Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: to Akord ... RE: Nesmyslné tvrzení ...

Příspěvek od A(&F) »

... píše:
A(&F) píše:....jenom je pořád tak nějak neuchopitelné, co vlastně není jasné tobě, ... Karbane ...
Ten termín COP so řada jedinců jaksi neustále přizpůsobuje - jednou je to účinnost, jindy něco jiného,, že?

Viz původní debata, kde se odkazuju tam, kde jakýsi Berden píše o MEG COP = 5,0 a někdo jiný cosi o vyjádření něčeho jiného.

Na odpověď ses v příspěvku s datem "so 17 říjen 2009 3:06" také nezmohl, takže jasno nemáš ani zdaleka...

:O)))
... máš pravdu ... svatou pravdu ... jako vždy ... ó nejvyšší ... skoro vůbec jsem díky tomu nespal ... beru zpět vše, co jsem zde kdy napsal ... voda nehoří, protože je to popel ... a takdále ...
... skláním se před tvou blahosklonnou velectěností ... již nikdy si ti nedovolím oponovat ... a pokud by se tak snad v neblahém pohnutí někdy stalo, ihned mne prosím potom okažitě ztrestej ...

:roll: :? ... (hele, ... jasno mám :| , ... ale rozhodně se o těchto věcech nehodlám bavit s "dutými přivaděči tekutin" )

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
...

Příspěvek od ... »

A(&F) píše:... máš pravdu ... svatou pravdu ... jako vždy ... ó nejvyšší ... skoro vůbec jsem díky tomu nespal ... beru zpět vše, co jsem zde kdy napsal ... voda nehoří, protože je to popel ... a takdále ...
... skláním se před tvou blahosklonnou velectěností ... již nikdy si ti nedovolím oponovat ... a pokud by se tak snad v neblahém pohnutí někdy stalo, ihned mne prosím potom okažitě ztrestej ...

:roll: :? ... (hele, ... jasno mám :| , ... ale rozhodně se o těchto věcech nehodlám bavit s "dutými přivaděči tekutin" )
Jasně, opět bez odpovědi k věci, pouze blábol.

Závěr:

Pojem COP definovat neumíš.

.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

... píše:
A(&F) píše:... máš pravdu ... svatou pravdu ... jako vždy ... ó nejvyšší ... skoro vůbec jsem díky tomu nespal ... beru zpět vše, co jsem zde kdy napsal ... voda nehoří, protože je to popel ... a takdále ...

Jasně, opět bez odpovědi k věci, pouze blábol.

Závěr:

Pojem COP definovat neumíš.
... ano, ... je to blábol, jelikož na blábol (v tvém případě obvzláště) se ničím jiným, než zase blábolem totiž odpovědět nedá ... anžto při pokusu ti cokoliv vysvětlit normálně to následně ve finiši skončilo něčím úúúplně o ničom (jako se to zde stalo již mnohokrát) ... a je to tudíž naprostá ztráta času ... zalez tedy zpátky k Akordovi do nory a nevotravuj ...

... až začneš něco dělat, a nejenom kecat, tak potom si možná můžeme popovídat ... lituji toho, že jsem s tebou opět zabředl do naprosto nesmyslné diskuze ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
...

Příspěvek od ... »

A(&F) píše:... ano, ... je to blábol, jelikož na blábol (v tvém případě obvzláště) se ničím jiným, než zase blábolem totiž odpovědět nedá ... anžto při pokusu ti cokoliv vysvětlit normálně to následně ve finiši skončilo něčím úúúplně o ničom (jako se to zde stalo již mnohokrát) ... a je to tudíž naprostá ztráta času ... zalez tedy zpátky k Akordovi do nory a nevotravuj ...

... až začneš něco dělat, a nejenom kecat, tak potom si možná můžeme popovídat ... lituji toho, že jsem s tebou opět zabředl do naprosto nesmyslné diskuze ...
Ano, a to "něco dělat" znamená třeba vyzvrátit nesmysl typu "voda hoří", "mám úsporu paliva až 65% díky bublátku", "točí se mi trvale magnetické samotočítko bez přívodu energie" a podobně, co...?

