Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Forum Aldebaran

Příspěvek od Iv »

Akord
forum Aldebaran

Všichni svatí s náma a zlí pryč,úplně diametrálně jiné forum,ti trpaslíci se množí a jsou už všude...

:shock: :shock: :epray: :epray:

Návštěvník

Re: Forum Aldebaran

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:Akord
forum Aldebaran

Všichni svatí s náma a zlí pryč,úplně diametrálně jiné forum,ti trpaslíci se množí a jsou už všude...

:shock: :shock: :epray: :epray:
Hlavně že ty se nikam necpeš. :laugh:
P.
Misijní činnost Iv
http://www.elektroworld.info/modules.ph ... sc&start=0

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Anonym P

Příspěvek od Iv »

Ne necpu,jen jsem reagoval na svou práci...taky je tady od tam jeden chytrák...
proč máš stále nick Anonym ...? ti trpaslíci se množí a jsou už všude...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

žeby xenofobie?

Příspěvek od Akord »

forum Aldebaran
Není to tady tajemství už dlouho. Navštevuju i jedno další méne konzervativní fórum, taky to tady není tajemství. Snad nechceš ríct, že já jsem ten zlý. Je treba prípadne dát do pravidel monogamii a bude vyrešeno. Nebo se napíchnout a sledovat každého, kam chodí i pod jiným nickem.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: žeby xenofobie?

Příspěvek od Iv »

Akord píše:
forum Aldebaran
Není to tady tajemství už dlouho. Navštevuju i jedno další méne konzervativní fórum, taky to tady není tajemství. Snad nechceš ríct, že já jsem ten zlý. Je treba prípadne dát do pravidel monogamii a bude vyrešeno. Nebo se napíchnout a sledovat každého, kam chodí i pod jiným nickem.
Ha, Psi.(ne Psy.) test se povedl, nikoho nesleduji,jen tady nějaký anonym uvedl odkaz a já se nestyděl a vrzl to na sklo se svým nickem sem do Boxovárny,toť k tomu sledování,přirovnání:jen uvažuji o tom,že zítra půjdu do kostela(vstup taky veřejný,ale ne neomalený),vezmu si příručky a začnu tam těm dotyčným při jejich rozjímání říkat,že Bůh neexistuje a dokládat to příslušnými citacemi-myslím,že bych tu drzost neměl a nechal je být vklidu v jejich životním směru. Diagnoza od Vás:žeby xenofobie?Vy jste prosím i pan doktor,děkuji,opravdu rychlý očerňovací úsudek,ale u Vás je to prosím fakt,díky oboum až neuvěřitelně rychlým reakcím..V minulých stoletích byli vždycky s diagnozou rychle hotoví(jiný názor nebyl žádoucí,byl jen jeden klub,prostě netolerantní společnost,odpovídající příslušnému století),pak se jen nanosilo dříví a zapálilo,taky dobrá taktika..

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

rychlé reakce zpusobují problém

Příspěvek od Akord »

Iv píše:
Akord píše:
forum Aldebaran
Ha, nikoho nesleduji,jen tady nějaký anonym uvedl odkaz a já se nestyděl a vrzl to na sklo se svým nickem sem do Boxovárny,toť k tomu sledování,přirovnání:jen uvažuji o tom,že zítra půjdu do kostela(vstup taky veřejný,ale ne neomalený),vezmu si příručky a začnu tam těm dotyčným při jejich rozjímání říkat,že Bůh neexistuje a dokládat to příslušnými citacemi-myslím,že bych tu drzost neměl a nechal je být vklidu v jejich životním směru. Diagnoza od Vás:žeby xenofobie?Vy jste prosím i pan doktor,děkuji,opravdu rychlý očerňovací úsudek,ale u Vás je to prosím fakt,díky oboum až neuvěřitelně rychlým reakcím..V minulých stoletích byli vždycky s diagnozou rychle hotoví,pak se jen nanosilo dříví a zapálilo,taky dobrá taktika..
Chcete snad ríct, že Váš výrok o svatých a trpaslících v souvislosti s mým nickem je v porádku a nemám duvod si myslet, že me tady nevítáte. Písničku o kostele jsem již jednou komentoval a o drzosti a rychlosti reakce mne nemáte co poučovat. Vaše další dedukce jsou varené z vody.
Nevím, proč píšete príspevky modrým písmem, když je to barva rezervovaná pro administrátorské zásahy.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

rychlé reakce zpusobují problém

Příspěvek od Iv »

