U Pramene)
JiMi