:O)))

pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Tak to je fakt ,,sila". To tá skritá časť (,,Nástenka") čo je na tomto fóre už nestačí ? Z vlastnéj vôle ruším prístup niekym (?) mi povolený v skritéj časti ,,Realistov" a nežeĺám si aby ma tu ktokolvek z Vás zaťahoval do akýhkolvek ,,tajných spolkov" na tomto fóre . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Hmm...

Příspěvek od martin11 »

pepe píše:Tak to je fakt ,,sila". To tá skritá časť (,,Nástenka") čo je na tomto fóre už nestačí ? Z vlastnéj vôle ruším prístup niekym (?) mi povolený v skritéj časti ,,Realistov" a nežeĺám si aby ma tu ktokolvek z Vás zaťahoval do akýhkolvek ,,tajných spolkov" na tomto fóre . Pepe
...to mě zase sem vemte.. :idea: ..alespoň nikdo nebude nekvalifikovaně kritizovat moje technické úlety...a když ano, tak alepoň s představou realné nápravy.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

pepe píše: v skritéj časti ,,Realistov" Pepe
No nic ,není to skryté, jenom tam každý nemůže psát , jestli to něčemu pomůže se snad teprv pozná .........
Realisticky vzato :lol:
K.
PS : Ví snad někdo jak vzbudit medvěda ze začínajícího spánku ? :lol: :lol:

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Karel DR píše:...No nic ,není to skryté, jenom tam každý nemůže psát ...
Karol DR pozri si to ,,vlákno" lepšie , najprv ako prihlásený a následne ako odhlásený . Ako odhlásený budeš mať pred sebou ,,obraz" aký má pred sebou každý anonýmní alebo nick , ktorý nemá možnosť do vlákna prispievať . Je to nefér voči ostatným prispievatelom do tohto fora a preto túto ,,hru" s vami nehrám , takže ďakujem - neprosím si . Pepe

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Spíš ta zaujatost mi vadí.

Příspěvek od 1220 »

Zdravím Pepeho, ta zaujatost, to je horší snad jěště, vzdal jsem to taky......
Měli by mít ve znaku kýbl s pískem. Na co kýbl s pískem ? Dostatečně velký, aby se do něj dala zastrčit hlava, pokud možno celá .......... :lol:
KDR

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Spíš ta zaujatost mi vadí.

Příspěvek od poota »

Myslím, že už vím, kam chodit nebudu - Sysifos a Aldebaran taky v záložkách nemám.
Ale podívejme se na to i z té lepší stránky - když si tam budou v klidu pěkně notovat, tak nám dají pokoj, a i kdyby ne, tak budou aspoň v lepším rozmaru.
Zdravím všechny "naše" - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
...

kýbl s pískem

Příspěvek od ... »

Oni by radsej ten piesok nasypali do nasich hlav . Co ak by nahodou... . Kto by potom kupoval realne technologie v realnych firmach.(ich)

Obcas sem so smutkom nazriem.

niekdajsi neanonym

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: kýbl s pískem

Příspěvek od chiq »

... píše:...Obcas sem so smutkom nazriem.

niekdajsi neanonym
...čo si čakal? Supermárket s technickými vychytávkami za babku? Plačeš na nesprávnom hrobe...

...

čo si čakal?

Příspěvek od ... »

Menej unahlenych zaverov a pristupu podobneho Tvojmu :|

pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Páni hádam by už stačilo téj šaškárny okolo šaškárny a poďme ďaléj . Mimochodom asi sa budem zase opakovať , no medzi nami stále je to len o tom istom , čo je mimochodom velká škoda a to nie len pre toto fórum - . Myslím si že jak ten predslov mojho dnes už nebohého priatela , tak aj text téjto piesne v súčasnéj dobe a na tomto fóre už vóbec neplatí - . Pepe

jarda ovčák svitavy

škoda energie.

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Někdy mi pepa pije krev těma hádankama, ale mnohdy s ním chtě nechtě musím souhlasit.
Toho kryla by lidem měli pouštět podprahově při spánku. Myslím, že by to změna k horšímu nebyla.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“