Na úvod bych Vás tímto chtěl vyzvat, abychom začali užívat fórum místo knihy návštěv. řekl bych, že pro to tady je...
Vize, představy, důvody:
O co mi jde: chci postavit funkční elektrolýzu k pohonu auta, topení baráku, to je jedno, hlavně ať se už něco děje . Návodů na netu jsem našel spoustu, zrovna jako patentů, fotek, videí atd., ale ještě jsem nikde neviděl nic na vlastní oči. Není to divný ? Proč, když to funguje, to už dávno všichni nemáme ??? Pokud někdo z Vás má funkční model ukažte ! Přijedu. (resp. přijet by měl ten někdo, když to má zadara ) Jde o peníze na stavbu dalších aplikací? Přispěju prací i penězi. Ale ukažte mi, že to existuje. Chcete na tom vydělat, zbohatnout ? Jak se v tom případě lišíte od těch co nás ždímají za ropu ?
Takže pokud levný zdroj energie někdo nemá, nebo nechce sdílet s ostatními, nezbývá než si jej postavit sami. Kdo jde do toho se mnou ? Pojďme se spojit, sjednotit. Víc lidí víc ví a víc může.
Co jsem zatím dokázal:
Experimenty s mnoha kovy mi vyšlo ideální kombinace titan nerez.
Elektrolíza titan (kulatina20cmx1cm) x nerez plech (20cmx20cm tl.0,5mm smotaný kolem tit.tyče) v roztoku soda a voda 1 litr 12V DC 20A nebo víc? (limit měřáku) výsledek: uvolněno asi 0,2L vodíku a kyslíku/min. motor škoda 100 mi na tohle nejel.
V případě zájmu můžu pořídit video dokumentaci.
Co dál:
dodat více směsi vodík/kyslík... kolik ?
dráty horké, vysoký proud, nutno snížit ?!
použití indukční cívky následně konverze na DC ?
pulsní zdroj alá Mayer a experimentovat s frekvencí ?
Vím, že různé věci už kdovíkde probíhají, nebo proběhly. Jen nevím o tom, že v češtině. Nevím o tom, že s výsledky testů, rady, omyly. Nevím o tom, že bychom se někde scházeli, radili, diskutovali, expermimentovali. Nevím o tom, že bychom organizovaně a hromadně spojovali síly k dosažení cíle. Nebo snad nechceme volnou energii ???
Napište, ozvěte se, nebo vyjádřete podporu...