,Vaše vyjádření mně úplně postačuje a již tuto kapitolu uzavírám(žeby xenofobie?). Právě ta písnička o kostele je a bude zde asi moooc aktuální(Ano,komentoval,ale špatně,s vaším dovolením,jestli mohu?). !!Děkuji za spolupráci.Rozhodnutí nechám na Vás.Nepoučoval jsem,jen jsem konstatoval a to je velký rozdíl.

Všichni svatí s náma a zlí pryč,úplně diametrálně jiné forum,ti trpaslíci se množí a jsou už všude....... to je prosím parafrázování nebo komentování situace,nebylo tam uvedeno vaše jméno.

Návštěvník

Re: rychlé reakce zpusobují problém

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:,Vaše vyjádření mně úplně postačuje a již tuto kapitolu uzavírám(žeby xenofobie?). Právě ta písnička o kostele je a bude zde asi moooc aktuální(Ano,komentoval,ale špatně,s vaším dovolením,jestli mohu?). !!Děkuji za spolupráci.Rozhodnutí nechám na Vás.Nepoučoval jsem,jen jsem konstatoval a to je velký rozdíl.

Všichni svatí s náma a zlí pryč,úplně diametrálně jiné forum,ti trpaslíci se množí a jsou už všude....... to je prosím parafrázování nebo komentování situace,nebylo tam uvedeno vaše jméno.
Člověk používající metody bývalého režimu, očerňování, vyvolávání závisti, jenom proto že někdo používá mozek a nenechá se vodit za nos, se tady staví do pozice duchovního vůdce.
Vidíš se v tom Iv? :laugh:
P.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zajímavé

Příspěvek od Iv »

Zajímavé
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Kristova noho, na toho člověka musí být jeho lidé hrdí. Já chci být taky hrdý. Budu nafukovat hrudník jako holub doupňák, až budou lítat knoflíky od košile vzduchem.......JÁ CHCI TAKY.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

V muslimských počtech vlákénku

Příspěvek od 1220 »

byl stejný text asi před týdnem pojednán, byl jsem tam jakýmsi sokratem dohnán k přiznání, že jsem zároveň klient a že jsem si troufl se k tomu vyjádřit, tam se pojednalo též pojetí demokracie jako takové a to je ale fakt k věci.
K. :ewhistle:

jarda ovčák svitavy

Pročetl jsem si to vlákénko a musím konstatovat, že ukřivděných advokátů chudých patlajících se v ukřivděné historii jsou kopce. Chybí jim však elasticita úhlu pohledu.Bez ohledu na tyto případy si stojím za svým.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jardo nechme toho prosím.

Příspěvek od 1220 »

jarda ovčák svitavy píše:. Chybí jim však elasticita úhlu pohledu.Bez ohledu na tyto případy si stojím za svým.
Jo jo, kdyby tak mohl člověk vše co je jinde vidět na vlastní oči ,jsou to vlastně zprávy z tisku, který mají krátký život .......a lidi se kvůli tomu i střílejí.......teď už mně to nebere, ale znělo to tak opravdově . Lepší bude chovat děti a ovce a ............Ta elasticita není pak z toho politologie ?
Neměl jsem se do toho plést :evil:
K.

jarda ovčák svitavy

Je to tak. Ale zasmál jsem se sám té elasticitě.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Daňové zatížení

Příspěvek od Iv »

Taky pěkná věc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“